Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Felbontotta az eljegyzést,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felbontotta az eljegyzést, pedig terhes vagyok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

8 éve voltunk együtt, ő mindig nagyon esküvő ellenes volt. Kb. 5 éve azzal nyúz, hogy gyereket szeretne, de én nem álltam készen a dologra. Tény, hogy ő 12 évvel idősebb nálam.

Megmondtam neki, hogy én csak házasságban szeretnék gyereket vállalni - faluról származom, ez otthon így szokás, én is így tartom helyesnek. Végül megegyeztünk, tavaly évfordulónkon megkérte a kezem, azóta bejelentkeztünk anyakönyvvezetőhöz, márciusban (következő évfordulónkon) lett volna az esküvő. Semmi rongyrázás, két tanú és szűk család.

Mivel ő meghozott egy - ő szavaival élve - áldozatot, én is beleegyeztem, hogy az ő álma is valóra váljon. Szeptemberben abbahagytam a gyógyszer szedését, mert a nőgyógyászom elmondta, hogy idő kell, mire kitisztul. Pharmatex krémet használva, pontosan a honlapon leírt utasítások alapján mégis összejött a baba.

Úgy voltam vele, hogy alkalmasabb lett volna fél évvel, egy évvel később, de beletörődtem. Erre két napja széles vigyorral közli a volt vőlegényem, hogy akkor most ennyi volt, lefújjuk az esküvőt. Ő nem akarta igazán, neki csak a gyerek számít, ez csak egy papír és felesleges. Megkérdeztem, hogy miért nem mondta el ezt a gyerek előtt, és a szemembe vágta, hogy azért várt eddig, hogy nehogy "kinyírjam a gyerekét".

Át vagyok verve, borzasztóan csalódtam benne. Két napja folyamatosan sírok, alig látom a billentyűzetet a könnyektől.... Nem tudom, mihez kezdjek, kihez forduljak...

2018. jan. 4. 14:13
 171/191 anonim ***** válasza:
100%
Sikerült elköltözni? :)
2018. febr. 1. 10:08
 172/191 anonim ***** válasza:
12%
Mekkora kamu sztori, ti meg benyaljátok 😲😂
2018. febr. 1. 14:00
 173/191 anonim ***** válasza:
87%

Miért lenne kamu okoska? Te vagy az az ügyeletes marha, aki mindenhova odaböfögi, hogy "kamu"?

Mellesleg sajnos elég sok hasonló sztorit hallottam már a környezetemben, szóval nem hiszem, hogy kamu lenne.

2018. febr. 2. 12:44
 174/191 anonim ***** válasza:
19%
Nem, nem böfögöm oda mindenhova, hogy kamu csak olyan sztorihoz amiről lerí. Hidd el, ha el akarod. itt vagyok egy ideje, tanultam pszichológiát elég olvasottnak is gondolom magam, nem trollkodásból írom oda, ha szerintem az. De a fejős éva fanoknak ezt mondhatom.
2018. febr. 2. 12:53
 175/191 anonim ***** válasza:
73%
#174 Akkor viszont van még mit tanulnod.
2018. febr. 3. 11:22
 176/191 anonim ***** válasza:
13%
#175 micsoda brilliáns érvelés, azt a macska bajuszát!
2018. febr. 3. 12:31
 177/191 anonim ***** válasza:
89%
Aztamocskosmindenségit! :D tanultál pszichológiát. Mégis hol? Kiolvastál egy egész könyvet? Én viszont elég sok emberi sorsot láttam ahhoz (nem a tévéből és nem a könyvekből), hogy tudjam, hogy ennél sokkal meredekebb sztorik is léteznek.
2018. febr. 4. 10:50
 178/191 anonim ***** válasza:
87%
#177 a hírekből is sajnos a legtöbb ember belátja hogy ez tényleg még az extrém eset kategóriát se üti meg :(
2018. febr. 4. 20:46
 179/191 anonim ***** válasza:
2%

#177 jólvan, most nagyon lealáztál 😢

Ne haragudj, de ilyen személyeskedő fapinäval nem fogok vitatkozni.

2018. febr. 5. 13:31
 180/191 anonim ***** válasza:
84%
Akart a franc lealázni, megteszed te helyettem. 👏👏
2018. febr. 5. 14:34

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!