Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova kell fordulnom hogy...

Hova kell fordulnom hogy fizesse ki az eddigi meg a jövőbeli anyagiakat? 3 éves a kislány és még nem fizetett az apa. A lakását árverezik de az a banknak se elég mivel hitel van rajta. Behajtok rendőrség is be van vonva és semmi.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 15:06
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Én nem mondtam hogy elhagyott amúgy. És volt oka amiért eljöttem. Egy könnyebb keresleti lehetőséget kereset mint a munka. Gondolom a gyerek dolgait tartja az anya a szem előtt. Hogy mi a jó a gyereknek.És ha én 3 hónapos gyerek mellett tudtam dolgozni akkor nekem ne mondja senki hogy egy életerős férfi nem talál normális munkát.
2011. ápr. 26. 21:09
 22/24 A kérdező kommentje:
Amúgy igen fel lehet nevelni egy gyereket apa nélkül. És sajnos általában ez van. De 2 emberes a dolog és utána miért kell meglepődni a gyerektartásom. Ami amúgy csekély és ezt csak azt tudhatja akinek van gyereke és tisztába van vele mi mennyibe kerül.
2011. ápr. 26. 21:12
 23/24 anonim ***** válasza:
Esküvő előtt dolgozott a férjed?
2011. ápr. 26. 21:48
 24/24 anonim ***** válasza:

Azt ajánlom kedves anyukák, hogy ne évente küldjétek a feljelentést, hanem fél évente!!

Mivel tanultuk jogból, hogy fél évre visszamenőleg lehet ugye kérni az összeget, de ha fél évente feljelented, akkor nem évül el a dolog. Nagyon szép csinos összeget le lehet így húzni az ilyen szemét emberekről, akár 10 év múlva is, amikor már nem számít rá és pl. a saját nevére irat egy házat.

Az akkor a Te gyerekedé lehet egy idő után.

Szóval a lényeg: fél évente feljelentés!

2012. ápr. 21. 22:31
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!