Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek tényleg engem akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg engem akar?

Figyelt kérdés

Új munkahelyemen van egy lány(nő)aki első pillanattól kazdve ahogy melátott szó szerint teszi nekem a szépet.Kínálgat kajával édeséggel meghívogat kávézni munka után sütizni tegnap strandon voltunk szóval elég erősen hajt rám.

Nos a hiba az egészben csak annyi h van egy kislánya.Amivel nem is lenne baj de mégis van.

Szóval a lányról tudni kel azt h 28éves és ahogy az a nőknél lenni szokott fiatalon(19) hozzáment egy gazdag 45éves pasihoz.Én ezt most nem minősíteném mert a nők úgyis mindíg a gazdagokat választják.Kortól kinézettől függetlenül.

Na most mi az amin én kattogok??

Csupán csak azon h mondjuk ez a lány mikor 19éves volt vajon szóba állt-e volna velem??????

Vajon engem választott volna akkor is és nem a 25éves gazdagot?

Nekem a gyerekes anyukákkal kapcsolatban vaklahogy van egy olyan érzésem h nekik már nem is a férfi személye kell hanem sokkal inkább a segítsége...anyagilag...gyereknevelésben..házimunkában.

És még mielőtt le lennék hordva mindenféle hülyének azért most őszintén ha szétnézünk mennyi de menyi ilyen eset van h a fiatal lányok azért jönnek össze jóval idősebbekkel mert ott már van kocsi lakás spórolt pénz.Tudom van kivétel de nagyon ritka.És ez a lány nem az mert ugye ős is hozzáment a 45éveshez szült neki egy gyereket aztán ki lett dobva most meg siránkozik.

Egyébként még mindíg szép csinos kedves intelligens.

És hozzáteném azt is h már rég meglehetett volna köztünk a szex viszont én csak szexet nem akarok.De komolyan nem akarom őt mkihasználni.De kérdés az h ő nem azt akarja-e velem.Mert szerintem a 45éveshez sem szerelemből ment hozzá.Sokkal inkább az anyagiak miatt.

2010. jún. 7. 09:30
1 2 3 4 5 6 7
 41/67 anonim ***** válasza:
szerintem azert mert nem akar rossz dontest hozni es kesobb csalodni
2010. jún. 7. 13:41
 42/67 anonim ***** válasza:
100%
Ahhoz bizony többször is csalódni kell, hogy az ember megtalálja az igazit. Aki elsőre, másodikra beletenyerel, annak Kurv@ nagy mákja van. Ha úgy tetszik ez a párkapcsolati szamárlétra...
2010. jún. 7. 13:44
 43/67 anonim ***** válasza:
es a kulso nyomas miatt nem tud donteni es nem talalja a megfelelo szemenyt akiben megbizhat es tarskent elfogadja
2010. jún. 7. 13:45
 44/67 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

van egy tuti megoldás, keress gazdag nőt :)

biztosan jogosak az aggodalmaid, de azért ne gondold, hogy egy motor, meg egy 200 ezres fizetés olyan hűha :) természetesen örülök, neki hogy sikeres vagy, de azért elszállni nem kell :)

Egyébként megkérdezted a hölgyeményt, hogy miért jött össze azzal a fickóval? egy 19 éves lánynál tényleg simán elképzelhető, hogy beleesett a pasiba. Egy 40 körüli férfi, ha elég tapasztalt, a viselkedésével egy pillanat alatt leveszi a lábáról a fiatal lányt, aki ezt észre se veszi :) szóval amíg nem beszélsz vele erről őszintén addig nem tudhatod. nekem is volt régen barátnőm, aki rendszeresen apja korú férfiakba szeretett bele, az anyagiak szóba se jöttek, mert neki is megvolt ami kellett.

A másik, amit te jelenleg gondolsz az ugyanolyan, mint amikor egy nő azon kezd filozofálni, hogy a pasinak, aki éppen hajt rá, biztos csak a szex kell. Na gondold át ezt, és utána ítéld meg a saját hozzáállásodat.

Egyébként azt hiszem, elég egyszerűen meg lehet tudnod, hogy mi kell a nőnek :) ha elmentek valahova, nem fizeted az övét. Esetleg veszel neki egy csokit a randira, mint ajándék, de nem fizeted a belépőjét, ilyesmi.

És a gyerekkel találkoztál már? még ez lehet egy bukta... ha gyerek nem fogad el, akkor úgysem lesz a dologból semmi.

Egyébként elárulom neked, hogy most azért jönnek neked ezek a gondolataid, mert te nem teszel a nőért semmit. Pedig igazából az a felállás a helyes, amikor a férfi udvarol, a nő meg elfogadja :) Próbálj meg udvarolni neki. egy kedves sms, vagy huncut email... ilyesmi. hívd el te valahova.. aztán meglátod hogy jól érzed-e magad vele, vagy nem.

És próbáld meg túltenni magad ezen a "minden nőnek csak a pénz kell" hozzáálláson, mert biztos van hogy így van, viszont sok esetben meg nem :) úgyhogy inkább láss mint nézz ki a fejedből.

31/N

2010. jún. 7. 13:48
 45/67 anonim ***** válasza:
Külső nyomás?-ezt nem értem
2010. jún. 7. 13:49
 46/67 anonim ***** válasza:
100%

ne azon kattogj,hogy mi lett volna ha....azzal foglalkozz te most mit érzel? mi veszteni valód van? neki sokkal több,hiszen ott a gyerek

mellesleg: nekem is van egy ksilányom és a férfi akivel együtt élek -23 val jött a házasságba a lakáshitele miatt,amit már együtt fieztünk

ne legyéál ennyire gyanakvó, vagy ha az vagy, ne várd, hogy a maga teljességében át fogod élni a szerelmet

2010. jún. 7. 13:49
 47/67 anonim ***** válasza:
bocs: -23 millióval jött a házasságba
2010. jún. 7. 13:50
 48/67 anonim ***** válasza:
85%

a kommentjeidből nekem az jön le, hogy 25 éves létedre csak most, hogy van pénzed hajtanak rád a nők. Mi lehetett veled a baj korábban? Szerintem nem csak az anyagiak...

Nos, én nő vagyok, viszonylag jómódú, de nem gazdag, aki szerelemből ment hozzá egy hozzá képest szegényebb pasihoz. Soha nem jutott eszembe a pénzéért együtt lenni egy pasival (az egy más foglalkozás szerintem).

A szöveged alapján azt tudom tanácsolni (plusz amilyen szűklátókörűen, és alacsony szinten szemléled a női nemet), hogy motorozz sokat, használd ki a lehetőségeket, mert ha esetleg elfogy a pénzed ezzel a mentalitással már úgysem lesz esélyed értelmes, érzelmes nőknél.

2010. jún. 7. 13:56
 49/67 anonim ***** válasza:
52%

Nem olvastam el a válaszokat, de elég érdekesen gondolkodtok, ti pasik. :D

Én egy 24 éves anyuka vagyok, amjdnem egy éves a kislányom. Páromat lehet hamarosan kidobom! Sajna a gyerekvállalás után nagyon sok kapcsolat tönkre megy, mert a gyerek után már semmi nem olyan, mint régen.

Én nem vagyok valami jó anyagi helyzetben, de ha el is költözne a párom, akkor se leginkább a pénzen meditálnék, hanem azon, hogy vajon lehet-e még valaki szerelmes belém, úgy, hogy gyerekem van? Hozzáteszem, nem vagyok rossz nő, nem mondaná meg rólam senki sem, h gyerekem van. :P Tehát nekem elsősorban a szeretet és a kapcsolat öröme az, amiért leginkább szeretném, ha lenne pasim! Persze vannak ilyen érdekk.rvák is, amit te leírtál, de nem jellemző! Minden esetre én azt tanácsolom, ne parázz, hanem ismerd meg a csajt. Jah, nekem is volt olyan pasim, aki 13 évvel idősebb volt nálam. Nem volt szegény, most se az. De sose érdekelt a pénze. Ha most érdekelne, simán visszamehetnék hozzá, mert még mindig kattog rám, pedig van élettársa, simán otthagyná miattam.

2010. jún. 7. 14:44
 50/67 anonim válasza:
70%
Szerintem, hagyd a lányt, jobb lesz neki, bocs, hogy ezt mondom, de szerintem te eléggé magadnak való vagy. Azon lovagolsz, hogy van egy gyereke...ha igazából érdekelne ezen fent sem akadnál, elfogadnád úgy és olyannak amilyen.
2010. jún. 7. 16:57
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!