Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet azt finoman megfogalmazni, hogy nem szeretnék gyereket látni az esküvőmön?
Úgy, hogy felnőtt buli és max tinik jöhetnek.
Azt meg hogy sértő vagy sem, az adott ember belemagyarázása dönti el. Nekem egyáltalán nem sértő, hogy elvárásokat fogalmaz meg valaki, akinek ez egyedülálló nap az életében, amire milliókat költött.
Engem sem fog érdekelni senkinek a pofavágása, egy éves fizetésem van az esküvőmben, azt csinálok rajta, amit csak akarok, van elég meghívottam, hogy ne zavarjon, ha valaki nem óhajt jönni egy egyszerű kérés miatt.
"micsoda problémák, hogy kislányok csodálják a királylányt 😅 Soha ne legyen ennél nagyobb bajod."
Te hülye vagy?
Azért nehogy már az legyen a normális, hogy a menyasszonynak az esküvőjén egész este a kislányokkal kelljen foglalkoznia, akiknek tetszik a ruhája.
Ilyenkor illik mindenkivel váltani pár szót, mindenkivel táncolni, sőt, nem csak illik, hanem az ember szívesen csinálja is. Mert ez egy lagzi, nem bölcsőde.
29
Azt írtam hogy zaklattam a menyasszonyt és táncolnia kellett velem? Azt írtam hogy imádtam nézni, se többet se kevesebbet 🤦
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!