Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyit illene adnom a nászajá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit illene adnom a nászajándákba, menyasszonytáncba? Milyen nászajándékot illik venni?

Figyelt kérdés
10 hónapja vagyok együtt a barátommal és az unokatestvérének a jövő hónapban lesz az esküvője. A barátom meghívott magával. Ilyenkor mi a szokás? Nekem is ugyanúgy bele kell adni több tízezret a menyasszonyi táncba? ( Végülis még nem találkoztam az unokatestvérével sosem) Mit szokás ajándékba venni?
2015. márc. 29. 20:49
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
55%
kérdezd meg a párodat, hogy ő pénzt ad-e, vag ajándékot. Ha pénzt, akkor adj bele mondjuk 10 ezret, ezzel fedezted a vacsorád költségét. Ha ajándékot ad, akkor abba szállj bele max 10 ezerrel. Menyus táncolnod nem kell.
2015. márc. 29. 20:52
 2/12 anonim ***** válasza:
71%

Miért kellene tízezreket adnod? Ezt csak ma várják el a vendégektől a pénzéhes párok.

Annyit adj/adjatok, amennyire van keretetek.

2015. márc. 29. 21:01
 3/12 anonim ***** válasza:
87%

Mivel a párod unokatestvére és azért a kapcsolatotok sem olyan hosszú, szerintem adj úgy amennyi neked belefér.

A menyasszony táncot döntsd el, függ attól h milyen viszonyban vagytok.

2015. márc. 29. 21:09
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha még életedben nem találkoztál vele, én a helyedben kihagynám a menyasszonytáncot, bár ahogy érzed, a barátodnak adj esetleg 5-10 ezret, hogy ennyivel hozzájárultál az estéhez
2015. márc. 29. 21:10
 5/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!

Nekem még ugyan nincs keresetem, (tanuló vagyok) de összespórolom a pénzt az ösztöndíjamból.

2015. márc. 29. 21:19
 6/12 anonim ***** válasza:
81%

Nem kell semmit spórolnod, nem vár tőled senki ajándékot - fiatal kapcsolat, tanuló vagy

Menj el, max vigyél egy üveg jobb bort/doboz extrább csokoládét és köszönd meg a meghívást!

2015. márc. 29. 21:28
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell tízezreseket vinned, menyasszony-táncolni meg főleg nem.

Gondolom közös ajándékot visztek a barátoddal (vagy borítékot, de közösen). Beszéljétek meg, hogy mennyit visztek, és te mennyivel szállj be. Nem kötelező dobálni a pénzt, annyit adj, amennyit rá tudsz szánni.

2015. márc. 29. 22:03
 8/12 anonim ***** válasza:
10 hónap? Pár ezret max.
2015. márc. 29. 22:33
 9/12 anonim ***** válasza:
59%
Akik azt írták 10.000-et meg 5-10ezret azok nagyon el vannak szállva,ne halgass rájuk.Hozzáteszem párommal kb 4-5 éve voltam együtt mikor bátyjának volt az esküvője.Nem dobtam pénzt és nem is éreztem azt,hogy nekem ez most kötelező lenne.Az ajándékba amit közösen adtunk természetesen beszálltam de ennyi.Hidd el,nem kell túlzásba vinned,nem fogják elvárni tőled!20/L
2015. márc. 29. 22:45
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

lehet én vagyok a paraszt de nekem meg se fordult a fejemben hogy adjak pénzt.

volt barátom unokatestvérének az esküvőjére mentem, kb 2 éve voltunk együtt, néha beszéltem a párral, de nem voltunk különösebben jóban. a barátom apja egybe adott pénzt ugye a családja nevében (ő volt a vőlegény keresztapja is) és tehetős család, tehát gondolom nem fejenként 10ezret adtak. nem hiszem hogy nekem diákként erre spórolnom kellett volna, főleg hogy ők is egyben adták nem külön apuka-anyuka meg gyerekek.

2015. márc. 29. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!