Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretném ha a húgom egyben a tanúm, és a fő koszorúslányom is lenne az esküvőmön (mellette két 10 éves, és egy 5 éves kislány lenne még koszorúslány, színben harmonizáló ruhát viselnének). Lehetséges ez?
Ha elmúlt 18, akkor lehetséges.
A tanunak csak az esküvői szertartás alatt van feladata, melletted kell állnia, alá kell írnia..ha templomi is,akkor a pap mondja a további dolgait, meg fel kell esküdnie..
A koszorúslánynak pedig csak kisérői feladata van, majd beállhat melléd tanunak, ha vége az esküvőnek, akkorvisszaállhat koszorúslánynak.
Köszi a válaszaitokat.
Már 22 éves, tehát a "tanúságának" tul.képp semmi akadálya, de én szeretném, ha a koszorúslányokhoz illő ruhát, virágot viselne, és eddig mindenkitől azt a véleményt kaptam: ez így nem szokás, nem illik.
szerintem lehet olyan estélyi szerű ruhája ami nem abroncsos mégis színében megy a koszorúslányokéhoz.én nem csinálnék nagy ügyet a ruhakérdésből nem ez a lényeg hanem hogy mindenki de főleg ti(te és az újember) jól érezze magát.
én 2 hónapja vagyok túl az esküvőmőn tehát az élmény friss úgyhogy lehetséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!