Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek tényleg engem akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg engem akar?

Figyelt kérdés

Új munkahelyemen van egy lány(nő)aki első pillanattól kazdve ahogy melátott szó szerint teszi nekem a szépet.Kínálgat kajával édeséggel meghívogat kávézni munka után sütizni tegnap strandon voltunk szóval elég erősen hajt rám.

Nos a hiba az egészben csak annyi h van egy kislánya.Amivel nem is lenne baj de mégis van.

Szóval a lányról tudni kel azt h 28éves és ahogy az a nőknél lenni szokott fiatalon(19) hozzáment egy gazdag 45éves pasihoz.Én ezt most nem minősíteném mert a nők úgyis mindíg a gazdagokat választják.Kortól kinézettől függetlenül.

Na most mi az amin én kattogok??

Csupán csak azon h mondjuk ez a lány mikor 19éves volt vajon szóba állt-e volna velem??????

Vajon engem választott volna akkor is és nem a 25éves gazdagot?

Nekem a gyerekes anyukákkal kapcsolatban vaklahogy van egy olyan érzésem h nekik már nem is a férfi személye kell hanem sokkal inkább a segítsége...anyagilag...gyereknevelésben..házimunkában.

És még mielőtt le lennék hordva mindenféle hülyének azért most őszintén ha szétnézünk mennyi de menyi ilyen eset van h a fiatal lányok azért jönnek össze jóval idősebbekkel mert ott már van kocsi lakás spórolt pénz.Tudom van kivétel de nagyon ritka.És ez a lány nem az mert ugye ős is hozzáment a 45éveshez szült neki egy gyereket aztán ki lett dobva most meg siránkozik.

Egyébként még mindíg szép csinos kedves intelligens.

És hozzáteném azt is h már rég meglehetett volna köztünk a szex viszont én csak szexet nem akarok.De komolyan nem akarom őt mkihasználni.De kérdés az h ő nem azt akarja-e velem.Mert szerintem a 45éveshez sem szerelemből ment hozzá.Sokkal inkább az anyagiak miatt.

2010. jún. 7. 09:30
1 2 3 4 5 6 7
 11/67 A kérdező kommentje:

Nem villogtatom a pénzemet.Annyira nem h bicajjal járok be dolgozni.

Ezt csak arra értettwem h pl. a múltkor voltam motoros találkozón és hát 3 lánnyl is sikerült orális kapcsolatot létesítenem.És semmi másért csupán azért mert van egy motorom és elvittem őket egy körre.ők pedig meghálálták.

2010. jún. 7. 10:17
 12/67 anonim ***** válasza:
70%

Nekem ez a véleményem: 19 évesen a csaj beválasztotta a "könnyebb" utat, ami mára a nehezebb lett. Akkor nagyon valószínű, hogy a pénzre ment. DE! Most már 28 éves (mint tudjuk a két "korszak" között óriási a különbség), ha van esze, akkor elege lett a gazdag pasikból, pláne hogy pórul járt. Most olyat keres (mondom, ha van esze) aki mellett biztonság van (a gyereknek is), de ugyanakkor szeretetet is talál.

Azt tudod tenni, hogy bizonyos ideig (ha már konkrétan együtt jártok) semmi, vagy nagyon kevés anyagi dolgot viszel a kapcsolatba (no összeköltözés, közös kassza stb). Mondjuk 1 év (de ezt te jobban érzed majd) után majd meglátod, hogy mit is akar valójában.

A ő "korosztályában" egy gyerekkel nagyon nehéz párt találni, egyáltalán nem tűnik furcsának, hogy a szingli pasik érdeklik, még ha fiatalabbak is. Mondom én, aki 33 vagyok, a férjem 28 éves, 6 éve vagyunk együtt és van egy 9 hónapos kisfiunk. Mondanom sem kell, hogy 22 évesen nem sok pénze volt a pasimnak. Nagyon szeretem.

2010. jún. 7. 10:23
 13/67 anonim ***** válasza:
83%

Te egy idióta vagy!

Van képed vádolni ezt a nőt, amikor te ugyanúgy kihasználsz nőket??? (lásd utolsó kommented)

És tudod mit? A csaj még különb is nálad, ha igaz az, hogy ki akar használni, mert ő nem csak magáért tenné, hanem a gyermekéért is.

Te viszont 100%-ig önző vagy.

2010. jún. 7. 10:29
 14/67 anonim ***** válasza:
81%
Hoppá! Akikkel te orális kapcsolatot létesítesz egy körért, az nem keverendő össze egy normális nővel. Nem a buta libákból kell kiindulni, de most már rólad is kialakult egy véleményem ezek alapján. Ez nem a kihasználás kategória? Aki normális kapcsolatra vágyik az nem csinál ilyeneket, sztem. Inkább hagyd azt az anyukát, mert benned is csalódni fog. 10:23 voltam
2010. jún. 7. 10:29
 15/67 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez a nő a feje tetejére is állhat, ha hosszútávra össze is jönnétek, te még akkor is ezen agyalnál:)

Keress mást!:)

2010. jún. 7. 10:38
 16/67 A kérdező kommentje:

Hahó.Félre vagyok értve.Mint a sztori végén írtam is ha csak a szex kellene már rég meglehetett volna de nem akarom kihasználni.Kérlek olvassátok el újra.

Ezt csak arra írtam h mióta vannak anyagi javaim azóta szinte nem is nekem kell csajozni hanem a csajok szednek fel engem.És erre írtam a sztorit.És ezt nem nagyon értem.Mert ugyanaz az ember vagyok ugyanúgy nézek ki ugyanaz a stílusom de valahogy mégi mindenki egyből szét akarja tenni nekem a lábát h megfogjon.De amíg csóró egyetemista voltam heti 5ezer zsebpénzzel addig valahogy csak a kosarakat kaptam.Az meg h én megcumiztattam 3 lányt....az vesse rám az első követ aki még nem nem csinált ilyet.Vagy ha lehetősége lenne akkor nem tenné meg.

2010. jún. 7. 10:39
 17/67 anonim ***** válasza:
88%

Szervusz! Ki mint él úgy ítél. A te világodban (írásod alapján) a nők mint egy tárgy jelennek meg. Én érzelmet nem fedeztem fel gondolataidban.

Tudod, egy nő, vagy férfi folyamatos fejlődésre képes. Ha hibázott is az a lány, akkor is van lehetősége abból tanulva továbblépni. Van lehetősége felismerésre, helyes lépésekre. S joga van boldogan élni.

Ha te emberként, nőként tisztelettel, tiszta érzéssel nem tudsz viseltetni iránta, akkor inkább hanyagold őt.

Jobb azt mondani, hogy fenntartásaid miatt nem vagy képes vele komolyabb lépésekre, mintsem hátsó gondolataid miatt -amit a félelem produkál- megbántsd.

2010. jún. 7. 10:40
 18/67 A kérdező kommentje:

Bakker az a csaj hozzáment egy 45éveshez.Semmi másért csak a pénzéért.Hát hogy ne lennének kételyeim vele szemben.Basszus még a végén na a nőt sajnáljuk már mert csupán érdekből összeállt valakivel és érdekből szült neki egy gyereket.

Ok értek én sok mindent meg el is fogadom a dolgokat.Csak azért ne essünk már át a ló másik oldalára.Mint ahogy szintén írtam ezt is:Ha ez a lány egy 7köznapi átlagos sráchoz ment volna hozzá és úgy válik el akkor leejtem az egészet már rég vele lennék gondolkodás nélkül.De ő csak érdekből csinált mindent.És szerintem jogos a kérdésem h mi van ha én is csak "azért"kellek neki?

Szerintem jogos h ezen kattogok vagy nem?????

2010. jún. 7. 10:48
 19/67 anonim ***** válasza:
52%

Az már világos, hogy sosem fogod ezt a nőt fenntartások nélkül kezelni. Hagyd inkább a francba, ezzel esélyt adsz mindkettőtöknek.

Még az jutott eszembe, hogy akinek van egy motorja 25 évesen, az elég valószínű, hogy hitelből van, amit én inkább úgy kezelek, hogy mínuszban van, mint pluszban.

2010. jún. 7. 10:51
 20/67 anonim ***** válasza:
78%
A gazdag pasijának is volt vagy 150 000-es fizetése havonta?:)
2010. jún. 7. 10:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!