Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek tényleg engem akar?
Új munkahelyemen van egy lány(nő)aki első pillanattól kazdve ahogy melátott szó szerint teszi nekem a szépet.Kínálgat kajával édeséggel meghívogat kávézni munka után sütizni tegnap strandon voltunk szóval elég erősen hajt rám.
Nos a hiba az egészben csak annyi h van egy kislánya.Amivel nem is lenne baj de mégis van.
Szóval a lányról tudni kel azt h 28éves és ahogy az a nőknél lenni szokott fiatalon(19) hozzáment egy gazdag 45éves pasihoz.Én ezt most nem minősíteném mert a nők úgyis mindíg a gazdagokat választják.Kortól kinézettől függetlenül.
Na most mi az amin én kattogok??
Csupán csak azon h mondjuk ez a lány mikor 19éves volt vajon szóba állt-e volna velem??????
Vajon engem választott volna akkor is és nem a 25éves gazdagot?
Nekem a gyerekes anyukákkal kapcsolatban vaklahogy van egy olyan érzésem h nekik már nem is a férfi személye kell hanem sokkal inkább a segítsége...anyagilag...gyereknevelésben..házimunkában.
És még mielőtt le lennék hordva mindenféle hülyének azért most őszintén ha szétnézünk mennyi de menyi ilyen eset van h a fiatal lányok azért jönnek össze jóval idősebbekkel mert ott már van kocsi lakás spórolt pénz.Tudom van kivétel de nagyon ritka.És ez a lány nem az mert ugye ős is hozzáment a 45éveshez szült neki egy gyereket aztán ki lett dobva most meg siránkozik.
Egyébként még mindíg szép csinos kedves intelligens.
És hozzáteném azt is h már rég meglehetett volna köztünk a szex viszont én csak szexet nem akarok.De komolyan nem akarom őt mkihasználni.De kérdés az h ő nem azt akarja-e velem.Mert szerintem a 45éveshez sem szerelemből ment hozzá.Sokkal inkább az anyagiak miatt.
Hagyd a frencba.Talász majd valaki jobbat.
És lehet saját családod,boldog és szerelmes leszel.
Ne foglalkozz ezzel a növel.
Csak lehúz.
36/L
"Mot őszintén elhihetem én azt a mai világban h egy nő képes őszintén szeretni????Vagy csak tényleg a pénzt nézik?????"
Idéztem tőled... Nos, én lassan 19 éves lány vagyok, a barátom 25 éves. Nem azért választottam őt, mert lenne pénze, sőt hozzáteszem még tanul. Nem dolgozó férfi, hanem még tanul. Nem dolgozik, nincs autója és mégis nagyon szeretem lassan másfél éve, azért amilyen. Kicsit túl általánosra v3etted a dolgot...
Mellesleg nem értelek mit siránkozol... építsd le az olyan nőket, akikben azt látod, hogy a pénzedre hajtanak. Nem értem mit kell itt "siránkozni". Légy férfi könyörgöm... amúgy még azt is megcsinálhatnád, hogy eltitkolod a nő( k ) előtt, hogy viszonylag jól keresel... és megnézni, hogy mi a reakciójuk.
Ezt már felesleges megnézni.Az h mi a reakciójuk már akkor kiderült mikor heti 5ezerből éltem tanuló éveim alatt.
19évesen meg még jó h nem vagy pénzéhes.20 alatti korosztályban nincs annyi pénzéhes nő mint a 20 feklettiben.
nem értem, miért kell ilyen becsmérlő kifejezésekkel illetni a kérdezőt, amiket sokan írtak, mikor nagy általánosságban igaza van.
amúgy meg elég sok konfliktus származik abból, ha egy gyerekes nővel kötöd össze az életedet, aki mellesleg még anyagi támogatásra is szorul. nem tudom, konkrétan nála így van-e. de nyilván senki sem akarja a pénzét más gyerekére költeni.
én is azt mondom, hogy keress másik nőt.
fiatalon meg tévesen azt hiszi sok lány, hogy ha hamar odaadja magát, pl. lecummant egy pasit, akkor azzal megfogja. kell egy kis idő, míg rájönnek, hogy nem így van.
ebben nincs semmi hiba, a kérdező nem használta ki őket.
mellesleg egy motoros találkozón meg lehet nézni milyen nők vannak. tisztelet a kivételnek.
Azt hiszem, nagy a baj, ha valakit csak a pénze miatt " fedeznek fel" a lányok.Sokan tartozunk a szegényebb kategóriába és persze álmodozunk is, milyen jó lenne gazdagnak lenni, de az EMBERI, baráti- és párkapcsolatainkat mégsem ezek határozza meg. Egyébként végképp nem értem: először elitélsz egy lányt, mert 19 évesen férjhez ment egy idősebb férfihoz " pénzéhségből", ugyanakkor ezt irtad:
"19évesen meg még jó h nem vagy pénzéhes.20 alatti korosztályban nincs annyi pénzéhes nő mint a 20 feklettiben." Hogy is van ez? Szerintem néhány fiút kivéve mindenki úgy gondolja, először magadon kellene kezdeni az itélkezést, vajon minden rendben van-e veled, ha csak a pénzed kelti fel a lányok érdeklődését ? Hol marad az egyéniség? A kedvesség, a jófejség,a szellemesség,a humor, vagy éppen a bölcsesség?Nemegyszer láttam megdöbbentően előnytelen külsejű férfit bomba nővel és egyértelmű volt, hogy tényleg szeretik egymást,és a pénz nem veti fel őket.A nők a szeretetet, a biztonságot, a támaszt keresik a férfiban. Persze vannak olyan nők is, akik eladják magukat pénzért, anyagiakért, akár fillérekért prostiként vagy vagyonért szeretőként, feleségként, de igazából egy férfi sem őket keresi, hanem az igaz szeretetet. Persze előbb adni kell, ha kapni is akarunk. Ha mindenkiről eleve azt tételezed fel, hogy csak a pénzedet akarja, nehezen fogsz igazi, mély emberi kapcsolatokat épiteni. Nem irtál a barátadiról, ők hogyan vélekednek a lányról, pedig ők biztosan ismerik. Gondold végig, a korábbi kapcsolataid miért mentek tönkre, mennyire voltál ezekben te is hibás?
Már sokadjára kell magyarázkodnom.Úgy látom sok ember csak olvas ír de nem értelmez.Az h nincs köztük annyi az nem azt jelenti h egyáltalán nincs.
Az meg h csúnYA PALIT LÁTSZ JÓ NŐVEL ÉS SZERINTED NEM PÉNZES....EZT HONNAN TUDOD?mERT NEM VILLOGTAT fuxokat attól még lehet gazdag.Ez a biztonságot keresik a nők duma meg a kedvencem igen az ANYAGI BIZTONSÁGOT keresik.
Személyiség belső értékek??????Manapság ezeket már nem nézik a lányok a pénz ettől sokkal fontosabb. :-((((((((
De nekem pont h nem a pénz lenne a legfontosabb.
És igen is vannak belső értékeim mint mindenkinek.Csak...na mind1 hagyjuk.
Szóval he neked udvarolna egy minimálbéres meg egy terepjárós te valószínűleg a minimálbérest választanád igaz?????????Hát persze én meg a holdról jöttem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!