Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Miért akar lekörözni a koszorú...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért akar lekörözni a koszorúslányom? Mindig olyan ruhát választana ami igencsak feltűnő, meg már ilyeneket szól be, hogy nem szeretném, hogy szebb legyen nálam. na de könyörgőm csak az én napom nem?

Figyelt kérdés
2009. máj. 13. 09:42
1 2 3
 11/28 A kérdező kommentje:
nem rokonom, azt is ugy csináltam, hogy rámutattam a szalonokban h ez és ez lehet, azt ne is nézze mert nem tetszik, de neki sose az tetszett ami nekem, hanem mindig a másik..
2009. máj. 13. 10:53
 12/28 anonim válasza:
86%

Szerintem ez a Te napod, nem beszélve arról hogy minden nő álma,ami egyszer adatik meg az életben.

Mivel a Te nagy napod ez, így mindent úgy alakíts ahogy az Neked és völegényednek a lehető legjobb.

Mivel Te leszel a mennyasszony, így Te is leszel a figyelem középpontjában, az hogy a koszoruslány hogy öltözik és hogy viselkedik az őt minősíti,egy mennyaszonyt nem lehet túlszárnyalni,szerintem.

Annyit javasolok, hogy légy önmagad és úgy járj ebben az ügyben ahogy az Neked a legobb, mégis csak a Te napod nem is akármilyen,de ha őt sem akarod megbántani, akkor válasz ki 3-4 ruhát ami közül választhat és szépen elmondod neki, hogy neked ez tetszik és nagyon illik a ruhádhoz és neki is nagyon jól áll.

Minden jót és remélem jól fog elsülni ez a probléma.

2009. máj. 13. 11:00
 13/28 anonim ***** válasza:
86%
Akkor egyszerű a dolog, "fokozd le" a libát egyszerű vendégnek, és kész. Akkor aztán tényleg azt vehet fel, amit akar...
2009. máj. 13. 11:00
 14/28 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a bátorításokat mindenkinek:))))
2009. máj. 13. 11:03
 15/28 anonim válasza:
87%

Nos ha neki mégse tetszik akkor mond meg neki, hogy meggondoltátok magatokat mivel pluszköltséggel jár így nem kell koszorus lány,

Az imént írtam hogy válasz ki 3-4 ruhát és szépen besszéld meg vele, ha ez így neki nem tetszik, akkor nincs is szükség egy gonosz kis magamutogatóra, aki valojában csak azért akar ott lenni hogy vilogjon, nem azért hogy ünnepeljen veletek benneteket.

Szerintem ilyen személynek nincs helye egy templomban és az esküvödön.

Szia.

2009. máj. 13. 11:08
 16/28 anonim ***** válasza:
84%

Szia!

Amikor én voltam koszorúslány, eszem ágában sem volt "lepipálni" a menyasszonyt, azt mondták ilyen lesz a ruha (és bár utáltam, mert undorító volt a színe) odamentem, felvettem, mosolyogtam, mert tudtam, hogy ez a nap nem rólam szól.

Szerintem állj nagyon keményen a sarkadra, és mondd meg neki, hogy ez a Te napod, ha nem tetszik az a ruha, akkor köszi a részvételt, és keresel egy másik koszorúslányt. Erre mondaná édesanyám, hogy nehogy már a nyúl vigye a puskát!

Úgy gondolom, ez a nap egy olyan nap az életedben, amire örömmel szeretnél emlékezni, és nem úgy, hogy "Jajj, a koszorúslány mennyit hisztizett a ruha miatt." Szóval ne hagyd, hogy valaki elrontsa életed egyik legszebb napját, állj a sarkadra, mondd meg a véleményedet, és ne hagyd magad idegesíteni!

2009. máj. 13. 11:27
 17/28 anonim ***** válasza:
85%

A, mondd meg neki, hogy inkabb megsem lesznek koszoruslanyok az eskuvodon, meggondoltad magadat.

Feltekeny es irigy rad. Azt akarja hogy o legyen a csinosabb, szebb... vele foglalkozzanak, ot nezzek meg...stb.

Mondd meg neki, hogy nincs ra szukseged. Nem baj ha megsertodik.

2009. máj. 13. 12:51
 18/28 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ilyen embert kár volt koszorúslánynak választani, de gondolom, hogy most már késő. Én viszont nem értem, hogy miért te választanád neki a ruhát. Az én lagzimban minden koszorúslány magának választott, engem nagyon nem érdekelt, hogy ki gondolta azt, hogy valaki nálam jobban nézett ki. Ezzel ne törődj, csak a te dolgoddal és akkor az esküvőn sem fogsz lehangolódni.
2009. máj. 13. 13:44
 19/28 anonim ***** válasza:
85%
Na én biztos nem engedném meg neki, hogy koszorúslány legyen, ha így viselkedik még a végén képes valamit összehozni, csak hogy ő legyen a középpontban...
2009. máj. 13. 13:44
 20/28 anonim válasza:
88%
Ha ilyen, amiket olvastam akkor ne ő legyen a koszorúslányod még jó hogy te leszel a menyasszony...Úristen ki hallott már ilyet én mondanám neki az biztos hogy akkor pápá:S:S
2009. máj. 13. 14:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!