Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátom esküvőjére megyünk a barátnőmmel ( 3/4 éve járunk) de ő nem akar semennyi pénzt beleadni a nászajándékba vagy a menyasszonytáncba. Szerintetek ez így van rendjén?
Na mindegy, ki milyen sóher, ez attól függ, és nem a csaj a hunyó itt.
Mi pont jövő hónapban megyünk az én unokatesóm esküvőjére, ahova elsősorban én vagyok meghívva, mert én vagyok a családja, de vihetem a páromat.
Én különben is adnék 50 ezret nekik, nem fogom azt mondani a páromnak, hogy na én ezt már kiterveltem, de ha úgy is jössz te is dobjál már bele egy húszast stb. nehogy má' ingyen érezd jól magad az én rokonomék esküvőjén, amire én alapból is úgy is viszek ajándékot. Hát nehogy már neked jobb legyen mint másnak! Ugye?
Hiába nem megy el, akkor is ki van fizetve rá a kaja-pia pénz ebből a szempontból ez teljesen mindegy.
Mindenesetre nevetséges ez a mai hozzáállás, szinte már belépődíjat szednek egyesek az esküvőn. Ha nincs rá, nem kell tartani, vagy nem kell mindenkit meghívni, meg lehet mondani, hogy ne hozzad a párod, mert csak a szűk közeli körre telik.
Ne építsen már senki arra, hogy majd kin mennyit keres. Akkor tartson belépős bulit.
Eleve ott van a kérdésben, hogy nem akar adni a nászajándékba. Magyarul, a kérdező nászajándékot vesz, úgy is vinne teszem azt egy pohárkészletet, amúgy is azt venné meg, de ha már jön a csaj, akkor fizessen bele az is? Hát bocs, de ez szerintem gusztustalan. Ezt ne mentegesd azzal, hogy könnyebb a párnak, meg drága az esküvő, ez csak a pasi skótsága, hogy ami ajándékot amúgy is vinne az ő ismerősének, abba már fizettetne a csajával is. A pár így is úgyis ugyanazt kapja meg.
Azt meg hagyjuk, hogy a pár jól kivasalja násznépet, mert nekik ajándék is kell meg táncolnak is majd a pénzért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!