Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek tényleg engem akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg engem akar?

Figyelt kérdés

Új munkahelyemen van egy lány(nő)aki első pillanattól kazdve ahogy melátott szó szerint teszi nekem a szépet.Kínálgat kajával édeséggel meghívogat kávézni munka után sütizni tegnap strandon voltunk szóval elég erősen hajt rám.

Nos a hiba az egészben csak annyi h van egy kislánya.Amivel nem is lenne baj de mégis van.

Szóval a lányról tudni kel azt h 28éves és ahogy az a nőknél lenni szokott fiatalon(19) hozzáment egy gazdag 45éves pasihoz.Én ezt most nem minősíteném mert a nők úgyis mindíg a gazdagokat választják.Kortól kinézettől függetlenül.

Na most mi az amin én kattogok??

Csupán csak azon h mondjuk ez a lány mikor 19éves volt vajon szóba állt-e volna velem??????

Vajon engem választott volna akkor is és nem a 25éves gazdagot?

Nekem a gyerekes anyukákkal kapcsolatban vaklahogy van egy olyan érzésem h nekik már nem is a férfi személye kell hanem sokkal inkább a segítsége...anyagilag...gyereknevelésben..házimunkában.

És még mielőtt le lennék hordva mindenféle hülyének azért most őszintén ha szétnézünk mennyi de menyi ilyen eset van h a fiatal lányok azért jönnek össze jóval idősebbekkel mert ott már van kocsi lakás spórolt pénz.Tudom van kivétel de nagyon ritka.És ez a lány nem az mert ugye ős is hozzáment a 45éveshez szült neki egy gyereket aztán ki lett dobva most meg siránkozik.

Egyébként még mindíg szép csinos kedves intelligens.

És hozzáteném azt is h már rég meglehetett volna köztünk a szex viszont én csak szexet nem akarok.De komolyan nem akarom őt mkihasználni.De kérdés az h ő nem azt akarja-e velem.Mert szerintem a 45éveshez sem szerelemből ment hozzá.Sokkal inkább az anyagiak miatt.

2010. jún. 7. 09:30
1 2 3 4 5 6 7
 21/67 anonim ***** válasza:
85%

Szia! Ha így állsz a nőhöz, ilyen fenntartásokkal, akkor inkább hagyd békén. Ha így látod őt akkor mit is akarsz kezdeni vele. Az, hogy mennyit keresek, s van motorod csupán anyagi, mulandó, semmit sem érő dolog. A belső értékeknek vannak hosszútávú jelentősége.

Az, hogy mit tett néhány éve még nem azt jelenti, hogy jelenben is butaságokat tenni. Tudod van olyan, hogy személyiségfejlődés. Ennek vannak fokai.

Szerintem hagyd őt békén, s motorozz, s keres olyan lányokat, akiknek még nincs ilyen múltuk.

2010. jún. 7. 10:58
 22/67 anonim ***** válasza:
82%
A végén kibújik a szög a zsákból!Már az elején furcsa volt az, hogy nem irsz arról, neked mit jelent az a lány, hogy érzed magad vele, ha aggályaid vannak, miért találkozol vele, miért mentek strandra stb.Az utolsó válaszolókkal értek egyet.Neked az számit sikernek, ha egy körért egy idegen lány szivességet viszonoz / !/, ha viszont olyan közelit hozzád, aki 10 évvel ezelőtt tett valamit, aminek a pontos okát nem is ismered,rögtön elitéled? Tudod, miért ment férjhez olyan fiatalon? És miért egy idősebbhez ? Ha most is szép, csinos és intelligens, valószinűleg már akkor is az volt, és nem csak az anyagiak motiválták.Valószinűleg lehetett volna fiatal is a gazdag, aki elveszi. Akkor is elitélnéd ? Lehet, hogy nem a pénz motiválta, hanem esetleg menekült egy családból és rossz megoldást választott. Vagy tényleg szerette azt a férfit, esetleg az apát látta benne? Miért nem beszélsz vele erről? Érdekel ő téged egyáltalán? Számomra az derült ki az eddigiekből, hogy te csak felületes kapcsolatot szeretnél és félsz a felelősségtől,hiszen a leveled elején már rögtön az a bajod, hogy kisgyereke van.Attól a lány még vágyhat társra, társaságra,szórakozásra. Ha el is követett valami " rosszat, elitélendőt", már megfizetett érte, hiszen a legsszebb életkorát egy idősebb férfival élte, akivel nem is ment minden rendben , hiszen elváltak. Kérlek, gondookodj el ezeken is !
2010. jún. 7. 11:01
 23/67 anonim ***** válasza:
61%
10:51 23 éves vagyok van egy yamaha drag star-om 3 éves és nem hitelből...Mikor valaminek szükségességét érzem meggdolgozok érte. Ja és melette lakást tartok fenn egyedül. Amúgy a kérdezőnek, szerintem hanyagold a nőt. Nyár van százasával rohangálnak kinnt. ő meg hadd nevelje a gyerekét.
2010. jún. 7. 11:01
 24/67 anonim ***** válasza:
89%

Szerintem ne kezdj gyerekes nővel, mert érzelmi fejlettség terén közelebb állsz egy kamasz fiúhoz, mint egy felnőtt férfihoz.

Két dolog is ezt bizonyítja: egyrészt alaptalanul elítélsz olyasmiért egy nőt, aminek az okát nem is tudod. Miért kell alapból azt feltételezni, hogy pénzért ment férjhez, nem szerelemből? Elárulok neked egy titkot: egy 19 éves lányt inkább motiválnak az érzelmek, hiszen majdnem gyerek. Nem olyan fondorlatos, meg dörzsölt.

Másrészt pedig a motorozásért kiscsajokat sz*patni is a kamaszfiúk sportja...

2010. jún. 7. 11:09
 25/67 anonim ***** válasza:
54%
Én elhiszem, kedves utolsó, hogy megdolgoztál érte. Ez nagyon dicséretes. De, az neked mennyire hihető, hogy 25 évesen, egyetem után (1-2 év alatt), 200000.- Ft-os fizetéssel össze tudta spórolni egy motor árát?
2010. jún. 7. 11:12
 26/67 anonim ***** válasza:
54%
vagyis 11:01-es
2010. jún. 7. 11:12
 27/67 anonim ***** válasza:
82%

Nem gondolod, hogy nem ilyen lányokkal kellene ismerkedni? Azokból vonod le a következtetést, akiknek annyi erkölcsük van, hogy egy motorozás után lesz*pnak! El kéne menni normális emberekkel ismerkedni. Mondjuk azoknak meg te nem kellenél ilyen hozzáállással.

Beszéld meg vele, hogy miért választotta a 45 éves férfit, ne csak találgass meg "szerintem"-ezz. Ismerd meg.

2010. jún. 7. 11:14
 28/67 anonim ***** válasza:
46%

En nem lennek egyaltalan biztos benne hogy csak teged akar, tobb evig megfelelo anyagi hatterrel rendelkezett, most meg hianyolja es keres egy ujat.Elgondolkodtal mar esetleg azon ha osszejonnetek egy ido utan megsokal, elhagy mert talal egy gazdagabb ferfit? Azzal hogy lehetoseg volt a sexre,lehet csak meg akart fogni vele, szerintem helyesen tetted hogy nem mentel bele.Amugy meg termeszetes ha egy ferfinak felkinalkozik a lehetoseg(3 csaj) szerintem az nem kihasznalaskent ertendo, mivel ok ajalkoztak, te meg nem utasitottad vissza, ezert nem teged kellene elitelni.

A gyerek meg abszolut hatrany egy masik pasitol, sosem fogod sajatodkent szeretni es ezt o is erezni fogja, ebbol majd adodnak a konfliktusok a paroddal. Jol gondold meg a valasztasod 21/L

2010. jún. 7. 11:19
 29/67 anonim ***** válasza:
70%

Nem olvastam végig a válaszokat. 9.37-sel nem igazán értek egyet, téged pedig egyáltalán nem értelek!! Mit akarsz te egyáltalán ettől a lánytól??! A szemedben leminősíti ez és ez. Mert ezt csinálta és azt... Soha nem tudhatod, hogy a 26 évvel idősebb férfiba szerelmes volt-e vagy tényleg csak a pénze kellett. Egy 45 éves férfi igenis lehet vonzó. Nézzük csak Mel Gibson-t. Már túl is van rajta talán, mégsem dobnám ki az ágyamból, de nem azért, mert rengeteg pénze van.

Én is férjhez mentem nagyon korán, lett egy gyerekünk, majd pár év után elváltunk. Hozzáteszem nem volt milliomos a férjem, sőt!! Aztán találtam magamnak párt. Igen! Férjhez mentem megint 2 éves a közös kisfiúnk. Szerelemből mentem férjhez megint és nem anyagi megfontolásból és nem azért, mert apát kerestem az első gyerekemnek! Ja és a második férjem sem milliomos, sőt tele vagyunk hitellel! Ha ilyen gondolataid vannak a lánnyal kapcsolatban, inkább hagyd, hátha talál magának valakit, akinek nincsanak ilyen fenntartásai. Egy egyedülálló anya is vágyhat a boldogságra, egy megértő társra!!!!

2010. jún. 7. 11:48
 30/67 anonim ***** válasza:
*nincsenek
2010. jún. 7. 11:52
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!