Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehet azt finoman...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet azt finoman megfogalmazni, hogy nem szeretnék gyereket látni az esküvőmön?

Figyelt kérdés
5-6 év alattira értem, akik nem tudnak még normálisan viselkedni.
2022. febr. 25. 18:01
 21/92 anonim ***** válasza:
92%
#20 Csodálás egy dolog, de órákon keresztül "elvárni", hogy a királylány velük foglalkozzon, az azért már sok(k).
2022. febr. 25. 19:07
 22/92 A kérdező kommentje:
Még nem tettem fel soha ezt a kérdést, csupán elgondolkodtam, hogy én az esküvőmön, majd mit szeretnék. A probléma az, hogy a párom felől biztosan lesznek gyerekesek és ezért kérdeztem meg. 100%, hogy megfogom mondani mindenkinek, őszinte vagyok, csak kiváncsi voltam, hogy lehet ezt diplomatikusan felvezetni. A házasság meg nem egyenlő a gyerek akarásával, hiába jönnek ide is az ősanyák.
2022. febr. 25. 19:14
 23/92 anonim ***** válasza:
8%
#18 asszem mi itt kiszállhatunk ebből a kérdésből, hagyjuk tombolni a gyerekgyűlölőket 😂
2022. febr. 25. 19:15
 24/92 anonim ***** válasza:
93%
Ebben nincs semmi gyerekgyűlölet, azért a gyűlölködés nem itt kezdődik. De mindenki eldöntheti milyen esküvőt szeretne.
2022. febr. 25. 19:16
 25/92 anonim ***** válasza:
22%
Esetleg lehet egy animátort felkérni aki foglalkozik velük, és lenne egy külön kis helyiség, ahova mehetnek pihenni, ha már nagyon nyűgösek.
2022. febr. 25. 19:16
 26/92 anonim ***** válasza:
96%

Úgy, hogy felnőtt buli és max tinik jöhetnek.

Azt meg hogy sértő vagy sem, az adott ember belemagyarázása dönti el. Nekem egyáltalán nem sértő, hogy elvárásokat fogalmaz meg valaki, akinek ez egyedülálló nap az életében, amire milliókat költött.

Engem sem fog érdekelni senkinek a pofavágása, egy éves fizetésem van az esküvőmben, azt csinálok rajta, amit csak akarok, van elég meghívottam, hogy ne zavarjon, ha valaki nem óhajt jönni egy egyszerű kérés miatt.

2022. febr. 25. 19:31
 27/92 anonim ***** válasza:
82%
Akinek meg a gyerek családtag: a kutyám is az, mégsem jön, ahogy a boltba sem viszem, szevasz.
2022. febr. 25. 19:35
 28/92 anonim ***** válasza:
90%
A részvétel csak 14 éves kor felett megoldható. Kérjük amennyiben ez részetekről nem megoldható, ne gyertek el.
2022. febr. 25. 19:36
 29/92 anonim ***** válasza:
93%

"micsoda problémák, hogy kislányok csodálják a királylányt 😅 Soha ne legyen ennél nagyobb bajod."

Te hülye vagy?

Azért nehogy már az legyen a normális, hogy a menyasszonynak az esküvőjén egész este a kislányokkal kelljen foglalkoznia, akiknek tetszik a ruhája.

Ilyenkor illik mindenkivel váltani pár szót, mindenkivel táncolni, sőt, nem csak illik, hanem az ember szívesen csinálja is. Mert ez egy lagzi, nem bölcsőde.

2022. febr. 25. 19:57
 30/92 anonim ***** válasza:
17%

29

Azt írtam hogy zaklattam a menyasszonyt és táncolnia kellett velem? Azt írtam hogy imádtam nézni, se többet se kevesebbet 🤦

2022. febr. 25. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!