Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehet azt finoman...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet azt finoman megfogalmazni, hogy nem szeretnék gyereket látni az esküvőmön?

Figyelt kérdés
5-6 év alattira értem, akik nem tudnak még normálisan viselkedni.
2022. febr. 25. 18:01
 51/92 anonim ***** válasza:
72%

Normális ember nem fog problémázni rajta, ha a meghívó átadásakor közlöd, hogy a meghívás csak a párnak szól. Boldog párok szeretnek kettesben eljárni szórakozni, hiszen gyerek után is megmaradnak férfinak és nőnek, nem változnak át kizárólag "anyává és apává" (ahogy egymást is hívják sokan társaság előtt is :D). Az, hogy ez a magyar családok 1-2%-ára igaz csak, más lapra tartozik.

Jó kis szelektálás lesz ez arra, hogy minőségi társaság vegyen körül téged a későbbiekben. Aki kiborul, hisztizik, követeli, hogy vihesse a gyerekét, azzal nem kell tovább foglalkozni. Főleg amelyiknek olyan deviáns gondolatai vannak, ami itt elhangzott korábban: "Ez majdnem olyan, mintha arra kérnéd, tagadják meg a gyereküket."

2022. márc. 1. 11:23
 52/92 anonim ***** válasza:
12%

"minőségi társaság"

Nekem a minőségi társaság nem azt jelenti, ki tudja / akarja otthon hagyni a gyerekeit. De hálaisten nem az én esküvőm lesz. Vagyis lesz, csak nem így.

2022. márc. 1. 11:36
 53/92 anonim ***** válasza:
85%
Gondolom a minőségi társaság alatt azt érti, ki tudja felfogni hogy az esküvő a párról szól és nem róluk, ezért nem csapják ki a hisztit 🤷🏻‍♀️
2022. márc. 1. 11:42
 54/92 anonim ***** válasza:
7%
Az esküvő a párról szól. Viszont ha vendégeket hívok, akkor igyekszem az ő igényeiket IS figyelembe venni. Azért hívom őket, hogy ők IS jól érezzék magukat. Én legalább is nem az "örüljön, hogy jöhet és ehet" elvet vallom.
2022. márc. 1. 11:46
 55/92 anonim ***** válasza:
92%
Én se azt az elvet vallom, de ha valakinek nem fontos hogy a saját esküvőm olyan legyen amilyennek én szeretném, akkor inkább ne is jöjjön. A hétköznapokban foglalkozok eleget mások igényeivel, egy napot mindenki lehet önző.
2022. márc. 1. 11:47
 56/92 anonim ***** válasza:
67%
Te tudod. Engem nem zavarnak a gyerekek. Nem vagyunk egyformák.
2022. márc. 1. 11:48
 57/92 anonim ***** válasza:
92%
Alapból engem sem, de voltam már én is olyan esküvőn, ahol jobb lett volna ha nincs gyerek. De a kérdést nem én tettem fel, csak azt támogatom , hogy a saját igényeit nézzék, ne másokét. Mindenkinek úgysem lehet megfelelni.
2022. márc. 1. 11:50
 58/92 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk az végtelenül elszomorító, hogy valaki nem bírja a gyereke nélkül jól érezni magát pár órát… Aztán csodálkozunk miért van ennyi válás meg probléma, mikor sokan láthatóan nem bírnak kimászni a gyerek hátsójából.

Akkor is az ifjú pár az elsődleges ezen a napon, ez az ő nagy napjuk, életükben jó eséllyel egyszer lesz csak, hónapokig/évekig szervezték, több milliót beleöltek, a minimum hogy úgy lesznek a dolgok, ahogy elsősorban NEKIK megfelel! Maximálisan érhető, hogy ha már ennyi idő, pénz és energia lett beletéve, akkor nem Marika meg Sárika vinnyogását akarják hallgatni. Aki egy ennyire egyszerű kérésen képes besértődni, annak én magam mondom, hogy akkor az ő társaságukra sem tartunk igényt, sem az esküvőnkön, sem a jövőben. Aki ugyanis ezen nekiáll hisztériázni és még neki áll feljebb, hogy a mi esküvőnk miért nem az ő kölke körül forog, azzal nekem semmilyen dolgom nincs…

2022. márc. 1. 11:51
 59/92 anonim ***** válasza:
86%
#52 Számomra a minőségi társaság olyan embereket jelent, akik összetett gondolatokat is képesek felfogni, továbbá sikerült elsajátítaniuk az értő olvasás tudományát. Téged nem fenyeget az a veszély, hogy közéjük soroljalak, ne aggódj. #51 voltam.
2022. márc. 2. 11:19
 60/92 anonim ***** válasza:
56%

Szerintem sokan ott vannak tévedésben, hogy azt hiszik, az esküvő minden vendégnek móka. Pedig csomóan alapból nem szeretnek esküvőkre járni, és ha már fogadnak egy babysittert vagy megkérik a nagyit, akkor inkább csinálnának valami saját maguk által választott programot. Szóval aki nem akarja otthon hagyni a gyereket, az lehet más esetben tud nélküle szórakozni, csak épp egy esküvő mint szórakozási lehetőség, nem üti meg szintet.

Közeli barát esküvőjén pl magamtól is otthon hagynám, mert oda bulizni megyek. Rokon esetében viszont így szimplán kihagynám, mert nagyobb szervezést nekem nem ér az a lehetőség, hogy évente egyszer látott retyerutyákkal bazsalyogjak.

Megértem ha valaki nem akar gyerekeket az esküvőjén, nem lennék megsértődve. Csak gyerek mellett limitált számú kimenő van, és én meg nem feltétlen akarok esküvőt a szabad estémen. Ezt meg másoknak kell megértenie.

2022. márc. 2. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!