Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyit illene adnom a nászajándákba, menyasszonytáncba? Milyen nászajándékot illik venni?
Miért kellene tízezreket adnod? Ezt csak ma várják el a vendégektől a pénzéhes párok.
Annyit adj/adjatok, amennyire van keretetek.
Mivel a párod unokatestvére és azért a kapcsolatotok sem olyan hosszú, szerintem adj úgy amennyi neked belefér.
A menyasszony táncot döntsd el, függ attól h milyen viszonyban vagytok.
Köszönöm szépen a válaszokat mindenkinek!
Nekem még ugyan nincs keresetem, (tanuló vagyok) de összespórolom a pénzt az ösztöndíjamból.
Nem kell semmit spórolnod, nem vár tőled senki ajándékot - fiatal kapcsolat, tanuló vagy
Menj el, max vigyél egy üveg jobb bort/doboz extrább csokoládét és köszönd meg a meghívást!
Nem kell tízezreseket vinned, menyasszony-táncolni meg főleg nem.
Gondolom közös ajándékot visztek a barátoddal (vagy borítékot, de közösen). Beszéljétek meg, hogy mennyit visztek, és te mennyivel szállj be. Nem kötelező dobálni a pénzt, annyit adj, amennyit rá tudsz szánni.
lehet én vagyok a paraszt de nekem meg se fordult a fejemben hogy adjak pénzt.
volt barátom unokatestvérének az esküvőjére mentem, kb 2 éve voltunk együtt, néha beszéltem a párral, de nem voltunk különösebben jóban. a barátom apja egybe adott pénzt ugye a családja nevében (ő volt a vőlegény keresztapja is) és tehetős család, tehát gondolom nem fejenként 10ezret adtak. nem hiszem hogy nekem diákként erre spórolnom kellett volna, főleg hogy ők is egyben adták nem külön apuka-anyuka meg gyerekek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!