Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Le akar körözni a koszoruslány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le akar körözni a koszoruslányom!? :S

Figyelt kérdés
Nekem május 26-án lesz az esküvőm és van egy koszorúslányom, aki erős pink színű ruhát varrat magának fekete csipkékkel, igaz mint mondta nem tudja hogy hogy áll neki, de a lényeg az sz.tem hogy ki akar tűnni, s ő akar lenni a nem tudom ki... nem mondta így csak úgy érzem, hogy ez így van és néha már úgy érzem, hogy nem én leszek a nap "hőse"..bár a többiek azt mondták a vőlegényemmel együtt, hogy ne foglalkozzak vele, mert mégiscsak én leszek a menyasszony és nem ő lesz a fő ember ott.. Ti mit gondoltok erről? Volt nektek is ilyen érzésetek vagy helyzetetek?
2012. márc. 14. 11:50
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

Nem hiszem, hogy túl akar téged öltözni.

Megjegyzem, a mi családunkban is előfordult ilyen, ott a testvérem kaptam meg, hogy koszorúslányként túlöltözte a menyasszonyt. Nagyon rosszul esett mindenkinek, hiszen ez nyilvánvalóan nem volt szándékában sem a tesómnak, sem egyikünknek sem. Ha most miattunk érzi azt, hogy nem volt tökéletes az esküvője, akkor őszintén nagyon sajnáljuk, de nem értjük a dolgot.

Nem mondta meg, hogy milyen ruha legyen a koszorúslányokon, egy dolgot kivéve: fehéret akart. Ez meglepő, de a menyasszony kívánsága volt, hát oké.

De mégis, mit vett volna akkor fel a tesóm? Nem 12 éves kislány, akin egy miniszoknya jól áll, van is rajta felesleg bőven. Muszáj volt hosszabb szoknyás ruhát választania. Bajban volt miatta ő is, én is, hogy mit tanácsoljak... Nem tudtuk ezek szerint rendesen megoldani a dolgot, a végén a menyasszony eléggé megsértődött. Sajnálom nagyon.

A tanulság: az Isten szerelmére, ha van valami elképzelés, SZÓLJATOK!!!

Ha meg nem mondtatok semmit, akkor ne a legrosszabbat feltételezzétek csak azért, mert esetleg ti végül mégis mást képzeltetek el az esküvőtökre. Senki sem gondolatolvasó, és a legjobb szándék ellenére is adódhat olyan helyzet, hogy kényelmetlenül érzi magát a végén mindenki. Ez pedig senkinek sem jó!

2012. márc. 14. 12:15
 12/34 anonim ***** válasza:
47%
De attól még nem feszeng valaki, mert tűnhet ki.........más a kettő. Az meg jó kis duma, hogy valaki csak azért akar feltűnő ruhát vagy hajat, hogy a pár nagy napját emelje :) Nincs ember, aki ezt elhiszi :) Egyébként kedves kérdező, miért nem beszéltétek meg, milyen legyen a ruhája a koszorúslánynak? Itt akkor te is hibás vagy, mert ezt illik előre megbeszélni. Vagy csak a lagziba akar ilyen ruhát? Mert akkor végső soron nem gáz, oda minden csaj ki akar öltözni hogy minél csinibb legyen.
2012. márc. 14. 12:16
 13/34 anonim ***** válasza:
78%

Nagynéném esküvőjén nem volt kikötve a koszorúslányok ruhája. Mindegyik maga intézte, más szín, más fazon, más anyag volt mindegyiknek...............a húga teljes titokban tartotta, nem akarta elmondani senkinek, milyen lesz neki. Hát valami halvány rózsaszínes fehéret választott, de menyasszonyi ruhát!! Habos volt, hatalmas abronccsal, és hozzá nagy, csigás kontyot csináltatott.

MIvel a két lánytesó nagyon hasonlított egymásra, mint az ikrek, gyerekkoruktól, ezért sok vendég bizony először a menyasszony húgához ment oda gratulálni amikor a ceremónia előtt gyülekeztünk a lányos háznál. Közelről látszott csak a sok smink alatt, hogy nem a nagynéném............állati ciki volt. De szerintem a húga élvezte :/

2012. márc. 14. 12:20
 14/34 anonim ***** válasza:
60%

Nekem jövôre lesz az esküvôm, de a barátnôim már most tervezgetnek :) A lényeg, hogy mondtam nekik, hogy ôk egymás közt válasszanak ruhákat, amiben szívesen lennének koszorúslányok, én pedig majd abból választok, hogy nekem melyik a legszimpatikusabb. így mindenki elégedett lesz. Amit én szeretnék, hogy egyforma ruhák legyenek.

Ha te is így teszel, akkor elkerülheted az esetleges kellemetlenségeket.

2012. márc. 14. 12:23
 15/34 anonim ***** válasza:
28%

felénk az a szokás,hogy a koszorúslányok a menyasszony "kéréséhez" igazodnak. és egyeztetnek,hogy milyen szinű legyen pl: a ruhájuk.

a tesóméknál meg mind a 10 lány egyforma ruhát varratott,ami szintén jól mutatott.-főleg a templomba való bevonuláskor.

megsem kérdezett a koszorúslányod,hogy te mit szólnál ehhez a ruház? vagy mondta,csak nem mertél szólni?

2012. márc. 14. 12:33
 16/34 anonim ***** válasza:
66%

Jézus, hogy lehet ilyen apróságból ekkora problémát csinálni?!?

10 éve, amikor az unokahugom ment férjhez, megkérdezte, hogy ugye nem leszünk fehérben a húgommal, nehogy elvegyük az ő fényét (sic!)! Majdnem elájultam!

Szerintem is az a baj, hogy kicsi az önbizalmad, és feleslegesen parázol ezen.

2012. márc. 14. 12:52
 17/34 anonim ***** válasza:
80%

Egyébként pont ilyesmi miatt el sem vállalnám, hogy koszorúslány legyek, sőt, még esküvőre sem szívesen megyek.

Nő vagyok ugyan én is (még hajadon), de el nem tudom képzelni, hogy ilyen nagy jelentősége van mindennek, és olyasmiken lehet megsértődni, ami soha eszembe sem jutna...

Nem ismerem sajnos ennyire a szokásokat, nekem biztos kis, családias hangulatú esküvőm lenne, nem vágyom nagy abroncsos fehér ruhára, és a vendégek felőlem aztán azt vennének fel, amit akarnak... De én fura vagyok. :(

Az a baj, hogy az ilyen jellegű illemet abszolút nem ismerem, így állandóan rettegek, hogy rosszul csinálok valamit. Barátnőm esküvőjére is csak azért mentem el, mert mondta, hogy nagyon-nagyon szeretné, ha ott lennék (kiskori legjobb barátnők voltunk), így persze, hogy nem mondhattam nemet. De, hogy nem csináltam-e valami "rosszat" ott is, azt nem tudom. :s

2012. márc. 14. 12:56
 18/34 anonim ***** válasza:
86%
Nem téged akar lekörözni, hanem jól akar kinézni. Lányból van és ez fontos neki. Jó eséllyel szangvinikus, úgyhogy pláne fontos. Téged meg különösen meg akar tisztelni azzal, hogy a te esküvődre különösen odafigyel az öltözékére. Számára így normális. Lehet, hogy te nem így gondolkozol, de ő igen. Az emberek nem egyformák. Az ilyet megelőzendő meg kellett volna előre beszélni, esetleg megbízni egy hozzáértő esküvőszervezőt, aki tudta volna, hogy oda kell figyelni ezer dolog mellett erre is.
2012. márc. 14. 13:02
 19/34 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem is túlliheged ezt.Egy menyasszonyt nem értem hogy lehet túlöltözni.Ő ott áll hófehér menyasszonyiruhában az oltárnál a vőlegénye mellett,fején fátyol,kezében hatalmas csokor,fültől fülig vigyorral és a vendégek tudják,hogy miattuk jöttek el,akkor mi a gond? Bármelyik vendég lehet sötétkékben,zöldben,barnában stb,egy olyan színben,ami feltűnöbb,mint a fehér,valljuk be,kb az összes szín megkapóbb a fehérnél,és vannka nők,akik alapból szebbek,alkatra,arcra,mint a menyasszony,mégsem őket nézi senki,mert nem azért jöttek el.Ennyire hogy lehet féltékenynek lenni?

"egy szintén menyasszony"

2012. márc. 14. 13:02
 20/34 anonim ***** válasza:
98%

Szerintem is túlreagálod.

Ha tudod,hogy ez a TE esküvőd és te és a vőlegényed vagytok a fénypont,akkor mit érdekel,hogy a koszorúslánynak milyen ruhája lesz?

2012. márc. 14. 13:06
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!