Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Barátom azért akar szakítani...

Barátom azért akar szakítani velem, mert nem segítettem neki ma, hanem elmentem máshova. Normális ez 5 év után? Többi lennt

Figyelt kérdés
Arról van szó, hogy egész hónapban barátomnak segítettem, mindenben amiben tudtam. Ma pedig barátnőmmel mentünk el a városban pár órára, neki már akkor nem tetszett a dolog mikor mondtam hogy fogok menni, de nem mondott különösebben semmit. Aztán mikor hazajöttem olyanokat vágott a fejemhez, hogy én milyen gyerekesen gondolkozom, hogy itt a munka (amit egyébként 3 óra alatt megcsinált, és volt 2 segítsége) és én e helyett elmegyek "szórakozni". Hogy én felelőtlen vagyok és hogy lesz*rom őt, nem segítek neki semmiben. Miért ilyenek a pasik? Mit gondol, hogy én egész hónapban fogok neki segíteni? Aztán meg olyanokat vág a fejemhez, hogy egyedül fog ő ott abban a lakásban élni.
2011. júl. 21. 21:06
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj utolsó, de a kapcsolatunk első éveiben a jelenlegi férjem! kétszer is mondta, hogy legyen vége. Ehhez képest, már házasok vagyunk, tíz év telt el, és elmondhatatlanul boldogok vagyunk egymással. Tehát nem hiszem, hogy gondolatban el lennék hagyva attól, hogy már kétszer is kimondta a szakítást.

Tehát kérdező ne aggódj.

2011. júl. 21. 21:31
 12/12 anonim ***** válasza:
Bocs, nem utolsó már, hanem 21.21-es válaszolónak ment.
2011. júl. 21. 21:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!