Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom esküvőjére megyünk a barátnőmmel ( 3/4 éve járunk) de ő nem akar semennyi pénzt beleadni a nászajándékba vagy a menyasszonytáncba. Szerintetek ez így van rendjén?
Egyrészt. Azzal, hogy az emberek pénzt adnak a párnak, kifizetik a saját költségeiket. Persze, persze, ha vissza akarnák kapni a pénzt, akkor ne rendezzenek nagy lagzit, de akkor is ez van. Tehát ha el szeretne menni, akkor adjon bele a nászajándékba. Ha nem szeretne..akkor azt beszéljétek meg.
Másrészt. A szüleinknek közösen szoktunk ajándékot venni a testvéreinkkel, amibe a párjaink is beszállnak. Amikor még a kapcsolat elején voltunk, akkor is azt mondtuk, hogy közösen mindenkitől, miközben a ránk eső részt egy az egyben én fizettem. És nem csináltam belőle problémát, nagyon szívesen kifizettem.
Egyébként én mindenképpen beleadnék, ha ismerem őket, ha nem, de hát mindenki másképp gondolja.
Ha meg ismeri a párt, akkor szerintem eleve bunkóság nem beleadni.
Most kérdés a barátnőd mennyire ismeri a barátodékat. Mert ha pl. találkzott velük max. 3-szor, hiába a te barátaid, neki attól még idegenek, msot ezt mit szépítsük. Idegeneknek én sem adnék szívesen pénzt.
Meg arról se írtál semmit, hogy tudna-e miből adni. Mert a mai fizetések mellett azért akármi jó barátról van szó, nem egyszerű 10-20 ezret akár így elajándékozni.
6. Ha annyira idegennek tartok valakit h nem adok az ajándékába pénzt akkor ez esküvőjére sem akarok elmenni.
Menj el nélküle. Soher pics. Adni azt nem de a buli azért jó lenne. Ennyire önző valakit.
utolsó,azért más,ha a rokonaid "muszáj"esküvőjére mentek,vagy a saját barátaitokéra...
Amúgy,ennyiből nem lehet válaszolni...Mert pl dolgozik a barátnőd,hogy áll anyagilag,ő el akar-e menni egyáltalán az esküvőre,stbstb...
Perzse,első körben azt mondom,h nincs rendjén,mert ha meghívnak valahová,pláne egy esküvőre,akkor azért illik ajándékoznom,DE mondom ezt úgy,h nekem már volt esküvőm,és tudom,h mivel jár ez a párnak...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!