Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A megcsalást minden esetben a...

A megcsalást minden esetben a nő harcolja ki magának?

Figyelt kérdés

Mindig oka van annak ha a férj/élettárs félre lép?

Mi kell ahhoz egy férfinek h ne csalja meg párját, ne dobja el családját? (nőt + közös gyermeket)

Nálunk 2szer fordult elő h párom félrekacsintott (nem történt semmi "komoly", inkább csak próbálkozott a férfi büszkeség felébresztésével). Aztán mindkétszer vissza talált hozzánk. Én sajnos úgy látom rendesen tettem azért, h idáig eljussunk. Most egy jó ideje rendben minden, de sajnos nem tudok minden rossz tulajdonságomat kiölni magamból. Látszólagosan boldogok vagyunk (kis elunalmasodást leszámítva).

Vajon ha én nem adok rá okot, és jól érzi magát otthon, akkor nem fog más fele fordulni?

2011. okt. 25. 12:37
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
0%

A 3. típus nálam az 1. :) Én őket oda rakom, aki nem akar félremenni, tenni akar ő is (de neked is kell - úgy veszem észre, ez az ami nem megy manapság az embereknek, valóban, sopánkodni tényleg egyszerűbb).

A 4. meg szerintem nem létezik... Szerintem ha sz@r a kapcsolat, akkor megy a pasi. Inkább a nők szoktak mártírkodni. Negyedik lehetne inkább az, akinek elég az, hogy van aki főz-mos-takarít rá, néha van szex is, oszt jónapot.

2011. okt. 25. 14:49
 12/14 anonim ***** válasza:

Szerintem nincs olyan,amiért a másik megérdemelné a megcsalást.

Kivéve ha a Futballistafeleségek c.műsor valamelyik szereplőjének a leírása teljesen jellemző rád.

2011. okt. 25. 16:33
 13/14 anonim ***** válasza:

Egy valamit megsúgok: vannak olyan emberek, akiknek nem kell ok, egyszerűen ilyenek, benne van a vérükben, hogy félre menjenek.

Ha ilyen társat fog ki magának valaki, meneküljön inkább, ha jót akar magának. Sajnos tapasztalat.

2011. okt. 25. 19:31
 14/14 anonim ***** válasza:
90%

Édesanyám megajándékozta két gyerekkel az apámat,mindent megtett érte,szerette és hűséges is volt.Az öregnek ez sem volt elég,8 év házasság után lelépett egy nála tíz évvel fiatalabb olcsó sz@jha miatt.Ráadásul a válókereset benyújtásáról sem szólt anyunak,ő csak a bírósági értesítésben hallott róla.Sosem fogom azt a pillanatot elfelejteni,ott voltam vele.

Egyes "férfiak" akkor is menni akarnak,ha otthon mindent megkapnak.

Kedves Kérdező!Inkább tedd fel magadnak a kérdést,hogy még ilyen "félrekacsintgatásokkal" is vele akarsz-e maradni.Nem akarlak elkeseríteni,de mi van akkor ha legközelebb már össze is bújik egy másik nővel?

2011. okt. 25. 19:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!