Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Felbontotta az eljegyzést,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Felbontotta az eljegyzést, pedig terhes vagyok! Mit tegyek?

Figyelt kérdés

8 éve voltunk együtt, ő mindig nagyon esküvő ellenes volt. Kb. 5 éve azzal nyúz, hogy gyereket szeretne, de én nem álltam készen a dologra. Tény, hogy ő 12 évvel idősebb nálam.

Megmondtam neki, hogy én csak házasságban szeretnék gyereket vállalni - faluról származom, ez otthon így szokás, én is így tartom helyesnek. Végül megegyeztünk, tavaly évfordulónkon megkérte a kezem, azóta bejelentkeztünk anyakönyvvezetőhöz, márciusban (következő évfordulónkon) lett volna az esküvő. Semmi rongyrázás, két tanú és szűk család.

Mivel ő meghozott egy - ő szavaival élve - áldozatot, én is beleegyeztem, hogy az ő álma is valóra váljon. Szeptemberben abbahagytam a gyógyszer szedését, mert a nőgyógyászom elmondta, hogy idő kell, mire kitisztul. Pharmatex krémet használva, pontosan a honlapon leírt utasítások alapján mégis összejött a baba.

Úgy voltam vele, hogy alkalmasabb lett volna fél évvel, egy évvel később, de beletörődtem. Erre két napja széles vigyorral közli a volt vőlegényem, hogy akkor most ennyi volt, lefújjuk az esküvőt. Ő nem akarta igazán, neki csak a gyerek számít, ez csak egy papír és felesleges. Megkérdeztem, hogy miért nem mondta el ezt a gyerek előtt, és a szemembe vágta, hogy azért várt eddig, hogy nehogy "kinyírjam a gyerekét".

Át vagyok verve, borzasztóan csalódtam benne. Két napja folyamatosan sírok, alig látom a billentyűzetet a könnyektől.... Nem tudom, mihez kezdjek, kihez forduljak...

2018. jan. 4. 14:13
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯
 121/191 anonim ***** válasza:
100%

Kitartás neked! Az életveszélyes fenyegetés egy feljelentést megér.

Most próbálj arra koncentrálni, hogy mennyivel jobb, hogy nem lett esküvő. :( Könnyebb megszabadulni ettől a dögtől.

2018. jan. 8. 15:29
 122/191 anonim ***** válasza:
100%
Akkor most jön el az, amikor szépen lecseréled a telefonszámodat is, hogy ne tudjanak hívni. Ha legközelebb megjelenik az ajtóban, akkor nem nyitod ki neki. Ha nekiáll óbégatni, akkor kihívod rá a rendőrséget. Előbb-utóbb fel fogja adni. Érd el, hogy semmilyen felületen ne tudjon zaklatni! Még annyi, hogy a bátyád (ha van ideje) az első időkben szúrópróbaszerűen meglátogathatna, hátha szükség lesz rá.
2018. jan. 8. 15:32
 123/191 anonim ***** válasza:
100%

Egyébként nagyjából tudom min mész át, egyszer én is kifogtam egy ilyen állatot, bár az ennyire nem volt durva. Nekem majd' 1 évembe és sok fenyegetésbe került amíg meg tudtam tőle szabadulni.

Szóval örülök, hogy ilyen erős voltál és ki tudtad tenni a szűrét.

2018. jan. 8. 15:34
 124/191 A kérdező kommentje:

Egyedül nem ment volna, ha a bátyám nem áll mellettem, összeomlottam volna.

Megmondtam neki, hogy még egy ilyen fenyegetés, és fel fogom jelenteni. Sajnos vak voltam éveken keresztül, gyártottam neki az újabb és újabb kifogásokat, pedig olyan sokan mondták, hogy akaratos és erőszakos.

Számon kérte rajtam, hogy elveszem a lehetőséget tőle, hogy apa lehessen. De én sose kértem számon tőle azt a sok dolgot, amiről le kellett mondanom. Mivel jó munkaerő vagyok, többször kiküldtek a cégtől külföldre. Végig gyomorgörcsöm volt, mert se az indulás előtti, se a megérkezés utáni napokban nem szólt hozzám, az üzeneteimre se reagált. Ezt négyszer játszotta el, ahányszor utaztam...

Mikor pedig fél évre kiküldtek volna Amerikába - nálunk van ilyen program, de borzasztó szerencsés az, akinek ez összejön - megkértem, hogy jöjjön velem. Nem akart, és megkért, hogy én se menjek. Pár hétre rá megkérte a kezem. Utólag könnyű összerakni a képet, de elvakított a szerelem...

Azt elfelejtettem írni, hogy visszakérte a gyűrűket. :) Karikagyűrűt vettünk, nem volt köves eljegyzési gyűrűnk, és kb. a 70 százalékát én fizettem. Futárral ma reggel elküldtem neki, legyen vele boldog.

2018. jan. 8. 15:43
 125/191 anonim ***** válasza:
100%
Amint megtanulod magadat a helyen ertekelni, es nem benyelni ilyen kifogasokat, hogy "hat de szep es ismert no volt, meg egy eletben egyszer van ilyen alkalom, hogy lefekhetett egy ilyen novel, es jaj", nagyon szuper es eros no leszel. Igazabol mar most is az vagy, csak meg ra kell jonnod! :)
2018. jan. 8. 15:49
 126/191 anonim ***** válasza:
98%
Egyetértek #125-ös hozzászólóval. Nagyon elkeserítő volt olvasni arról, ahogyan magadról beszélsz. Én nem tudom hogy lennék képes ilyen erős lenni, tisztellek érte. Becsüld meg magadat és legközelebb tedd magasra a lécet, ne hálálkodj azért, mert valaki "beéri" veled. Majd egyszer jön valaki, aki megérdemel téged. :)
2018. jan. 8. 15:55
 127/191 anonim ***** válasza:
98%

Én is egyetértek, ezeket nagyon gyorsan felejtsd el. Aki szeret, annak akármilyen csodaszép szirén illegetheti magát, nem fog megcsalni. Ne becsüld alá magadat, mert amit megléptél, azt kevesen csinálják csak meg. Igaza van a 125-ösnek, nagyon erős nő vagy, csak nem veszed észre.

Aki szeret, az támogat és örül a sikereidnek, nem durcizik meg visszafog.

2018. jan. 8. 16:53
 128/191 anonim ***** válasza:
100%

Most találtam rá erre kérdésre. El se hiszem b@asszus, hogy ilyen emberek vannak, mint az exed!

Cserélj számot mindenképpen, ne hagyd, hogy zaklasson. Mutasd meg, hogy nélküle is jól elvagy.

Sok erőt kívánok neked ehhez a nehéz időszakhoz!

2018. jan. 8. 18:04
 129/191 anonim ***** válasza:
35%

Ha tényleg végleges a döntésed, és otthagyod őt örökre, akkor minden tiszteletem a tiéd. Ezt nagyon kevés nő lépi meg, ha olvasgatsz itt a gyakorin, szarabbnál szarabb kapcsolatokról írnak, és mégse tudnak lépni.

Nálatok az a probléma, hogy ez az átverés csak a hegy csúcsa volt. Tényleg nagyon nyugodt ember lehetsz, és inkább férfias, gyakorlatiasabb a gondolkodásod, tekintve, ahogyan ezt a megcsalásos dolgot is bemagyaráztad magadnak. Utólag könnyű mondani, de az nagyon nem volt oké, ha szeretett volna (valaha), nem csal meg. Senkivel.

Lenne egyébként pár kérdésem:

- Hogy fogadta a családod, hogy 17 évesen elcsábított egy 30 éves férfi?

- Mit szóltak ahhoz, hogy próbálta szabotálni a továbbtanulásodat?

- Ki mondta neked azt, hogy annyira csúnya vagy, hogy nem kaphatsz ennél a féregnél jobbat? Tippre ő beszélte beléd ezt is, nehogy szakíts vele...

- Miért tűrted el, hogy megcsaljon? (nem, az nem indok amit írtál)

- Miért tűrted el, hogy duzzogjon és ellenkezzen, amikor a munkád miatt utaznod kellett?

- Hogy nem tűnt fel, hogy teljesen kihasznál anyagilag téged?

- Hogy tudtál volna hozzámenni egy ilyen emberhez?

- Hogy fogod tudni kezelni terhesen azt, hogy valószínűleg folyton a nyakadra fog járni, stresszes leszel és ideges, ami nem tesz jót a gyereknek?

- Őszintén: szerelmes vagy még belé?

- Hogyan tovább?

2018. jan. 9. 09:54
 130/191 A kérdező kommentje:

Köszönöm a jókívánságokat!

A kérdésekre válaszolva:

- Hogy fogadta a családod, hogy 17 évesen elcsábított egy 30 éves férfi?

- Nagyon kiakadtak, ellenezték. Nagynak tartották a korkülönbséget, ő pedig nem volt szimpatikus nekik se elsőre, se később.

- Mit szóltak ahhoz, hogy próbálta szabotálni a továbbtanulásodat?

- Nem mondtam el otthon, szégyen lett volna erről beszélni.

- Ki mondta neked azt, hogy annyira csúnya vagy, hogy nem kaphatsz ennél a féregnél jobbat? Tippre ő beszélte beléd ezt is, nehogy szakíts vele...

- Legkorábbi emlékeim szerint az óvodában kezdődött, aztán 8 év általános, 4 év szakközép. Mindig csúfoltak, a lányok kinevettek, a fiúk nem közeledtek felém soha.

- Miért tűrted el, hogy megcsaljon? (nem, az nem indok amit írtál)

- Nekem elég indok volt. Nem vagyok tévedhetetlen.

- Miért tűrted el, hogy duzzogjon és ellenkezzen, amikor a munkád miatt utaznod kellett?

- Mert szerelmes voltam belé, vártam, hogy idővel megváltozik.

- Hogy nem tűnt fel, hogy teljesen kihasznál anyagilag téged?

- Feltűnt. Egy szó: szerelem.

- Hogy tudtál volna hozzámenni egy ilyen emberhez?

- -||-

- Hogy fogod tudni kezelni terhesen azt, hogy valószínűleg folyton a nyakadra fog járni, stresszes leszel és ideges, ami nem tesz jót a gyereknek?

- Azóta is folyton a nyakamra jár. Kezd nála derengeni, hogy tényleg itt a vége. Kibírhatatlan, és úgy érzem, összeroppanok rövid időn belül. A közérzetem a mélyponton van, sokat sírok, gondolkodok. Rosszul érzem magam a bőrömben, fizikailag pedig állandó fájdalom kínoz, hasi görcsök, pecsételő vérzés.

- Őszintén: szerelmes vagy még belé?

- Belé nem, csak abba, akit magamnak elképzeltem, és aki nem volt ő soha.

- Hogyan tovább?

- Immár egyedülálló nőként dolgozok tovább, szebb és jobb környéken lévő lakásra gyűjtök, végre elutazhatok nyaralni. A többi majd kialakul.

2018. jan. 11. 13:47
❮❮ ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!