Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha az egyik koszorúslányom nem akarja felvenni azt a színű ruhát, amit én akkorok, akkor mi legyen?
Erőltessem? Vagy ő akkor ne legyen koszorúslány? Vagy csak ő legyen más színben?
Az egész esküvő ciklámenes lesz, a díszítés, virágok, stb.
A koszorúslányokon fekete-cilkámen színű ruhát akarok, úgy kombinálják, ahogy akarják, mondtam, nekem megteszi, ha sima fekete ruha egy ciklámen övvel, vagy ilyesmi. De neki nem tetszik . A többi barátnőmnek tetszik ez a kombináció, pedig vannak köztük akik nem hordanak ilyen színt, de most felveszik szivesen, csak vele van baj. Mi legyen?
Ha a fazont is a koszorúslányok választják, akkor megértőbbnek kellene lennie a barátnődnek, mert az fontosabb.
Ha minden koszorúslány elfogadta és az esküvő vezér színe is ciklámen lesz, akkor nagyon csúnyán fog mutatni a barátnőd.
Én a helydben úgy kérném/kértem volna fel a lányokat koszorúslánynak, hogy megkérdezném, vállalja-e úgy, hogy a ruha színe feket-ciklámen kombináció, szabad fazonválasztással.
Ha tetszik neki, akkor ő mondja hogy igen, ha nem tetszik neki, akkor azt mondja, nem vállalja.
Ha nem volt leszögezve a felkéréskor, hogy mik az elvárások, akkor az hiba volt a részedről.
Ebben az esetben keserű lesz a szájíz, ha azt mondod, nem lehetsz koszorúslány..kvázi, megbántod őt. Ha lehet, de más színű lesz a ruha, ő fogja magát rosszul érezni, ha kirí a többi közül...Te pedig csak magadat okolhatod érte.
Ha tisztázva voltak a feltételek, akkor mondhatod neki azt, hogy koszorúslány csak ilyen színű ruhában lehet. Ő pedig dönthet, hogylesz vagy sem.
Esetleg egy kompromisszumos megoldás: egy szín legyen megkötve, a másik ne.
Üdv, minden jót!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!