Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Le akar körözni a koszoruslány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Le akar körözni a koszoruslányom!? :S

Figyelt kérdés
Nekem május 26-án lesz az esküvőm és van egy koszorúslányom, aki erős pink színű ruhát varrat magának fekete csipkékkel, igaz mint mondta nem tudja hogy hogy áll neki, de a lényeg az sz.tem hogy ki akar tűnni, s ő akar lenni a nem tudom ki... nem mondta így csak úgy érzem, hogy ez így van és néha már úgy érzem, hogy nem én leszek a nap "hőse"..bár a többiek azt mondták a vőlegényemmel együtt, hogy ne foglalkozzak vele, mert mégiscsak én leszek a menyasszony és nem ő lesz a fő ember ott.. Ti mit gondoltok erről? Volt nektek is ilyen érzésetek vagy helyzetetek?
2012. márc. 14. 11:50
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
51%

Az esküvőn a menyasszony és a vőlegény a legfontosabb és ezt minden normális vendég tudja is, és ehhez öltözik. Nem téged, hanem őt fogják megszólni és kinevetni, ha túl akar öltözni téged.

Nyugi, minden rendben lesz! :)

2012. márc. 14. 13:31
 22/34 anonim ***** válasza:
44%
Ne legyél féltékeny. Te választottad ki koszorúslánynak? Olyan a lány, hogy ő akar lenni a legszebb? Ha ez így van, akkor miért választottad? Egyébként meg én úgy gondolom, egy rikító pink színű ruhában egyenesen mint a papagáj, olyan lesz, míg egy menyasszonyi ruha általában csodaszép, persze kérdés, a viselője milyen. Szóval ne csinálj belőle ügyet.
2012. márc. 14. 13:31
 23/34 anonim ***** válasza:
59%

A legtöbb esküvőn a koszorúslányoknak EGYFORMA ruhájuk van.

Szóval beszéld meg közösen a csajokkal, hogy milyen ruhájuk legyen.

2012. márc. 14. 15:30
 24/34 anonim ***** válasza:
100%
Utolsó jó ötleteted adott: Legyen mindenki pink-feketében :D :P
2012. márc. 14. 15:42
 25/34 anonim ***** válasza:
96%

A koszorúslányaim maguk választottak ruhát. A véleményemet pedig kikérték és hallgattak rám, de leginkább győzködtem őket az "erősebb" színek felé.

Folyamatosan szürke és hasonló számomra "csúnya" színeket próbáltak, mert ők azzal jöttek, hogy a háttérben akarnak majd lenni a nagy nap folyamán.

Viszont én nem ezt szeretném...

Lényeg a lényeg, hogy bármit is csinálhatnék velük, akkor se lennének pl. rondák.. nyilván nem aggasztok rájuk olyan ruhát, ami egyáltalán nem előnyös nekik.

Gyönyörű szép három koszorúslányom lesz, én nem vagyok szép.

Különben nekem fontos, hogy a násznép jól érezze magát az esküvőmön.

2012. márc. 14. 20:26
 26/34 anonim ***** válasza:
50%
Szerintem beszéld meg vele. Lehet,hogy csak félreérted vagy nem tudja ő,hogy neked ez rosszul esik.
2012. márc. 14. 20:53
 27/34 anonim ***** válasza:

Akármit vesz fel a koszorúslányt,a menyasszonyt nem lehet úgysem felülmúlni!Biztos nem akar kitűnni,csak csinos akar lenni!Ha fehérbe lenne,akkor esetleg lenne oka a feltételezésednek!Az én esküvőmön 5 koszorúslány volt,csak annyi volt a kérésem,hogy mindegyik különböző színű ruhában legyen,de fehéret senki ne vegyen fel!Mert az már ciki,ha valaki direkt a menyasszonyt akarja utánozni!

Sok boldogságot!

2012. márc. 16. 11:38
 28/34 anonim ***** válasza:
54%

Szerintem ha a nap hőse akarsz lenni vegyél fel Batman jelmezt. Akkor tuti nem tud senki lekörözni.

Akkor is nyafka menyasszony vagy ha kitöröltetitek a válaszomat. Minek kérdezel ha nem bírod a kritikát? Érdekes, én férjhez tudtam menni ilyen idióta problémák nélkül. Én is veszek egy Batman jelmezt.

2012. márc. 16. 14:01
 29/34 anonim ***** válasza:
54%
hát ez nagyon primitív válasz volt...!
2012. márc. 16. 14:03
 30/34 anonim ***** válasza:
72%

Kedves utolsó előtti, hiába veszel Batman jelmezt, attól még Pingvinember maradsz :)

Bocs, de utálom amikor valaki tahóskodik. Ha veled is így kommunikálnak, talán te is megutálod, és többet nem csinálod.

2012. márc. 16. 14:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!