Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak nekem akar gyűrűt, magának miért nem?
Nem értem a problémád, párod kifejtette a véleményét, feleslegesnek tartja a gyűrűjét. Ha tetszik, ha nem, ez van. Én is azt látom, hogy nagyon kevés férfi hordja. Egyszerűen a munkája miatt, vagy mert zavarja. Apámé is lassan 30 éve az ékszeresdobozban kallódik, anyám meg azóta nem hordja, mióta elhagyta. :D
De szinte egy régóta házas ismerősön sem láttam, hogy viselné, még legtöbbször a nők sem, de a férfiak aztán végképp nem.
Örülj annak, hogy neked lesz gyűrűd. Igaz, párod arra is sajnálja a pénzt, amit megértek, nő létemre. Nekem biztos nem kellene 30ezerért ékszer, majd valami olcsót veszünk, amitől nem üt ki a fémallergiám. :D
Szerintem ne kombináld túl a dolgot. Ha egyébként sem hord ékszert, valószínűleg idegennek érzi magától az egészet, nem érezné kényelmesen magát benne.
Hasonló, pl., h én farmerben, lapos talpú cipőben érezem a legjobban magam. Most egy olyan munkahelyem lesz, ahol elegánsan kell megjelenni, megbeszélésekre kosztüm, stb, egyedül a péntek a jeans day. Elég fura érzés, hiszem néhány kivétellel nincsenek is ilyen ruháim, mert sosem éreztem magamhoz illőnek. Na, kb a férjed is így lehet a gyűrűvel, h szép is, van is, de minek? És akkor inkább azt szeretné, h neked legyen agy nagyon szép.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!