Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Szerintetek tényleg engem akar?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek tényleg engem akar?

Figyelt kérdés

Új munkahelyemen van egy lány(nő)aki első pillanattól kazdve ahogy melátott szó szerint teszi nekem a szépet.Kínálgat kajával édeséggel meghívogat kávézni munka után sütizni tegnap strandon voltunk szóval elég erősen hajt rám.

Nos a hiba az egészben csak annyi h van egy kislánya.Amivel nem is lenne baj de mégis van.

Szóval a lányról tudni kel azt h 28éves és ahogy az a nőknél lenni szokott fiatalon(19) hozzáment egy gazdag 45éves pasihoz.Én ezt most nem minősíteném mert a nők úgyis mindíg a gazdagokat választják.Kortól kinézettől függetlenül.

Na most mi az amin én kattogok??

Csupán csak azon h mondjuk ez a lány mikor 19éves volt vajon szóba állt-e volna velem??????

Vajon engem választott volna akkor is és nem a 25éves gazdagot?

Nekem a gyerekes anyukákkal kapcsolatban vaklahogy van egy olyan érzésem h nekik már nem is a férfi személye kell hanem sokkal inkább a segítsége...anyagilag...gyereknevelésben..házimunkában.

És még mielőtt le lennék hordva mindenféle hülyének azért most őszintén ha szétnézünk mennyi de menyi ilyen eset van h a fiatal lányok azért jönnek össze jóval idősebbekkel mert ott már van kocsi lakás spórolt pénz.Tudom van kivétel de nagyon ritka.És ez a lány nem az mert ugye ős is hozzáment a 45éveshez szült neki egy gyereket aztán ki lett dobva most meg siránkozik.

Egyébként még mindíg szép csinos kedves intelligens.

És hozzáteném azt is h már rég meglehetett volna köztünk a szex viszont én csak szexet nem akarok.De komolyan nem akarom őt mkihasználni.De kérdés az h ő nem azt akarja-e velem.Mert szerintem a 45éveshez sem szerelemből ment hozzá.Sokkal inkább az anyagiak miatt.

2010. jún. 7. 09:30
1 2 3 4 5 6 7
 31/67 anonim ***** válasza:
54%
En azt ajànlom neked,keressél ma/gadhoz való lànyt.Fiatal vagy és fiatal làny való hozzàd.Õ is keressen magàhoz valót!Hidd el sokkal tisztàbb helyzetbe kerülsz vele szembe.Ne kösd hozzà az életed,boldogtalan leszel mellette.
2010. jún. 7. 11:52
 32/67 A kérdező kommentje:

Na most h értsétek megpróbálom:

A motor miatt cumizó csajokat arra értettem hogy ha én egy fiú lettem volna mondjuk a buszmegállóból nem hogy 10perc után nem cumizott volna de még csak szóba sem állt volna velem.Nemez az igényem egy nővel szemben h lecummantson.Ezt csupán csak példának hoztam fel arra h miért is vannak kételyeim.Mivel amíg heti5ezerből éltem valahogy senki nem cumizott le ilyen könnyen.

Az h 200ezret keresek az azért van mert olyan szakmával rendelkezem ami ritkaság.Tvaly 6-an végeztünk azon a szakon ebből 4-en 5év alatt a többi 6-7-8év körül volt.

A motorom amely egyébként egy 9éves Honda németből van itthon 700ezer Ft némtből megvettem 1000euróért annyi hibával h az olddalidom(műanyag)őssze volt törva de megvoltak a darabjai amit én itthon aját kezűleg öszeforrasztottam kigitteltem simára a felületét és lefestettem.Tehát szerintem ez nem olyan nagy összeg.Az autóm szintén egy 8éves Alfa amit 2300euróért vettem szintén kinntről(mivel anyám nemmagyar állampolgár így az ő nevén van kűlföldi rendszámmal és kölcsönadási szerződéssel használom így nem kell rag.adóznom)

Hogy a lány mit jelent nekem?

Konkrétan nem sok mindent de mit is jelenthetne?

Nekem nagyon feltűnő h erősen nyomul.Mivel nekem ez eddig nem volt megszokva.

Aki meg azt írta h 25évesen az mbereknek nincs kocsija az nagyon buta(már elnézést)nálunk az egyetemen több embernek volt koocsija mint akinek nem.Nem h kocsija volt hanem lakása nem is egynek.

Az meg h ki kit választana????

Az 5 év koli alatt(fiúk lányok közösen)megfigyeltem h a lányoknak jobban bejött mondjuk egy léhűtő semmihez nem értő de gazdag családba születő nyálgép.Mint mondjuk valaki aki önálló volt eltartotta magát de mondjuk csak havi 120-at keresett.

Jó persze mindenki más de ezért most arra kérném a hölgyeket h ne akarják már velem elhitetni h inkább villamosoznának egy jóképű kedves sráccal aki csak 100-at keres mint mondjuk egy 40éves dagadt kopasz bunkó mellett lennének a terepjáróba.

Mert biztos van 1-2 ilyen lány is (tőlük most elnézést is kérek)de azért klasszisokkal több lány választaná a bunkó dagadt terepjáróst.

Ne de el is kanyarodtunk a témától. :-))))))Szóval ezt inkább most hagyjuk ebbe ne menjünk bele.

2010. jún. 7. 12:00
 33/67 anonim ***** válasza:
75%

1. "Koldusszegény" minimálbéres létem ellenére a páromat cseppet sem érdekelte a pénzem, és ez így helyes. Akik szerint a nők úgyis a pénzes öregeket választják, azok olyan helyen mozgolódnak, ahol az az általános. A kérdés csak az, hogy akkor miért csodálkoznak?

2. Részben igazad van, egy gyerekes egyedülálló anyának már számít, hogy mennyi is az annyi. Szép dolog a szerelem, de ott már a gyerek jövőjét is nézni kell, és a gyerek nem szenvedhet szükséget semmiben. Szóval az ilyen nő nézi az anyagiakat, de nem feltétlenül várja el a gazdagságot, csupán ésszerű módon nem akar nélkülözni. Nos, két kereset jobb, mint egy. Az pedig, hogy a férfi besegít a házimunkába, gyereknevelésbe, nálunk természetes dolog. Szégyellném is magam, ha a páromat takarítórobotnak nézném. Az egyenlőség számít.

3. Hogy a 19 éves veled jött volna össze vagy a gazdaggal? Személyiségfüggő. Ha a pénzre hajt, akkor a gazdaggal. Egy viszont biztos: a gazdag nem egyenlő a bunkóval. Ezt azért írom, mert sokan a kettőt összevonják és azt gondolják, hogy az adott nő csak a pénz miatt jön össze a férfival, az eszükbe sem jut, hogy esetleg a gazdag férfi sokkal jobb ember, mint ők, csak éppen még sikeres is. Pénzes ismerősöm is ilyen és bár van egója rendesen, mégis kedvelik az emberek, hiszen nem lenéző a stílusa, hanem megnyerő, határozott. Ez egy férfinál akkor is alapkövetelmény, ha nincsen semmi pénze. Ha pedig van, ugyan miért ne lehetne ő a befutó? Emiatt nem kell azt éreznie egy nőnek, hogy a pénzéért megy hozzá. A rossz nyelvek, az irigyek úgyis azt fogják mondani.

4. "És hozzáteném azt is h már rég meglehetett volna köztünk a szex viszont én csak szexet nem akarok.De komolyan nem akarom őt mkihasználni."

Ez kicsit álszent duma, és ezt a nők is tudják. Régi recept a könyvben. Azt tapasztalom, hogy a nők jobban tisztelik az olyan férfiakat, akik felvállalják magukat és az érzéseiket, vágyaikat mint azokat, akik a rendes férfi szerepében akarnak tetszelegni és olyan bizonyítványt próbálnak kiállítani magukról, mintha ők felette állnának a testiségnek, és pusztán a lélek dolgaival törődnek azért, hogy a másikat ne alázzák meg. A nők ezen átlátnak.

5. Szerintem... ez csak a "nem tudom" szinonimája. Egy ismeretlen emberről feltételezel dolgokat, és azt kérdezed, hogy miért van az úgy.. De valóban úgy van, ahogy állítod, vagy pedig csak bebeszélted mindezt magadnak? Mintegy önigazolásként arra, hogy a személyes párkapcsolati kudarcaid mind arra vezethetők vissza, hogy pénz nélkül nem kellesz a nőknek...

2010. jún. 7. 12:00
 34/67 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó válaszadó.

Ugye én éltem a saját életem.Most vagyok 25 éves.Kérlek engedd már meg h tudjam azt h mondjuk amíg nem volt pénzem mennyibe tellett nőt szereznem és ost h van mennyibe.Hidd el sokkal de sokkal könnyebben szerzek meg most egy lányt mint eddig.Szóval ezek nem kifogások ez a valóság amit te nem tudhatsz hiszen nem voltál a helyemben.

Mint mondtam manapság már ott tartok h engem szednek fel a csajok.

Mi változott bennem?

-Drágább ruhákba járok

-Van egy kocsim

-Van egy motorom

Mi nem változott?

-agyanaz vagyok aki eddig(viselkedésre belsőre még a h

haverokat sem cseéltem le sznobokra)

kinézetre sem változtam.Szóval tényleg ennyi kell a nőknek?

Tudod régebben azon kattogtam h nincs pénzem és pénz nélkül milyen nehéz csasjozni.

Most meg h van azon kattogok h a nőknek nem is én kellek csak a pénzem.

De most ésszerűen belegondolsz te mit tennél ha 23évig szinte minden csaj kikosarazna(jó volt ált. b.nőm csak mondjuk minden 8.lánnal jött össze a dolog)

Most meg h van pénzem drágább ruháim 1-2ízléses ékszerem nem h minden 8.jön össze hanem talán minden 8. mond nemet.És ez nem mind1.

2010. jún. 7. 12:09
 35/67 anonim ***** válasza:
Ertheto feltunoseg hogy gazdagabban tobb lanynak kellesz, es tenyleg ez igy is van a mai vilagban(sajnos), jobban erdekli az embereket a penz mint a belso ertekek, ezert kell ovatosnak lenni
2010. jún. 7. 12:28
 36/67 anonim ***** válasza:

Miért a munkahelyedről választasz párt? Az, hogy egyből lecsapott rád, amint meglátott, nmem azt bizonyítja, hogy a bensőbb értékek fontosak lennének számára.

Nyilván a fiatal korod, külsőd, és pozíciód tetszett meg neki.

Ha már párt keresel, és amiatt aggódsz, nem -e a fentebbi miatt akarnak téged a nők, ismerkedj oylan helyeken, ahol a lány nem tudja, mi a foglalkozásod.

A párom elég csóró, sokkal idősebb nálam, én fiatal és szép vagyok, és önmagába szerettem bele, semmi másba.

Hátha te is megtalálod azt a párod, akiben meg tudsz bízni -e téren is, és nem bizonytalanodsz el már a legelején.

Ez a lány nekem is gyanús lenne, a szép külsejű, magukra sokat adó, intelligens lányok nekem nem lennének eseteim, ahogy a mai ilyen típusú lányokat ismerem...

Rafináltak tudnak lenni, nagyon fontos számukra a külsőségek, a jó megjelenés, a tökéletesség, és a pasikban is az ilyet keresik. Egy ilyen mellett te jól éreznéd magad? Aki mellett "nem hibázhatsz"?

Ezt neked kell tudnod, vannak férfiak, akiknek az iylen lányok az ideálisak. Én tartózkodom az ilyenektől, mert számomra nem szimpatikusak.

A te kiszemeltedről nem tudok semmit azon kívül, amit az elején elmondtál, neked kell tudnod, hisz te vagy vele, őt akarod -e? Ha már kicsi bizonytalanság is van benned, kicsit is gyanús, akkor inkább hagyd, mert ha beleesel később, akkor már nehezebb lesz józnul gondolkoznod.

Rengeteg száímtó nő van!

25/L

2010. jún. 7. 12:29
 37/67 anonim ***** válasza:
72%
Nekem úgy tűnik, neked a pénz sokkal többet jelent, mint kellene. Amikor nem volt, amiatt keseregtél, most pedig az a baj, hogy több van. Arra nem gondolsz, ahogy amikor anyagi gondjaid voltak, ez érezhető volt a viselkedéseben, a magabiztosságodban, a fellépésedben és ezt a bizonytalanságot érezték meg a lányok ? Most pedig külsőleg és valószinűleg a fellépésedből is látszik, nem vagy már elveszett,van állásod, pénzed, ezáltal biztonságban érzed nagad és ezt érzik mások is? Ha ez a feltételezés ennyire zavar, vedd fel a régi ruháidat, amikor szórakozni mész, hagyd otthon az ékszereidet és máris kiderül, mennyit érsz azok nélkül, csak magad.Egyébként ez a fizetés szerintem nem számit gazdagságnak, az egészen máshol kezdődik. Inkább az emberi értékekre kellene figyelned, azokban nem csalódsz, mert maradandóak.
2010. jún. 7. 13:09
 38/67 anonim ***** válasza:
79%

Szia! Te nem írsz másról csak a pénzről, de azt részletesen. Érzések nélkül, ridegen, azt hiszem alapon általánosításba fulladva beszélsz. Az hiszem, hogy te furcsa embereket vonzol be magad mellé.

Visszaigazolást vársz az azt hiszem elméletedre. Tudod, te éled meg a perceid, neked fog fájni a csalódás. S talán egyszer észre fogod venni egy lány belső, csodálatos értékét amit élvezhetsz.

2010. jún. 7. 13:20
 39/67 anonim ***** válasza:
34%
Ne bantsatok mar a kerdezot, ha tobb anyagi hatterrel rendelkezik mint eddig az meg nem azt jelenti hogy csak a penz erdekli, biztos ugyanugy normalis tarsra vagyik mint barmelyikunk, de ha nap mint nap azzal szembesulunk hogy az anyagi javak iranyitjak a korulottunk levo emberek donteset akkor termeszetes hogy meggondoljuk es ketelkedunk a valasztasi lehetosegekben(mar aki ebben a kategoriaba tartozik, mert tobbresze nem)
2010. jún. 7. 13:33
 40/67 anonim ***** válasza:
Azért irjuk ezeket, mert ha jól értjük: a srác fiatal, egészséges, jóképű, jó szakmája van,jól keres, a lányok ragadnak rá, csak annyi a dolga, hogy képes legyen jól választani és mégsem elégedett, azon rágódik, miért van mindez ? Szerinted ez mennyire érthető?
2010. jún. 7. 13:40
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!