Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért akar lekörözni a koszorúslányom? Mindig olyan ruhát választana ami igencsak feltűnő, meg már ilyeneket szól be, hogy nem szeretném, hogy szebb legyen nálam. na de könyörgőm csak az én napom nem?
Ez a csaj ugyanolyan lehet, mnit az én unokatesóm a Tamara. Mindig dicsekedik, meg hazudozik és verseng. Azt hiszi versengeni akarok vele, meg hogy ugyanarra vágyom, mnit ő, és hogy idegesíteni tud, sosem leszek rá irigy vagy féltékeny. Neki az a baja, hogy nincs pasija, nekem viszont igen. kicsit vetítésnek tűnik nekem, hogy zat állítja vagy 6 pasi szerelmes belé (a mnukatársa, a haverja, a volt pasijának a barátja, egy sofőr, egy benzinkutas kainél tankolni szokott, a volt tanára, a leendő főnöke, aki a keresztanyja /és egyben unokatesója/ volt pasija) kifejezetten nekem meg a barátomnak mutogatja a pasijelöltjeit, és kihangsúlyozza, hogy a pasik rohannak utána, meg hogy egyiket sem bíztatja. Persze erre nagyon büszke, és mindegyiknek azt a levelet írja, hogy oké találkozzunk, tehát bíztatja őket, és ebből nagy galiba lesz szerintem.
Igazaból az ilyen csajok saját magukkal nem elégedettek ám. Önmagukat akarják meggyőzni, folyamatos visszaigazolásokra van szükségük.
Mondhatni akármi mnodhat bármit.
Szerintem nem csak irigy rád, de ő abból táplálkozik, jha mások sikereit tönkreteheti, nem értem miért érzi kevesebbnek magát attól, hogy másnak valami összejön.
Ha nem másokkal, hanem magával törődne, akkor talán mennei s valamire pl.: pasik, házasság, család. Nyugodtan mnod meg neki, ha nincs bőr a képén akkor ugyis beszól és te viszonozhatod jogosan, ha meg elszégyenli magát és mossa kezeit akkor lecsendesedik és nem hozza fel többé a dolgot.
Mond meg neki hogy nem szépségversenyre indultok, és hogy hiába akarja elcsábitani a pasidat, nem fog menni, ha meg más pasi kell neki, akkor ne veled versengjen, mert neked csak a párod kell (utalva rá hogy neki esetleg mniden...) a nagy kivágott dekoltázstól még nem lesz szép valaki, minél csicsásabb egy ruha annál visszataszítóbb. Egy menyasszonynál senki nem lehet szebb. Te napod, mond meg neki hogy csináljon magának ő is ilyen napot :) ja és zat hogy ne erölködjön, nem muszély koszorúslánynak öltöznie és akkor tényleg olyan ruhát vehet fel, amilyet akar. (csak ne gyászruhát) bár az őt minősítené :)
a fűzős, hófehér, karcsúsított derekú, egyenes szabású (nem merevítős) ruhák a legszebbek, csipkés kézfejdísz, egyszerű menyasszonyi csokor, kis púder, esetleg ezüstös csillám az arcra, amelytől nagyon angyali leszel majd, a hajad ha hosszú akkor engedd ki szerintem és oldalt fonjátok be, kis gyöngyöket, apró fehér virágokat tegyetek bele (csat) vagy egy koszorút a hajra, ami egyben hajpént is, és azon lenne egy kis szolid fátyol.
egy gyönyörű nyakláncot hordj, és lehetőleg a dekoltázsodat nyomd fel push up melltartóval, :) najó ez csak vicc volt, megvan már a ruha, vagy kiszemeltétek már, esetleg még csak most fogjátok kiválasztani?
:)))
Igen, akartam is írni, hogy nem én voltam:))))
hacsak nem a koszorús lány írta maga ezt a kérdést, a másik nevében, csakhogy ne őt ócsároljuk közvetlenül, ez is lehetséges, ha nem így van, akkor elnézést kérek, de mnidenképp a koszorúslánynak kell szégyelnie magát. mnodjuk meglepne, hogy idegenek mért védik a koszorúslányt, és azt sem értem hogy esetleg te kedves kérdező ha lepontozol valakit, mert téged véd... ezért merült fel bennem hogy esetleg te magad vagy az, akit előttünk szapulsz :) és lehet a menyasszonyt fikarcnyit sem érdekli a dolog. egy a biztos, a menyasszony van irigylésre méltó helyzetben, és szerintem a koszorús lánynak kell bosszandkodnia, ha ennyire versengeni akar, mert nem fogja lekörözni, max akkor lehet feltünő, ha ribinek öltözik :) vagy gyászruhába.
de biztos senk nem nézné azt jó szemmel, tehát semmit nem ér el a pasiknál, csak azt h a kedves barátok és rokonok megutálják. Az iljen alja nőn nem kell bosszankodni, ha le akar pipálni akkor szervezzen magának esküvőt. Nem értem miért másokéhoz hasonlitgatja a saját obldogságát, lehet nem is az érdekli hogy tetszik e a hapiknak, hanem azt szeretné hogy a nők, vagy történetesen te irigy legyél rá, ettől lesz ő büszke, valahol komplexusai lehetnek ennek a nőnek és valamivel kárpótolni szeretné a odlgot magának, ha nem udvarol neki senki, akkor eljátsza, hogy ő mennyire siekres és szép meg boldog :)
ismerős a szitu. aki a legjobban teper az a legirigyebb.
én inkább sajnálom. ha dühöngsz akkor zat hiszik h te vagy irigy, pedig semmi okod rá. ne legyenek koszorús lányok csak tanu, ha meg nyavajog akkor el se menjen esküvőre. remélem nem csak ak érdező pontoz, én mnidnekinek maxot adtam :)
a kérdező a menyasszony, és nem én pontoztam le senkit, mindenkire zöld kezet nyomtam, mert számomra az összes hasznos válasz.
köszönöm az utolsó válaszolónak, teljesen az igazságot írtad le.
Utolsó válaszoló voltam, kár hogy azóta nem érkeztek újabb kommentek. elhiszem, hogy te vagy a menyasszony, és megértelek nagyon, de nem kell aggódnod, az szokott "teperni" aki nincs magával megelégedve és mnidig másokkal verseng :)
te sosem kerülnél erre a szintre szerintem. Csak azokkal törődj, akik szeretnek, ha ilyen buta gondolkodása van a csajnak, akkor megérdemlo, hogy főljön a levében, bár kcisit sajnálom is hogy így viselkedik.
Sziasztok!
Én most járok ilyen cipőbe, mint a kérdést feltevő menyasszony (mostmár feleség) 2009-ben!
Nekem május 26-án lesz az esküvőm és van egy koszorúslányom, aki erős pink színű ruhát varrat magának fekete csipkékkel, igaz mint mondta nem tudja hogy hogy áll neki, de a lényeg az sz.tem hogy ki akar tűnni, s ő akar lenni a nem tudom mi... nem mondta így csak úgy érzem, hogy ez így van és néha már úgy érzem, hogy nem én leszek a nap "hőse"..:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!