Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért akar lekörözni a koszorú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar lekörözni a koszorúslányom? Mindig olyan ruhát választana ami igencsak feltűnő, meg már ilyeneket szól be, hogy nem szeretném, hogy szebb legyen nálam. na de könyörgőm csak az én napom nem?

Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 09:42
1 2 3
 1/28 anonim ***** válasza:
91%

Én megkérdezném tőle, hogy biztos-e abban, hogy koszorúslány akar lenni. Ha tovább idegesítene, akkor pedig megmondanám neki, hogy milyen jó dolga lesz, azt vesz föl amit akar, mert ott fog ülni a többiek között a padban.

Miért jó neked, ha ő koszorúslány lesz?

(Nekem mondjuk nem volt egy se, nem volt kedvem még ilyesmikkel is foglalkozni. Volt 4 virágszóró kisgyerek és kész)

2009. máj. 13. 09:47
 2/28 anonim ***** válasza:
92%
Biztosan irigyli a Te napodat! A nők ilyenek, belül irigyek egymásra, és észre sem veszik. Szerintem kérdezz rá nyíltan! Egyébként ez a Te napod lesz, akármennyire próbál überelni, nem jön Neki össze,nyugi! Te leszel a legszebb mindenképp!
2009. máj. 13. 09:48
 3/28 anonim ***** válasza:
91%
Ezt valakinek ( párodnak , anyudnak , anyósodnak ) meg kéne mondani neki, a koszoruslányruhák egyszerübbek ,az esküvő szebb lesz a körítéstől , a koszorúslányok a körítéshez tartoznak . Ha nagyon durva a helyzet mond meg neki hogy ez téged zavar és ha nem bírja magát visszafogni akkor ne legyen koszoruslányod .
2009. máj. 13. 09:48
 4/28 anonim ***** válasza:
86%

hát ha ő beszólogat, akkor talán ne is legyen koszorúslány ? kell az neked? pláne ha esetleg bosszant. Te nehogy idegesítsd magad. nekem nem volt koszorúslány, csak mert képen jól mutat... más funkciója nincs, hacsak nem több méteres a fátylad.

én megmondanám neki, ha olyanba akar öltözni ami túl kihívó , hogy akkor nem okvetlen kell koszorúslány, vagy válasszatok együtt ruhát elvégre igen, valóban a te napod és olyan legyen mindnen az ő ruhája is, ami neked is tetszik.

ő miért ilyen? hát a jelleme ilyen nyilván. összeugrani nem kell, biztos meg lehet bezsélni normálisan is.

2009. máj. 13. 09:49
 5/28 anonim ***** válasza:
87%

Elég bunkó csaj lehet. Általában illik tudni és betartani, hogy a menyasszonyt nem szabad túlöltözni.

Igaza van az előttem szólóknak, féltékeny rád, plusz feltűnési viszketekségben szenved...

2009. máj. 13. 09:50
 6/28 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

erőszakos azt kell hogy mondjam.

pedig megmondtam neki a magamét és mégsem:(

Már nemtudom hogy mit tegyek

2009. máj. 13. 09:56
 7/28 anonim ***** válasza:
89%

Szia azt javaslom, gondold át, hogy ő legyen-e a koszorúslányod.

Mert ha ilyen, akkor csakazért is túl akar majd szárnylni valamiben, és ezzel elrontja az egész napod.

2009. máj. 13. 10:00
 8/28 anonim ***** válasza:
86%

Attól függ, hogy ki ő?

Nekem a férjem húga csinálta ugyanezt és megkértem anyósomat, hogy magyarázza el, hogy ez a mi napunk és nem ő a legfontosabb.

A végén már nem árultam el semmit, hogy rajtam mi lesz és hogy lesz, mert mindent leutánzott volna.

Így nem is lettünk egyformák és lenyugodott ő is. :)

2009. máj. 13. 10:21
 9/28 anonim ***** válasza:
87%
Bármit is vesz fel, lehet, hogy a násznép férfi tagjai megbámulják, de annak a napnak akkor is Te leszel a főszereplője. Gondolom több koszorúslányod is van. Ha ez így van, akkor legyenek egyforma ruhában, amit Te választasz ki, pláne ha a családod (v. párodé) fizeti. De bárhogy is van, mutass rá 2-3 ruhára, amiből választhat és mond meg, hogy ezek illenek az elképzelésedbe. Elvégre a Te esküvőd, Te döntesz az apróságoktól a fontosabb dolgokig, mindenben! Sok boldogságot kívánok!
2009. máj. 13. 10:23
 10/28 anonim ***** válasza:
79%
Ne foglalkozz vele! De azért valamelyik rokonod világosítsa fel, hogy mi illik!
2009. máj. 13. 10:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!