Hova kell fordulnom hogy fizesse ki az eddigi meg a jövőbeli anyagiakat? 3 éves a kislány és még nem fizetett az apa. A lakását árverezik de az a banknak se elég mivel hitel van rajta. Behajtok rendőrség is be van vonva és semmi.
Bíróság.
Bírósági végzéssel a munkáltató letiltja a fizetése 33%-át és utalják neked a megszabott gyermektartási díjat.
Viszont elgondolkodtatott az egyik válaszadó.
Már így is nagy bajban van az apa. Árverezik a házát, mit akarsz akkor tőle? Menjen az utcára? Neki talán nem kell élni?
Értem én, hogy neki is vannak kötelességei, ha "megcsinálta" azt a gyereket akkor gondoskodjon róla, de látod, hogy nincs miből. Minek akarod kizsigerelni teljesen? Másrészt azt a gyereket ketten hoztátok össze, ergó tudtad kivel fekszel le és kinek szülsz gyereket.
Keressetek olyan megoldást, amit tud teljesíteni!
Amennyiben volna rá még egyéb lehetősége, hogy támogassa anyagilag a gyermekét, csak nem akarja, az más kérdés.
Mint írtam, bírósághoz kell fordulni, de első körben fordulj a családvédelmisekhez, vagy a helyi polg.hiv. szociális osztályához. Én sem tudom pontosan, de végig kell járni minden utat. De ha egyszerűen csak elmész a hivatalba ott már meg tudják mondani, hogy mi a következő lépés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!