Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg engem akar?
Új munkahelyemen van egy lány(nő)aki első pillanattól kazdve ahogy melátott szó szerint teszi nekem a szépet.Kínálgat kajával édeséggel meghívogat kávézni munka után sütizni tegnap strandon voltunk szóval elég erősen hajt rám.
Nos a hiba az egészben csak annyi h van egy kislánya.Amivel nem is lenne baj de mégis van.
Szóval a lányról tudni kel azt h 28éves és ahogy az a nőknél lenni szokott fiatalon(19) hozzáment egy gazdag 45éves pasihoz.Én ezt most nem minősíteném mert a nők úgyis mindíg a gazdagokat választják.Kortól kinézettől függetlenül.
Na most mi az amin én kattogok??
Csupán csak azon h mondjuk ez a lány mikor 19éves volt vajon szóba állt-e volna velem??????
Vajon engem választott volna akkor is és nem a 25éves gazdagot?
Nekem a gyerekes anyukákkal kapcsolatban vaklahogy van egy olyan érzésem h nekik már nem is a férfi személye kell hanem sokkal inkább a segítsége...anyagilag...gyereknevelésben..házimunkában.
És még mielőtt le lennék hordva mindenféle hülyének azért most őszintén ha szétnézünk mennyi de menyi ilyen eset van h a fiatal lányok azért jönnek össze jóval idősebbekkel mert ott már van kocsi lakás spórolt pénz.Tudom van kivétel de nagyon ritka.És ez a lány nem az mert ugye ős is hozzáment a 45éveshez szült neki egy gyereket aztán ki lett dobva most meg siránkozik.
Egyébként még mindíg szép csinos kedves intelligens.
És hozzáteném azt is h már rég meglehetett volna köztünk a szex viszont én csak szexet nem akarok.De komolyan nem akarom őt mkihasználni.De kérdés az h ő nem azt akarja-e velem.Mert szerintem a 45éveshez sem szerelemből ment hozzá.Sokkal inkább az anyagiak miatt.
ne aggódj, szerintem csak szexet akar.
ezt ő sem gondolja komolyan, hogy "befog" egy 25 évest.
fiúknál még igencsak fiatal ez a kor, úgyszólván gyereknek számít. már bocs! :)
ne haragudj azért a lányokra, hogy a gazdag pasikat szeretik, genetikailag így vannak kódolva, mint ahogy a fiúk meg a szépet, fiatalt, és a sokat szeretik. fogadd el őket ilyennek.
ne sértse az önbecsülésedet, hogy biztos nem téged választott volna.
amúgy abban igazad van, hogy sokszor apát akarnak a gyerekes anyukák és pénztárcát. háztartási segítség? nem hinném.
de az ő esetében remélhetőleg nem így van, hiszen a gyerek apja gazdag, nyilván kap tőle elegendő pénzt.
Igen, sajnos előfordulnak ilyen esetek, mikor a lány csaka pénz miatt hajt az idősebbre. És általában sűrűbben fordul elő lányokkal, mint fiúkkal. Ez tény. És tudom, hogy nem úgy értetted, hogy minden nő ilyen.
Kérdés az, mert kifelejtetted, hogy neked milyen anyagi háttered van. Ha átlagos, akkor lehet tényleg rád hajt.
A gyerek mennyi idős? Egyébként sajnos azt kell mondjam, hogy az embernek nem szabad más gyerekét felvállalni. Akár mennyire is lepontoznak itt ezért, de akkor is, ha csak tehetné az ember, akkor tiszta lappal lép be egy kapcsolatba, azonos társadalmi szinten. Akár mennyire is tagadják az emberek, ez nagyon fontos. Ha az egyiknek több pénze van, akkor már előfordulhatnak ebből viták. Benne van a pakliban.
Tudom, ha hasonló helyzetben lennék, hogy rám maradnak a gyerekeim, én is megpróbálnék új párt találni (ki nem?), de ha csak tehetem, kerülöm az ilyet. Manapság meg pláne. Nehéz az élet. Az ember örül, ha egy gyereket fel tud nevelni, az meg inkább legyen a sajátja, nem?
és még annyit, hogy sok olyan "családban", ahol nincs közös gyerek, a nevelt gyerek nem örököl semmit sem a nevelőapa után, és sokszor pénzt sem igen költ rá az anyuka férje a párja gyerekére.
egy-egy fagyi, kisebb ajándék más, de nincs közös drága nyaralás, meg ruha- tanszervásárlás, nyelvtanfolyam-fizetés, egyebek.
12000Ft gyerektartást kap a palitól ugyanis a pali papíron csóró tehát semmije nincs.
Én nem mondhatnám h gazdag vagyok de nem is keresek rosszul 180-220Persze ahogy mászom majd a szamárlétrán ez még lesz több is.
És nekem tényleg nem a gyerekkel van gondom.Ha mondjuk ennek a nőnek egy buszsöfőrtől lenn egyereke akihez hozzáment kb. egyidősek voltak(3-5év +-)akkor ezen nem is kattognék mert úgy lennék vele h elmúlt a szerelem köztük.
De ez a nő egy tőle 26évvel idősebb gazdaghoz ment.Szóval ez kicsit leminősíti a szememben.
Én egyszerű családből származom mondhatnám proli vagyok.Az ok. h sokan mondják h jóképű vagyok mégi mikor még tanultam és nem volt pénzem kaptam a kosarakat(max szexre kellettem)mióta van jól fizető állásom kocsim motorom valahogy a nők akarnak engem felszedni.
Mot őszintén elhihetem én azt a mai világban h egy nő képes őszintén szeretni????Vagy csak tényleg a pénzt nézik?????
tudod, mit ajánlanék neked?
válassz párt a saját szintedet. válassz egy olyan nőt, aki hasonlóan magas összeget keres, mint te.
akkor biztos lehetsz az érzéseiben, hogy nem a pénzed kell neki.
de tényleg ezen ne sértődj be, hogy nem a vékony pénztárcájú fiúkat találják a lányok vonzónak, tényleg így vannak beprogramozva.
vigasztaljon az a tudat, hogy te még középkorúan is jól fogsz kinézni, megmaradnak a fiatalkori vonásaid, a nők meg már öreg csotrogányok lesznek.
ha egy középkorú pár elválik, akkor a férfinak általában nem a saját korosztályára van igénye érthető módon, hanem a nála 10-15 évvel fiatalabbakra.
a nőknek ugyanabban az életkorban már szinte esélyük sincs új, normális párt találni, max. a 60-asok közt.
ha ebbe belegondolsz, talán kicsit vigasztalhat ez a tudat, eltelik egy kis idő, és majd kiegyenlítődnek az erőviszonyok.
A nők mindig a státuszt nézik és csak utána a kinézet, ez így van, majdnem hogy tudományos tény. Szerintem csak azért akar téged mert kell egy férfi a gyereke mellé, a családjába.
Ha nem vagy egy lúzer, és nem tekintesz úgy erre a csajra mint életed egyetlen lehetőségére (és úgy látom nem), akkor hagyd a fenébe. Ha viszont nincs ló és jó a szamár is, akkor ...hát te tudod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!