Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Hogyan lehet azt finoman...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan lehet azt finoman megfogalmazni, hogy nem szeretnék gyereket látni az esküvőmön?

Figyelt kérdés
5-6 év alattira értem, akik nem tudnak még normálisan viselkedni.
2022. febr. 25. 18:01
 61/92 anonim ***** válasza:
0%

Nem aggódom Pontosan értettem amit írtál Mindemellett engedtessek meg nekem hogy ne értsek veled egyet és más véleményt fogalmazzak meg

Vagy a minőségi társaság egyben mindenben egyet is ért veled, hisz nem is tűrsz el mást?

2022. márc. 2. 11:44
 62/92 anonim ***** válasza:
100%

"Illetve van olyan, aki közel lakik - eljönnek a 3 gyerekükkel a házasságkötő terembe, a vacsorára, majd hazaviszik a gyerekeket estére a mamának és jönnek vissza táncolni."

Hát a sokféle variáció közül szerintem ez a legnagyobb hülyeség. Pont arra a részre viszik el a gyerekeket, amikor nyugton kell ülni sokáig, jól kell viselkedni, majd a bulira, amikor már valószínűleg kevesebbeket fog zavarni, vagy egyáltalán érdekelni zene és tánc közben, hogy van-e gyerek vagy nincs, akkor meg hazaviszik.

2022. márc. 2. 12:09
 63/92 anonim ***** válasza:
94%

Van 2 és 4 éves a 3 gyerek közül

X óra alatt pláne estére elfáradtak Ekkora gyerekek mellett nem igazán tudsz mulatni

2022. márc. 2. 12:37
 64/92 anonim ***** válasza:
0%

És le is pontoztad a válaszom Miszerint nem, elkényeztetett öntudatos huszeves fruskaval szemben senkinek ne legyen más véleménye

Akkor amen kislány:))

2022. márc. 2. 12:38
 65/92 anonim ***** válasza:
80%
Én is lepontoztam a válaszod, mert elvakult momzilla vagy :(
2022. márc. 2. 13:58
 66/92 anonim ***** válasza:
0%

Mert nem tartom távol a gyerekeket az eskuvonktol?

Majd a vendégek eldontik akarnak e bajlódni a gyerekeikkel Nem az én gondom Mieink már tinik, őket nem kell felügyelni

Ha nem kotom ki h csak nagykoruakat várunk akkor elvakult momzilla vagyok? Inkább mint finnyás frissdiplomas de elit fruska vagyok nekem aztán senki nem mondja meg....

En szeretném ha a vendégeink úgy éreznék jól magukat ahogy nekik tetszik Mondjuk hozzateszem én nem is 20 éves menyaszörny vagyok Engem magamon kívül mások is érdekelnek

2022. márc. 2. 14:36
 67/92 anonim ***** válasza:
37%
#64 Nyilván le lett pontozva mert hülyeséget írtál..
2022. márc. 2. 14:41
 68/92 anonim ***** válasza:
93%

"Inkább mint finnyás frissdiplomas de elit fruska vagyok nekem aztán senki nem mondja meg...."

Ez a definíciója annak, aki egy napot az életéből gyerekmentesen szeretne eltölteni?:D

2022. márc. 2. 16:11
 69/92 anonim ***** válasza:
0%

Nem

Annak aki szerint az értelmiségi társaság vagy mi is volt a definíció, azt jelenti lepattintom a vendégeim gyerekeit és még ki is kérem magamnak ha valaki nem így gondolja

Kislány

Halsz gyereked másképp fogod gondolni

Bár más lagzijaba én is gyerek nélkül mennék mulatni, az én vendégeim úgy jönnek ahogy nekik jó

2022. márc. 2. 17:35
 70/92 anonim ***** válasza:
0%
*ha lesz gyereked másképp....
2022. márc. 2. 17:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!