Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Ha az egyik koszorúslányom...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha az egyik koszorúslányom nem akarja felvenni azt a színű ruhát, amit én akkorok, akkor mi legyen?

Figyelt kérdés

Erőltessem? Vagy ő akkor ne legyen koszorúslány? Vagy csak ő legyen más színben?

Az egész esküvő ciklámenes lesz, a díszítés, virágok, stb.

A koszorúslányokon fekete-cilkámen színű ruhát akarok, úgy kombinálják, ahogy akarják, mondtam, nekem megteszi, ha sima fekete ruha egy ciklámen övvel, vagy ilyesmi. De neki nem tetszik . A többi barátnőmnek tetszik ez a kombináció, pedig vannak köztük akik nem hordanak ilyen színt, de most felveszik szivesen, csak vele van baj. Mi legyen?

2011. jún. 17. 14:38
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
84%
Én megmondanám neki, hogy akkor nem muszáj koszorúslánynak lennie, hanem jöhet simán vendégként is. Én, ha tényleg barát kérné meg, akkor akár fagyirózsaszín tüllös-habos-babos kishercegnős ruhát is felvennék, pedig nagyon távol áll tőlem. Ha vki ennyire nem képes a saját ízlését egy kicsit félretenni, az ne menjen koszorúslánynak (főleg ha a többiek felveszik a kívánt színeket, baromi hülyén néz ki, ha vki nem hajlandó)... számíthatott erre. És azért sztem a fekete-ciklámen kombó nem is annyira ízléstelen vagy furcsa vagy ronda, hogy ne lehessen egy napra felvenni. Kben is, bárki bármit mond, az esküvő a pár nagy napja főleg, nem a vendégeké meg a rokonoké...
2011. jún. 17. 21:54
 12/12 anonim ***** válasza:
A szin a menyasszony valasztasa. A lanyok feladata az hogy mosolyogjanak, es megjelenjenek a pontos idoben. A menyasszonyt segitik, nem hatraltatjak es ez nem az o napjuk. A tobbi lany beszelje meg vele ezt es magyarazzak el neki hogy ez mar el van dontve es ez van ezt kell szeretni. Ha savanyu keppel megy oda es egyeltalan nem hajlik, akkor neki kell udvariasan lemondani a szerepet. A tobbi lany ezt el tudja neki magyarazni, ok a te oldaladon vannak, szamits rajuk. Ha mashogy nem megy, akkor magyarazd el neki hogy ezt a ket szint ugy varialja ahogy akarja, es ha nem megy akkor kerd fel hogy lepjen le a posztrol.
2011. aug. 12. 07:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!