Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Engem ki akar tenni és el...

Engem ki akar tenni és el akar szakítani a gyermekemtől! Hogy lehet ez?

Figyelt kérdés

A férjem előző házasságában született egy gyermek akiről nem tudni, hogy az övé-e de el van tőle tiltva. Jogilag nincs hozzáférése. Imádtam ezt a pasast, de mikor megszületett a gyermekünk megváltozott. Állandóan próbálja éreztetni velem, hogy a gyerek csak az övé. Összeveszett az apukámmal és most nem engedi, hogy lássa az unokáját. Én ebbe nem egyezem bele és azt mondta, hogy akkor fel is út le is út és a gyereket többet nem látom.

Most mit csináljak???

2011. ápr. 27. 15:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Beszelni vele.

Ha nem, akkor vallas, esatobbi - ha a masiktol el lett tiltva, ettol is ellesz.

2011. ápr. 27. 16:23
 12/14 anonim ***** válasza:
76%

www.csalador.egalnet.hu/

ezt keresd meg a válás után, igaz hogy nem ingyen van,de a gyerek érdekében megéri:) Akár iskolába elkísérik és onnan haza amolyan nagy benga emberek és ha a férjed egy gyáva féreg férfiakkal szemben akkor nyert ügyed van

2011. ápr. 27. 16:41
 13/14 A kérdező kommentje:

6 éves együttélés után mentem hozzá, kedves válaszoló nyoma sem volt akkor ennek a viselkedésnek. Szerinted miért állok itt értetlenül?

Ilyen emberhez nem mentem volna hozzá.

2011. ápr. 28. 11:25
 14/14 A kérdező kommentje:
A férjem 200cm és 110 kiló, izmos és nem fél senkitől...
2011. ápr. 28. 11:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!