Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Mennyit illene adnom a nászajá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyit illene adnom a nászajándákba, menyasszonytáncba? Milyen nászajándékot illik venni?

Figyelt kérdés
10 hónapja vagyok együtt a barátommal és az unokatestvérének a jövő hónapban lesz az esküvője. A barátom meghívott magával. Ilyenkor mi a szokás? Nekem is ugyanúgy bele kell adni több tízezret a menyasszonyi táncba? ( Végülis még nem találkoztam az unokatestvérével sosem) Mit szokás ajándékba venni?
2015. márc. 29. 20:49
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Húúú, köszönöm szépen! Ezeket a válaszokat olvasva megnyugodtam.
2015. márc. 30. 18:37
 12/12 anonim ***** válasza:

Én diákként 2 esküvőn voltam.

Az egyikre az akkori párom unokatestvére hívta meg a családot velem együtt (az esküvőn találkoztam velük először és utoljára). 17 voltam, még ösztöndíjam se volt, így semmit se vittem. Bevallom eszembe se jutott, csak így 10 év távlatából szoktam néha rá gondolni, hogy lehet kellett volna :D

A következő már egyetemi éveim alatt történt. Mostani párom egyik ismerőse házasodott. Mind a ketten csóró egyetemisták voltunk, vidékre kellett utazni az esküvőhöz(200 km), így 15 000 ft-ot tudtunk ketten adni nászajándékba. Nem volt belőle semmi. Előre szóltunk, hogy ne haragudjanak, de ennél többünk jelenleg nincs. Mondták, hogy semmi baj, a lényeg, hogy ott legyünk sé jól érezzük magunkat.

Most, hogy már mind a ketten kereső emberek vagyunk, szoktunk 30-40 ezer ft/2fő ajándékot adni, attól függően, hogy milyen közeli barátok vagyunk. Családtagoknál mélyebben nyúlunk a zsebünkbe, de eddig csak egyszer volt ilyen.

2015. márc. 31. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!