Barátom azért akar szakítani velem, mert nem segítettem neki ma, hanem elmentem máshova. Normális ez 5 év után? Többi lennt
Lehet, hogy csak ő is vágyik egy kis kikapcsolódásra. Beszéld meg vele... Biztos feszült.
A másik, amire gondolok, hogy esetleg egy ürügyet keres, hogy véget vessen a kapcsolatotoknak. De úgy vettem ki a szavaidból, hogy a közös lakásotokat újítjátok. Szóval, gondolom, akkor nincs szakítási szándéka... Beszéld meg vele :)
Összeköltözni készültök, és a leendő közös lakáson dolgozott, abban nem segítettél neki ma?
Nem normális, hogy emiatt szakítani akar veled.
Viszont ha az van amit leírtam, akkor tőled sem szép, hogy bnőztél, ahelyett, hogy közösen csináltátok volna a közös kuckótokat.
Viszont ha valóban jól értelmeztem, akkor majd lenyugszik. Összeköltözéskor nem csak a boldogság szárnyal, de a feszültség is.
Ha jól veszem ki abból amit írtál, a leendő közös lakásotokon dolgoztok?
Akkor megértem, hogy rosszulesett neki, hogy nem segítettél. De ezen az alkalmon kívül, ha jól értem, mindig segítesz. Szerintem ez semmiképpen nem ok a szakításra.
Azért nem kellene tömni a kérdező fejét,mindenféle szarsággal..:)
A barátod hisztizett,meggondolatlanul mondott dolgokat.Mindenképp vele kell megbeszélned,hogy hogy is volt ez,hangsúlyozom megbeszélni!!Átrágni,megcsócsálni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!