Engem ki akar tenni és el akar szakítani a gyermekemtől! Hogy lehet ez?
A férjem előző házasságában született egy gyermek akiről nem tudni, hogy az övé-e de el van tőle tiltva. Jogilag nincs hozzáférése. Imádtam ezt a pasast, de mikor megszületett a gyermekünk megváltozott. Állandóan próbálja éreztetni velem, hogy a gyerek csak az övé. Összeveszett az apukámmal és most nem engedi, hogy lássa az unokáját. Én ebbe nem egyezem bele és azt mondta, hogy akkor fel is út le is út és a gyereket többet nem látom.
Most mit csináljak???
Fogd a gyereket, költözz a szüleidhez és add be a válópert. A gyerek mindenképp nálad fog maradni, (gondolom nem vagy alkoholista vagy közveszélyes) ő pedig forronghat magában..
Megváltozni nem fog a férjed, csak rosszabb lesz.
Valahogy ügyeskedd ki, hogy elmenjen vagy menjetek együtt egy szakemberhez. Lehet az elő feleségével (ill gyerekével) lévő dolgok így megzavarták a fejét.. De ez nem normális.
Remélem sikerül, és nem lesz bajotok..
A férjem előző házasságában született egy gyermek akiről nem tudni, hogy az övé-e de el van tőle tiltva.
És te ennek tudatában szültél neki még egyet,vajon az elsőtől miért lett eltiltva,nem hiszem hogy azért mert jó apuci volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!