Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le akar körözni a koszoruslányom!? :S
Nagyon ocsmány dolgot csinál. Én azt sem értem, hogy ha ő koszorúslány, miért kapott ennyire szabad kezet, hogy olyan ruhát varrat, amilyet akar? Ezt nem beszéltétek meg előre? Nálam a koszorúslányoknak mind egyforma ruhájuk volt....
Egyébként hidd el nekem, akármennyire is erőlködik, úgyis MINDENKI rád fog figyelni, nem rá. Ilyenkor mindenki a menyasszonyt nézi, a többi lányt nem :)
Nyáron én is koszorúslány leszek, szintén a menyasszony által választott ruhában, egyformában a többi koszorússal. De én még fodrász általi szuperkontyot sem készíttetek, direkt azért, mert aznap a menyasszony privilégiuma a csillogás és a különlegesség :)
Nekem ebből nem az jön le, hogy le akar körözni téged. Volt más megnyilvánulása is esetleg?
Az én koszorúslányaim szintén erős, pink színű ruhában voltak, engem nem zavart. Az állt jól nekik, egy halványrózsaszín sápította volna őket, de nagyon. Ők is szeretnének szépek lenni, ez érthető, amíg nem akarnak ekrü vagy fehér ruhában lenni, szerintem ne aggódj :)
Én is éreztem így. A barátnőm számomra elég feltűnő ruhában jelent meg ( ő is piros-fekete összeállításban)és meg is jegyeztem, hogy nem illik túl öltözni a menyasszonyt.
De 21 év távlatából már csak mosolyogni tudok mind ezen. Szerintem én dramatizáltam túl. Ezért is tudom azt tanácsolni, hogy ne foglalkozz vele, mert úgy is a menyasszony a legszebb. :-)
A mennyasszony és a vőlegény a "nap hősei"
- a többiek az ő ünnepüket erősítik szép ruhájukkal, megjelenésükkel..
Gondolj arra, ha valaki toprongyban érkezne:
az pedig ellenkező hatással az ünnep fényét rontaná.
SOK BOLDOGSÁGOT! szép májusi napot:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!