Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Le akar körözni a koszoruslány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le akar körözni a koszoruslányom!? :S

Figyelt kérdés
Nekem május 26-án lesz az esküvőm és van egy koszorúslányom, aki erős pink színű ruhát varrat magának fekete csipkékkel, igaz mint mondta nem tudja hogy hogy áll neki, de a lényeg az sz.tem hogy ki akar tűnni, s ő akar lenni a nem tudom ki... nem mondta így csak úgy érzem, hogy ez így van és néha már úgy érzem, hogy nem én leszek a nap "hőse"..bár a többiek azt mondták a vőlegényemmel együtt, hogy ne foglalkozzak vele, mert mégiscsak én leszek a menyasszony és nem ő lesz a fő ember ott.. Ti mit gondoltok erről? Volt nektek is ilyen érzésetek vagy helyzetetek?
2012. márc. 14. 11:50
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
76%
Ne foglalkozz vele! TE leszel a menyasszony, mindenki Rád fog figyelni, és TE leszel a legszebb!
2012. márc. 14. 11:53
 2/34 anonim ***** válasza:
58%

Nagyon ocsmány dolgot csinál. Én azt sem értem, hogy ha ő koszorúslány, miért kapott ennyire szabad kezet, hogy olyan ruhát varrat, amilyet akar? Ezt nem beszéltétek meg előre? Nálam a koszorúslányoknak mind egyforma ruhájuk volt....

Egyébként hidd el nekem, akármennyire is erőlködik, úgyis MINDENKI rád fog figyelni, nem rá. Ilyenkor mindenki a menyasszonyt nézi, a többi lányt nem :)

Nyáron én is koszorúslány leszek, szintén a menyasszony által választott ruhában, egyformában a többi koszorússal. De én még fodrász általi szuperkontyot sem készíttetek, direkt azért, mert aznap a menyasszony privilégiuma a csillogás és a különlegesség :)

2012. márc. 14. 11:53
 3/34 anonim ***** válasza:
96%

Nekem ebből nem az jön le, hogy le akar körözni téged. Volt más megnyilvánulása is esetleg?

Az én koszorúslányaim szintén erős, pink színű ruhában voltak, engem nem zavart. Az állt jól nekik, egy halványrózsaszín sápította volna őket, de nagyon. Ők is szeretnének szépek lenni, ez érthető, amíg nem akarnak ekrü vagy fehér ruhában lenni, szerintem ne aggódj :)

2012. márc. 14. 11:54
 4/34 anonim ***** válasza:
72%

Én is éreztem így. A barátnőm számomra elég feltűnő ruhában jelent meg ( ő is piros-fekete összeállításban)és meg is jegyeztem, hogy nem illik túl öltözni a menyasszonyt.

De 21 év távlatából már csak mosolyogni tudok mind ezen. Szerintem én dramatizáltam túl. Ezért is tudom azt tanácsolni, hogy ne foglalkozz vele, mert úgy is a menyasszony a legszebb. :-)

2012. márc. 14. 11:58
 5/34 anonim ***** válasza:
90%

A mennyasszony és a vőlegény a "nap hősei"

- a többiek az ő ünnepüket erősítik szép ruhájukkal, megjelenésükkel..

Gondolj arra, ha valaki toprongyban érkezne:

az pedig ellenkező hatással az ünnep fényét rontaná.

SOK BOLDOGSÁGOT! szép májusi napot:)

2012. márc. 14. 11:59
 6/34 anonim ***** válasza:
82%
Mégis mibõl gondolod ezt, hogy le akar körözni? Egyébként nem te választottad ki, hogy kik a koszorúslányok?
2012. márc. 14. 11:59
 7/34 anonim ***** válasza:
70%
Egyébként a nap hőse tényleg nem a menyasszony, hanem a menyasszony ÉS A VŐLEGÉNY. Attól függetlenül tényleg nem szép dolog, amikor a fiatal lány vendégek le akarják körözni a menyasszonyt, nagyobb konttyal, erősebb sminkkel, habosabb ruhával. De attól még a menyasszony lesz a legszebb.
2012. márc. 14. 12:01
 8/34 anonim ***** válasza:
46%
max akkor veszik észre, ha meztelen lesz
2012. márc. 14. 12:01
 9/34 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem kicsit tulreagalod:-) Megyek én is esküvőre,igaz csak mezei vendég leszek,de az én stilusom elég feltűnő,és ezt tudja a barátnőm is,aki a menyasszony lesz. Nem őt szeretném lekorozni,csak szeretnék szép lenni az ő nagy napjukon,ezt ő is tudja. Nem varna el,hogy feszengjek egy számomra kevésbé tetsző ruhában,pusztán azért,hogy ne legyek feltűnő.
2012. márc. 14. 12:08
 10/34 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs önbizalmad, és a bolhából csinálsz elefántot.
2012. márc. 14. 12:13
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!