A megcsalást minden esetben a nő harcolja ki magának?
Mindig oka van annak ha a férj/élettárs félre lép?
Mi kell ahhoz egy férfinek h ne csalja meg párját, ne dobja el családját? (nőt + közös gyermeket)
Nálunk 2szer fordult elő h párom félrekacsintott (nem történt semmi "komoly", inkább csak próbálkozott a férfi büszkeség felébresztésével). Aztán mindkétszer vissza talált hozzánk. Én sajnos úgy látom rendesen tettem azért, h idáig eljussunk. Most egy jó ideje rendben minden, de sajnos nem tudok minden rossz tulajdonságomat kiölni magamból. Látszólagosan boldogok vagyunk (kis elunalmasodást leszámítva).
Vajon ha én nem adok rá okot, és jól érzi magát otthon, akkor nem fog más fele fordulni?
Nem.
Van olyan férfi, aki addig nem bír hűséges maradni amíg él, senkihez.
Ez fordítva is igaz.
Eleg sok mindent elertem mar az eletben es a legbuszkebb a csaladomra vagyok.
"Vajon ha én nem adok rá okot, és jól érzi magát otthon, akkor nem fog más fele fordulni?"
Es ezt nem kockaztatnam egy riherongyert...
Amugy ha ugy erzem, hogy mennem kellene, nyiltan mennek, nem titokban.
37F
Mit jelent, hogy "semmi komoly"?
Ő mit tesz azért, hogy Te jól érezd magad a kapcsolatban.
Jó esetben a felek tisztában vannak azzal, hogy nem tökéletes embert választottak párul.
"Nem. ez általában pont fordítva van. A pasik ok nélkül csalnak, míg a nők okkal! (kevés kivétellel)"
Egy feminista válasz... A véleményem ez hányos szmájli lenne.
Mindig van oka, persze. Sok esetben mindkét fél hibás abban, hogy idáig fajuljanak a dolgok, de van olyan is, hogy a "megcsaló" fél nem bír magával.
Te ismered, hogy milyen, ahogyan azt is te tudod, hogy milyen volt a kapcsolatotok, amikor a félrekacsintgatások történtek. Igyekezz értékessé tenni számára a kapcsolatotokat, legyél igazi társ mellette, és akkor nincs miért félrenéznie. Persze ha ezek után is megteszi, akkor az már az ő lelkén szárad.
Én úgy gondolom, hogy kétféle férfi van (és ezt ugyanúgy vonatkoztatom a nőkre is!). Az első típus az, aki nem megy félre, ha (hangsúlyozom ha) megadod neki, amire vágyik, tehát ez a megtartható típus. A második típus a notórius félrek*ró, na vele csinálhatsz bármit menni fog.
De mondom, ez nőre is igaz. Nem tudom, hogy a második típus képes-e a változásra. Én sem bírok a véremmel, remélem, hogy egyszer megtalálom azt, aki mellett lenyugszom...
23N
Még van egy harmadik típus is, aki soha, semmilyen körülmények között nem megy félre. Ha gond van a kapcsolatában megpróbálja megoldani, ha nem lehet akkor szakít és utána kezd új kapcsolatba. Ezt úgy hívják: Férfi. Így, nagy betűvel. De lehetne csupa nagy betű is.
(Sőt, van egy negyedik típus is, aki bármilyen rossz a kapcsolat mégis marad, nem csal csak tűr, ő pedig a mártír.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!