Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem szeretnénk semmiféle nászajándékot kapni, hogyan lehetne ezt szépen megfogalmazni?
„ Nem szeretnénk semmiféle nászajándékot kapni”
„ Hamarosan lesz az esküvőnk, nemsokára kiküldjük a meghívókat, de a hagyományoktól eltérően nem szeretnénk sem pénzt sem pedig tárgyakat ajándékba kapni.”
„ szeretnénk, ha ez a nap egyáltalán nem a pénzről szólna ”
én értem, amit leírsz itt, magyarázat is van, minden. esetleg a mit nem szeretnél mellé még a mit szeretnél, hofy miről szóljont is beleírhatod :)
ha valaki nem érti az az ő hibája. akkor fogadd el az ajándékát, és szard le, azt cső.
A 3. válaszából ez a kettő sztem bőven lefedi a dolgot. Elegáns, ízléses, nem vmi cukiskodó gagyi vers.:
Hamarosan lesz az esküvőnk, nemsokára kiküldjük a meghívókat, de a hagyományoktól eltérően nem szeretnénk sem pénzt sem pedig tárgyakat ajándékba kapni.”
„ szeretnénk, ha ez a nap egyáltalán nem a pénzről szólna"
Ill. tetszés szerint a 2. ki is hagyható, vagy hozzáteszitek, hogy elég nagy ajándék nektek az, hogy a jelenlétükkel bearanyozzák az estéteket.
És ezt a meghívó mellé egy külön levélben illene sztem leírni, akivel meg személyesen vagy telefonon beszéltek, azoknál:
- a nagyja úgy is ré fog kérdezni, hogy mit kértek, akkor ezt válaszoljátok
- ha nem kérdez rá, akkor a végén, elköszönés előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!