Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehet azt finoman...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet azt finoman megfogalmazni, hogy nem szeretnék gyereket látni az esküvőmön?

Figyelt kérdés
5-6 év alattira értem, akik nem tudnak még normálisan viselkedni.
2022. febr. 25. 18:01
 31/92 anonim ***** válasza:
90%
Nekem ment. Ket tanu volt.
2022. febr. 25. 20:06
 32/92 anonim ***** válasza:
82%

"Azt írtam hogy zaklattam a menyasszonyt és táncolnia kellett velem? Azt írtam hogy imádtam nézni, se többet se kevesebbet"

Ja, de abban a kommentben, amire válaszoltál, nem erről volt szó, akkor meg?

2022. febr. 25. 20:09
 33/92 anonim ***** válasza:
95%

Tedd a meghivora hogy 18+, vagy ilyesmi.

Amúgy meg teljesen jogos kérés, nem kell itt verni magatokat. Kb minden nagyobb összejövetelt és ünnepet amin életem során részt vettem tönkretettek a gyerekek (vagyis hát a szülők akiknek el kellett őket ráncigálniuk).

100 ember sz0pjon azért mert "jaj pistikét nem lehet ám másra bízni pár órára!! Hova gondolsz? Nem; mindenki kerülgesse, ahogy rohangál fel-alá, és hallgassa ahogy 40 percen át üvöltve zokog, mert természetesen ilyenkor az istenért se tudjuk elhallgattatni"

Na meg pistike napja is el van b..szva persze, mert ahelyett hogy otthon babázna, elvárják tőle hogy kussban üljön fél napon át. Mindenkivel szemben önzőség.

2022. febr. 25. 20:30
 34/92 anonim ***** válasza:
91%

Én amúgy sosem értettem hogy mi a szarnak kell mindenhova is vinni az embernek a gyereket.

Nyilván nem arról van szó, hogy amikor csak tudjuk passzoljuk le, zárjuk ki a programokból, nem erre gondolok! Hanem igenis bizonyos életkor alatt nem való a gyerek pl esküvőre, étterembe stb Tök megértem, hogy van olyan menyasszony aki az esküvőjén nem más hisztiző gyerekét akarja hallgatni, főleg nem a templomi ceremónia alatt, amit csendben kéne végig ülni az ott lévő embereknek..

Ahogy azt is megértem, hogy pl egy étterembe sem csecsemő ordítást akarnak hallgatni az embrek.

Abszolút nem sértésből írtam ezeket,bár aki félre akarja érteni az úgyis azt teszi majd.

2022. febr. 25. 20:40
 35/92 anonim ***** válasza:
12%

Néhány gyerek kulturáltabban viselkedik az esküvőkön, mint a felnőttek.

Számíthattok rá, hogy akik nem vihetnek gyereket azok maguk sem fognak megjelenni.

Ez olyan, mintha azt mondaná neked valaki, hogy nem mehetsz el az esküvőjére, mert idegesítő nyivákoló hangod van.

2022. febr. 25. 20:51
 36/92 anonim ***** válasza:
82%

Aki egy esküvőre nem tudja lepasszolni a gyereket, annak szar a házassága, már bocs. Mert akkor valószínűleg a párjával sem tölt kettesben időt.

Szar házasságban élő emberek sirámai meg mit érdekelnek egy esküvőn, amit pont annak reményében rendezek, hogy én majd jobban fogom csinálni?

2022. febr. 25. 21:01
 37/92 anonim ***** válasza:
90%

#35 Mondjuk az a téma is megérne egy misét, hogy egyáltalán jó-e, ha egy gyerek tud "kulturáltan" viselkedni.

Jó, oké, ha egy 10+ évesről van szó az azért már meg tud ülni a fenekén különösebb probléma nélkül, de ha még tényleg kicsi a gyerek, akkor kifejezetten elkeserítő látni, ahogy nem csinál semmit, csak ül és néz ki a fejéből, mert erre van beidomítva.

Megint: kinek van bármi haszna abból, ha egy kisgyerek egy számára full ingerszegény környezetben (mert a családi hangos pletyiparti nem foglal le egy 5 évest) próbál egy helyben ülni, nehogy rá keljen szólni?

A válasz pedig megint: a szülőnek.

Nem tudom hány esküvőre vittek kiskoromban, de csak egyre emlékszem: végig kellett ülni két bazi unalmas, soha véget nem érő szertartást, természetesen mindkettő előtt be lettem diszkréten fenyítve, nehogy rosszalkodjak. A lagzin meg max a 70 év felettiek szóltak hozzám két két szónál többet, aztán egyszer táncoltam a nagyapámmal. A maradék 6 órában a szalvétával játszottam.

Hú de nagy élmény volt, örökre hálás leszek anyáméknak, hogy elvittek, ma nem lennék ugyanaz az ember ha nem éltem volna át ezt a csodálatos családi élményt, stb stb...

Még véletlenül se kívántam azt egész idő alatt hogy otthon nézhessem a Mulan-t és játszhassak a cicámmal.

Szval ja, ha már az nem hat meg hogy a menyasszony nem akar azon izgulni a nagy napján hogy mikor szakad el a cérna a "kulturált gyerekednél" akkor legalabb azt érdemes számításba venni, hogy maga a gyerek mit akar.

2022. febr. 25. 21:13
 38/92 anonim ***** válasza:
100%
Nagy baráti társaságunk van, majdnem mindenkinek van egy vagy több gyereke. Én nem vittem el az enyémeket senki esküvőjére sem, mert jobb nekik nyugiban a nagyszülőknél. Viszont van a társaságban két szülőpár, aki minden esküvőre hozza a gyerekeket. Nem szól ilyenkor másról az estéjük, mint hogy hogyan csüttögjenek nekik, meg 10-kor ki jöjjön értük, mert máskor még sosem fáradtak ilyenkor. Egy normális szót nem lehet velük váltani.
2022. febr. 25. 21:15
 39/92 anonim ***** válasza:
97%
De mit keres egy 6 év alatti gyerek egy hajnalig tartó esküvőn sok részeg ember között?
2022. febr. 25. 21:15
 40/92 anonim ***** válasza:
24%

Nyugodtan mond ki az esetleges érintetteknek, hogy A, pulyamentes övezetet akarsz akkor magadnak; B, az utánfutókat agyják erre az időre otthon.

Nem muszáj finomkodni a szavakkal.

2022. febr. 25. 21:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!