Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » A barátom esküvőjére megyünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátom esküvőjére megyünk a barátnőmmel ( 3/4 éve járunk) de ő nem akar semennyi pénzt beleadni a nászajándékba vagy a menyasszonytáncba. Szerintetek ez így van rendjén?

Figyelt kérdés

2012. jún. 4. 20:53
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
43%
Engem a párom vitt el egy olyan esküvőre,(kb. ez volt a 3. randink), ahol senkit nem láttam még életemben, és mégis 5 ezret dobtam a menyasszony táncba, mert legalább anyitt megettem-megittam.Én ilyen embert nem vinnék magammal.
2012. jún. 5. 10:24
 12/26 anonim ***** válasza:
88%

valamennyire igaza a barátnődnek.

Mi is úgy csináltuk az elején hogy azt mondtuk közös az ajándék de mindig az fizette akinek a rokonának ment. Kevés ez az idő amit együtt vagytok és nem biztos hogy szívesen adnék ki 20-30 ezer forintot idegeneknek. Kérdés hogy mennyit akarsz adni? A lány mennyire ismeri a haverodat? Milyen a barátnőd anyagi helyzete? Lehet nem a legjobb de szégyelli bevallani. Mivel ilyen kevés ideje vagytok együtt fizesd te az ajándékot és adjátok közösen.

2012. jún. 5. 10:36
 13/26 anonim ***** válasza:
88%

Mi is úgy csináltuk hogy az ő ismerőseinek ő vett, az enyémeknek meg én.

Én is voltam olyan esküvőn, hogy nem is ismertem őket, de mennem kellett, mert hívták a párját is, meg most menjen magában, mikor én vagyok? Nekem már eleve az is kiadás volt, hogy odamenjek meg felöltözzek, nem fogok még pénzt is adni nekik, mikor nem is ismerem őket, meg ha rajtam múlik el sem megyek.

2012. jún. 5. 14:48
 14/26 A kérdező kommentje:
ugyanolyan anyagi szinten állunk a barátnőmmel
2012. jún. 6. 18:52
 15/26 anonim ***** válasza:
73%
Akkor is a te ismerőseid, és azért megy veled, hogy ne magadban menjél. Minek adna? Én fel is háborodnék, milyen garasoskodó pasas vagy, nem vagy képes elvinni a barátnődet a TE HAVEROD esküvőjére úgy, hogy ne kelljen neki fizetni?
2012. jún. 7. 00:18
 16/26 anonim ***** válasza:
18%

lol persze azért hogy ne magában menjen. egyenesen szánalombol nem? szivességet tesz. te ugye a randi elött is kikötöd hogy nem vagy hajlando fizetni ugye :D mert azért mész csak hogy a srác ne menjen egyedul :D

én ha a fiu felajánlja hogy fizet a legtöbbször elfogadom, de ha a már nem friss kapcsolatom azt szeretné hogy most valamilyen kirándulást/randit/eseményt (pl eskuvo) kozosen fizessunk, nem mondanám hogy nem meg nem háborodnék fel. lol. ha van miböl akkor adok szivesen, csak akkor nem ha nincs, de akkor nem veszem természetesnek hogy megyek ide-oda

2012. jún. 7. 00:30
 17/26 anonim ***** válasza:
65%
Figyu, ha a faszim HAVERJÁNAK van esküvője és a faszim mondja, hogy menjek vele, ÉS még csak pár hónapja járunk, nem egy közös kasszás pár vagyunk, akkor ne nekem kelljen már fizetni, mert Ő el akar engem valahova vinni.
2012. jún. 7. 00:36
 18/26 anonim ***** válasza:
28%
veled nem lehet azt megbeszélni hogy ketten fizessetek egy programot? azt mondod hogy nem?
2012. jún. 7. 00:42
 19/26 anonim ***** válasza:
23%
mondjuk szerintem nem azért mennek az esküvöre mert el akarja vinni a nöt valahova...
2012. jún. 7. 00:44
 20/26 anonim ***** válasza:
79%

Nem ilyen esetben nem lehet. Nem várnám el tőle én sem, hogy ő ajándékozza meg az én ismerőseimet.

Elsősorban, ha engem hívnak, az én barátaimról ismerőseimről van szó, akkor ÉN veszek ajándékot nekik és ha vihetem a páromat, akkor nem használom mindjárt ki arra az alkalmat, hogy na ha már úgy is jössz te is adjál csak bele pénzt abba, amit én amúgy is vinnék az én haveromnak/családtagomnak.

Majd, ha az ő ismerőseinek megyünk az esküvőjére, veszi ő az ajándékot.

2012. jún. 7. 00:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!