Normális a párom? Megint pda-t akar magának venni.
ha van rá pénze akkor miért ne lenne normális?? Ha megteheti, és ez a mániája, akkor tegye. Mi nők is veszünk cipőket, ruhákat, parfümöt, ha megtehetjük akkor többet és drágábbat. Mondom, attól függ, hogy megedgedheti e magának, közös kasszán vagytok e, te úgy gondolod, hogy másra kéne költeni azt a pénzt stb... Ez utóbbi esetben beszéljétek meg, hogy vegyen vissza. De ha még külön éltek, és vesz magának új és újabb elektronikai cuccokat, akkor az az ő pénze, az ő dolga, döntése.
(amúgy se jó a pasikat ilyennel sértegetni, mert nagyon meg tudnak sértőni)
amig én megveszem a negyvenedik pár csizmámat is,meg a kétszázadik csipkés csodatangámat,addig én nem szolok hogy párom mit vesz meg magának,főleg mert mindketten megkeressük a rávalót
kocsiba is megvesz minden általam feleslegesnek gondolt szirszart,de ő meg az én dolgaimat tartja feleslegesnek...
ha meg együtt sem áltek,akkor főleg nincs beleszolásod...ha meg együtt éltek,akkor is csak akkor szolj bele,ha nem engedhetitek meg magatoknak...
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!