Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hova kell fordulnom hogy...

Hova kell fordulnom hogy fizesse ki az eddigi meg a jövőbeli anyagiakat? 3 éves a kislány és még nem fizetett az apa. A lakását árverezik de az a banknak se elég mivel hitel van rajta. Behajtok rendőrség is be van vonva és semmi.

Figyelt kérdés
2011. ápr. 26. 15:06
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Hogy lehet egy lakást feketén eladni?
2011. ápr. 26. 15:36
 12/24 A kérdező kommentje:
Ja és igen én a gyerek 3 hónapos kora óta dolgozok és még azt is én fizetem amit nem nekem kellene. Például hogy az én lakásomra vettük fel azt a hitelt hogy az övé meg legyen csináltatva. Büdös ribanc jó megkeseredett lehetsz. Nem lennék a nőd helyébe.
2011. ápr. 26. 15:37
 13/24 anonim ***** válasza:
69%
Én lány vagyok,már ne haragudj!Lássuk,van munkád,van egy új férfi az életedben(gondolom ő sem munkanélküli),s már a háttér teljes ismeretével én azt tudom mondani hogy felejtsd el.Ha nem fizet,nem kell neki a gyereket láthatásra odaadni.Felejtsd el te magad is őt,mert így csak ezen mérgelődsz,inkább élj szépen,nyugodtan de békében.Ennyi.
2011. ápr. 26. 15:37
 14/24 anonim ***** válasza:
69%

Szerencsétlen gyerekek. A férjednek már van egy másik gyereke is előző házasságból? És akkor még nem gyanakodtál, hogy titeket is elhagy, átvág? És még hány nőt?! És neked is van már új párod? Ejha... én tényleg rohadtul le vagyok maradva ebben a rohanó világban... Ha nincs lakása, nem tudsz mit tenni. (ezek szerint hajléktalan a férjed?)

Ha pedig van munkabére, az tök mindegy, kinek a számlájára utaltatja, mert a munkáltatónak a jogerős bírósági döntés alapján kutya kötelessége a nektek járó rész a te számládra utalnia, és a fennmaradó részt meg oda utaltathatja a férjed, ahova csak akarja.

2011. ápr. 26. 15:39
 15/24 A kérdező kommentje:
Hát nem hajléktalan a barátnőjénél él. Igen ezt én is úgy tudtam levonják de pontosan a rendőrség ezért indított eljárást mert ott is hazudót.Van ingatlan csak arra is felvet több miliőt és nem fizeti ezért árverezi a bank. És most más él benne.
2011. ápr. 26. 15:43
 16/24 anonim ***** válasza:
91%
Igenis árverezzék el az ilyennek a házát, és menjen az utcára...
2011. ápr. 26. 15:46
 17/24 anonim ***** válasza:
Szia.Tudom, hogy ez nem nyugtat meg, de az én volt férjem sem fizet, 2 éve és az én gyerekem 15 éves lány.. ezt csak azért írom, mert nagyok az igényei a lánynak és sokszor én nem veszek semmit magamnak, csakhogy odaadhassam neki a pénz, amire kéri. Albérletben lakunk, 15 éve, mióta megszületett, 2 éves kora óta egyedül nevelem. Apuka 1 éve kimenekült Amerikába, hogy ne kelljen fizetni. Többször feljelentettem, végrehajtóhoz mentem. Semmi. Állam nem előlegez, mert az egy főre jutó eléri a 64 ezret. Nem érdeklik, hogy az albi 75 havonta. Ez van, én már nem tudok semmit tenni. De amíg erősködtem, feljelentgettem , az ideget ettem. Most, hogy beletörődtem, már sz..k rá egy nagyot! Édesapák! Ezek? Azt tervezem, hogy évente küldök egy levelet a végrehajtónak, legalább az Ő költségei legyenek feltüntetve valahol ( és persze a bírósági költségek a feljelentgetésért), hátha egyszer hazajön, aztán letiltják tőle. Nyugodj meg! Ne idegeskedj, mindent el fog követni, ne kelljen fizetnie. A hülye azt hiszi neked fizet, közben a gyerek kap kevesebbet annyival. Ne stresszelj ezen, mert kihat az új családi életetekre! Inkább élvezd, hogy van aki szeret, akinek fontosak vagytok! :)
2011. ápr. 26. 16:29
 18/24 anonim ***** válasza:
49%
Gondolkodni kéne előre,nem a gyerekszülés a párterápia,és nem kötelező beleszülni minden futó kapcsolatba...
2011. ápr. 26. 16:45
 19/24 A kérdező kommentje:
Nem beleszültem futó kapcsolatba amúgy a férjem volt és amúgy meg ő mondta hogy szeretne gyereket. Ha egy házasság futó kapcsolat akkor senkinek ne legyen gyereke. Főleg neked ne.
2011. ápr. 26. 17:44
 20/24 anonim ***** válasza:
Te meg hittél neki,gratulálok,tele a gyakori az elhagyott kismamákkal,apuka mindenhol szerette volna,érdekes amikor meg jön a baba,lepattanak mind,mert rájönnek,hogy megváltozik minden,nem ők leszenk a középpontban,és nekik nem kell ez a felelösség,nem kell ám mindent elhinni a férfiaknak,és át kell gondolni,hogy férfi apa néklü is tudok e egy gyereket felnevelni...
2011. ápr. 26. 19:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!