Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik kifejezetten magyar menyasszonyi ruha? Ha tudtok, légyszi linkeljetek képet is!
Figyelt kérdés
Olyasmire gondolok,ami afféle népviselet-feelingű menyasszonyi ruha. Előre is köszönöm!
Egy magyar lány. :)
2010. szept. 7. 22:50
1/18 anonim válasza:
2/18 anonim válasza:
Hát,kedves "magyar lány :) " népviselet-feelingű ruhákról nagyobb kölcsönzőkben lehet érdeklődni, én már láttam néhányat, igaz pont nem Magyarországon,csak magyar lakta vidéken határon túl.
4/18 A kérdező kommentje:
Köszi szépen!
2010. szept. 7. 22:58
5/18 anonim válasza:
6/18 anonim válasza:
hááát.. a népviseleti menyasszonyi ruhák nem sokban tértek el egy ünnapi népviselettől általában..még csak nem is voltak mindig fehérek..
te magyaros ruhát keresel ami sztem elég mű, de ha nkd ez tetszik...
7/18 anonim válasza:
szerintem ezt keresed: [link]
a tesóm itt varratta, szép volt és nem is túl drága
8/18 anonim válasza:
Egyedül ezt találtam, ami "népies".
Ha a férjed is népviseletbe lesz vigyázzon, mert ha Magyar Gárdistának nézik nagyon durván megbüntethetik.
9/18 anonim válasza:
számomra a menyasszonyi ruha egyszerű elegáns és fehér, de a te nagy napod remélem találsz gyönyörűt. csak vigyázz mert tény amit előttem írtak h műnek hathat és ne jelmez-feelingje legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!