Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet szépen, kultúráltan és udvasriasan megfogalmazni azt, hogy bár senki sincs korlátozva, de szeretnénk ha nem kifejezetten berúgni-lerészegedni jöjjenek az esküvőnkre?
Sajnos sok embernél csak az alkohol dominál ilyenkor,és persze van mikor vicces lesz valaki tőle ha berúg,de mivel sok ember ilyenkor agresszív,durva lesz,tör zúz,ezért szeretnénk ezt a kérést valahogy megfogalmazni,mert nem szeretnénk ha esetleg 1-2 ember tönkretenné így a Nagy Napot!
Biztos mindenkinek van már effelől negatív tapasztalata,hogy az alkohol durva dolgokat tud művelni.
Bár nem tudom mennyire tartanák ezt tiszteletben (hogy nem "hányós buli")de egy próbát mindenképpen megér!
Szerintem írjatok verses meghívót, amibe ezt bele lehetne szőni. Pl.:
"Lesz finom ital, nem kevés jó étel,
De előbbiből kérlek, fogyassz csak mértékkel."
Vagy ilyesmi.
Én koszorúslány voltam egy lakodalomban még egész kislányként, ahol az egyik rokon sikeresen berúgott, de nem volt vészes, végül annyira rosszul lett (nem volt már fiatal), infarktus vagy valami ilyesmi, hogy mentőt kellett hívni hozzá.
Szerintem is az a legegyszerűbb, ha kevés az ingyen pia az asztalokon, ha egy kicsit becsiccsent valaki az annyira nem probléma szerintem, annál jobb lesz a hangulat.
Én nem korlátoznék senkit, lakodalomban nem illik, akármennyire a ti napotok.
Elkerülni csak úgy tudod, ha nem tartasz lakodalmat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!