Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Épp most békültünk ki, erre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Épp most békültünk ki, erre megint megcsinálta magának. Mit tegyek vele?

Figyelt kérdés
Tegnap mondta a barátom hogy ma dolgozni fog és nem tudja még hogy tudunk e találkozni,irt egy smst hogy reggeltöl dolgozik és majd még addig beszélünk! Na ebböl az lett hogy én felhívtam 5 perce hogy nagyon nehéz lett volna szólni hogy nem tudunk találkozni??Erre ő hogy de hát mondta hogy nem tudunk találkozni na ott felment bennem a pumpa és mondtam neki hogy akkor majd én is igy fogok neki szólni és meglátjuk neki hogy esik!Ugye ezt nem csak én fújom fel??És mit csináljak ilyen helyzetbe?Ez már nem az első alkalom 1 éve vagyunk együtt..
2011. márc. 28. 16:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Most mit csinált rosszul?
2011. márc. 28. 16:43
 2/7 A kérdező kommentje:
Mondta hogy majd addig még beszélünk és nem biztos hogy tudunk találkozni..Erre én hívtam fel hogy na mi a helyzet és ő meg erre azt mondta hogy de hát ő mondta hogy nem tudunk találkozni!
2011. márc. 28. 16:45
 3/7 anonim ***** válasza:
hát figyelj fél öt van lehet hogy 6-7kor hívott volna mert még dolgozik. szóval a válasz igen te fújod fel. türelmetlen vagy.
2011. márc. 28. 16:47
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is te fújod fel. Azt mondta nembiztos hogy tudtok találkozni akkor nem értem mi a baj.
2011. márc. 28. 16:49
 5/7 anonim ***** válasza:
Kissé szétszórt a barátod,de ne várd el hogy olyan legyen mint egy svájci óra.
2011. márc. 28. 16:49
 6/7 A kérdező kommentje:
De ahogy levettem a beszélgetésünkböl nem is akart felhivni mert ugy mondta hogy: de hát mondtam hogy nem tudunk találkozni..Ez esett rosszul
2011. márc. 28. 16:52
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem is túlspilázod. Ha ez téged zavar, akkor mond el neki, hogy legközelebb fogalmazzon úgy, hogy biztosan nem tudtok találkozni és kész... de igazából az, hogy "majd addig még beszélünk", az nem azt jelenti számomra, hogy "majd ÉN hívlak"... Te is felhívhattad volna kedvesen, hogy "no mizujs? hogy megy a meló? akkor tudunk találkozni vagy sem?", ahelyett hogy rögtön letámadod, hogy mekkora köcsög.
2011. márc. 28. 16:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!