Van olyan, aki megbocsátotta a megcsalást?
Én nem tudtam megbocsátani.
19/L
Én már nem élek azóta együtt azzal a párommal, de nem a megcsalás miatt.
Mikor mi összejöttünk, akkor még tartott az előző kapcsolata, aztán szakított vele, de valahogy még is összekerültek 1 házba 1 éjszakára.Nem voltunk még 1 hónaposak.Mivel elég bonyodalmas volt az ő szétválásuk, így megértettem, és elmagyaráztam páromnak, hogy miért bocsájtok meg.Na ezután remek volt, mert kiderült, hogy betegesen féltékeny..másfél évet húztam le mellette, azt intettem 1 viszlátot.Hála az égnek, mert azóta 1 jó kapcsoltban élek, és van egy 7 hónapos gyönyörű kis csajunk!!! :)
4 év után csalt meg. Megbocsátottam, mert szerettem őt. Ámítottam magam olyan dumával, hogy "egy esélyt mindenki megérdemel", meg hogy "rezgett a léc, majdnem elveszített, ezt nem fogja mégegyszer megkockáztatni".
Hát... igazam lett, ő lett a hűség mintaképe. De akárhányszor eszembe jutott mit tett, nagyon fájt. Hónapokkal később is a fejéhez vágtam, mert úgy éreztem szétmar belül a fájdalom. Egy iső után még neki állt feljebb. Mindegy. Többet nem tudtam benne megbízni. Fél év után szakítottam vele.
Én nem tudnám. Illetve látszólag megbocsátanék, jól kiidegelném a párom, mindenbe belekötnék, amibe csak lehet és utána elhagynám.
De itt egy érdekes megbocsátós történet:
Nagynéném szinte házassága napjától csalja nagybátyámat, a legjobb barátjával. Pár éve nagybátyám összeszűrte a levet egy nővel, kiderült. Hogy nagynéném, a kis ártatlan, milyen háborgást rendezett, de aztán megbocsátott.Nagybátyámnak azóta semmi viszonya nem volt. Rá 1 évre kibukott, hogy a nénikémnek is van valakije tizenpár éve már. Nagybátyám is megbocsátott neki, hiába jóval régebbi a sztori. Na kár volt. Azóta is együtt van azzal a pasival, és még egy új szeretője van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!