Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fűzős menyasszonyi ruha alá milyen melltartót szoktak felvenni? Vegyek kifejezetten szilikonos pánt nélkülit vagy jó ha veszek átlagosat csak leveszem a pántját?
Szia!
A kölcsönzőben nem ajánlottak semmijet?
Lehetőség van arra is, hogy melltartó betétet varrnak bele, így nem kell külön melltartót venned.
Ha nincs ujja a ruhának, se pántja, akkor jobb, ha nincs szilikonpánt. Nagyon alá tudsz izzadni, és egy idő után kellemetlen.
Mindenképpen nézd meg, hogy hol meddig ér a ruha, hogy a melltartó ne látszódjon ki alóla. Vannak már olyan megoldások is, hogy a pánt a mellkason tekeredik körbe, és a ruha háti kivágása alatt kötődik.
Üdv!
Bocsi, most vettem észre:
"A kölcsönzőben nem ajánlottak semmijet? " - vagyis "A kölcsönzőben nem ajánlottak semmilyen típusú melltartót"?
Üdv!
Szia!
Én a szilikonos melltartót javaslom, - bocsi másképp nem tudom leírni - ami rátapad a melledre, és a ruha tartja, hogy ne essen le. Nekem ilyen volt, és nem kellett aggódnom, hogy kilátszik a pánt, vagy a melltartó.
Nem csúszkált, nem ment semerre, mert a ruha tartotta, rá volt tapadva rendesen a mellemre. Ennek nincs pántja, nincs csak két cicitartó, amit elől össze kell kapcsolni.
amit az utolsó irt- két szilikon félkör ami feltapad magától és nem mozdul el- tezenis-ben és rossmanban láttam.
amúgy egy pántnélkülis melltartó sezrintem si érdemes beruházni (nem kell a legdrágább fehérneműboltban...) tezenis-t megint csak ajánlom, mert szerintem nagyon diákbarát (én ugye az vagyok) árai vanak. néha van a new yorkerben is. de a szilikonpántot sezrintem felejtsd el, emrt nagyon csúnya. még egy sima tophoz elmegy, de a menyasszonyi ruhádhoz ne olyat vegyél :)
sok boldogságot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!