Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek tényleg engem akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg engem akar?

Figyelt kérdés

Új munkahelyemen van egy lány(nő)aki első pillanattól kazdve ahogy melátott szó szerint teszi nekem a szépet.Kínálgat kajával édeséggel meghívogat kávézni munka után sütizni tegnap strandon voltunk szóval elég erősen hajt rám.

Nos a hiba az egészben csak annyi h van egy kislánya.Amivel nem is lenne baj de mégis van.

Szóval a lányról tudni kel azt h 28éves és ahogy az a nőknél lenni szokott fiatalon(19) hozzáment egy gazdag 45éves pasihoz.Én ezt most nem minősíteném mert a nők úgyis mindíg a gazdagokat választják.Kortól kinézettől függetlenül.

Na most mi az amin én kattogok??

Csupán csak azon h mondjuk ez a lány mikor 19éves volt vajon szóba állt-e volna velem??????

Vajon engem választott volna akkor is és nem a 25éves gazdagot?

Nekem a gyerekes anyukákkal kapcsolatban vaklahogy van egy olyan érzésem h nekik már nem is a férfi személye kell hanem sokkal inkább a segítsége...anyagilag...gyereknevelésben..házimunkában.

És még mielőtt le lennék hordva mindenféle hülyének azért most őszintén ha szétnézünk mennyi de menyi ilyen eset van h a fiatal lányok azért jönnek össze jóval idősebbekkel mert ott már van kocsi lakás spórolt pénz.Tudom van kivétel de nagyon ritka.És ez a lány nem az mert ugye ős is hozzáment a 45éveshez szült neki egy gyereket aztán ki lett dobva most meg siránkozik.

Egyébként még mindíg szép csinos kedves intelligens.

És hozzáteném azt is h már rég meglehetett volna köztünk a szex viszont én csak szexet nem akarok.De komolyan nem akarom őt mkihasználni.De kérdés az h ő nem azt akarja-e velem.Mert szerintem a 45éveshez sem szerelemből ment hozzá.Sokkal inkább az anyagiak miatt.

2010. jún. 7. 09:30
1 2 3 4 5 6 7
 61/67 anonim ***** válasza:
Mi lett a folytatas? Leptel vagy sem? meg mindig nem tudsz donteni?
2010. jún. 11. 12:28
 62/67 anonim ***** válasza:
0%

Gyanús a nő, de ehhez őt is ismerni kéne. HA 19 évesen olyan volt és rájött h kihasználták akkor, most ravaszabb akar lenni és ő tönkre tenni egy másikat...Legalábbis ha ilyen intenzíven nyomul.

Ha ilyen jó pasi vagy szerintem ne menj bele kétes kapcsolatokba!

Sajnos a férfiak hibájából rengeteg JÓ NŐ és egyben JÓ ANYUKA maradt egyedül akik egyedül is megállnak a lábukon és nem panaszkodnak!

Az a nő aki vadászik a férfira és közben panaszkodik milyen rossz most neki...(persze nem folyamatosan mert akkor kinek kellene?)

De így láthatatlanban a nővel nem stimmel h tisztességes lenne és csak sex kellene mert akkor rég rád mászott volna....

(25 éves mennyasszony vagyok)

2010. jún. 12. 16:08
 63/67 anonim ***** válasza:
72%

Tudod mit látok a hozzászólásaidból? Hogy beléd van rögzülve szinte mániákus módon, hogy minden nő a pénzre hajt.

És hiába állítja itt neked a nők 70%-a, hogy nem igen érdekes a gazdag pasi ha bun*kó ha ronda, ha kopasz, MERT MI NŐK NEM EZT NÉZZÜK!

Nekem soha sem volt fuxos, terepjárós, 45 éves, kopaszodó pasim!!!! Ja és nem is vagyok bányarém sem!

De voltam 18 évesen szerelmes a 42 éves tanáromba, aki el akart csábítani (nem volt gazdag, nem is az volt a lényeg), hanem a fiatal lányok egy részét tényleg le tudja egy magabiztos 40-es pasi venni a lábáról!!!!

Mert a 40es férfi vonzó is, okos, és olyan "férfi" egy fiatal lány számára!

De neked ezt hiába magyarázgatom, neked egy pszichológus kellene!

A másik meg az, hogy milyen ember az, aki néhány buta tizenéves csitrit lecumiztat....hát nem tudom, de nálam nem itt kezdődik egy férfi!

Én ismerkedtem már buszmegállóban és bolti eladó sráccal!

De motoros gazdag hülyegyerekekkel szóba sem állok, mert nem az én világom.

Én nem egy férfitól várom el a lakást,pénzt... én magamnak akarom megteremteni!

Valószínű, hogy azért nem kapsz komolyabb lányt, mert látszik rajtad hogy egy éretlen személyiség vagy. Egy nőnek férfi kell és nem olyan hapsi aki azt lesi, hogy mikor húzzák le.

Egyszerűen megtudod oldani: nem öltözöl menő csávónak, hanyagolod a motort...stb. és csajozz úgy. Ha így nem jön össze, akkor valószínű rád a kis pénzimádó kisplázák buknak.

Talán nem véletlen, a zsák megtalálja a foltját.

A pénzes krapekhoz, --aki mindenben a lehúzós nőket látja--,természetesen pénzimádó nőt fog kapni.

Elárulom, hogy volt nekem bu*nkó, csóró pasim is, és nem azért hagytam el, mert csóró, hanem mert bun*kó volt.

Ja, és az ismerős lányok között 90%-ban átlagos, szegény srác a párjuk.

Akkor most hol vannak a gazdag pasis csajok?

26.L

2010. jún. 18. 18:21
 64/67 A kérdező kommentje:
Nincsenek nem is léteznek.Sőt tovább megyek a nők kimondottan kerülik a gazdag pasikat.Szó szerint menekülnek előlük h jajj fujj ez gazdag. :-))))))))
2010. jún. 18. 19:38
 65/67 anonim ***** válasza:
0%

ezt nem hiszem el, még mindig nem tudtok leszállni a cumiztatás témáról??

fogjátok már fel, hogy senki nem kényszerítette őket, hogy szo*pjanak! ha lecumizták, az az ő dolguk.

egészségükre!

2010. jún. 19. 00:18
 66/67 A kérdező kommentje:

Egyébként igen.Én ezzel a cumizással csak azt akartam érzékeltetni h amíg nem volt motorom kocsim valahogy senki nem cumizott le ilyen egyszerűen.

Ezek a lányok meg csupán azért lecumiztak mert van egy motorom.Csak tudod itt ez úgy szokott menni h mindenki úgy értelmezi ahogy ő akarja.És utána saját magának kiforgatja és azt hiszi h úgy van ahogy azt ő értelmezte.

Ne járjak jó ruhákba ne vegyek ékszereket ne legyen kocsim motorom és úgy csajozzak.Jelentem 23-24 éves koromig így voltam.Se kocsi se motor se ékszerek se jó ruhák.

Szóval így próbáltam csajozni az eredményt már leírtam.10ből 8 lány szóba sem állt velem az a maradék 2 meg miután rájött h nincsenek anyagi javaim szépen lekoptatott.

Mióta jobban állok meg ők akarnak engem felszedni.

2010. jún. 19. 08:05
 67/67 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Mindenkinek más az értékrendje, de lehet, hogy már megváltozott. Az ember nem ugyan olyan húszévesen, mint harmincévesen, és nem olyan negyvenévesen, mint az ötvenes éveiben.

A véleményünk folyamatosan változik és alakul, formálódik. Kinél gyorsabban, kinél lassabban, de így van.

2010. jún. 28. 17:45
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!