Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volegenyem volt baratnoje terhes. Mit tegyek?
Hogy lehet "direkt" csinálni? Könyörgöm, ha alkalmilag kefél valakivel, nem lehet annyira hülye, hogy megbízik benne, hogy beszedi a gyógyszert...
A fiúd nagy kamus :) 3 év után szakítotok és rögtön rohan egy másik pinához, aztán amikor az már uncsi, jön vissza hozzád, te meg még be is dőlsz neki...
Dobd ki.
aki szexuális életet él, annak meg van a kockázata, hogy terhes lesz a nő.
hátom év után rögtön beleugrott egy másik kapcsolatba?
nagyon szeretett :) te ezek után hozzámész???
az ilyen férfi egy főnyeremény:D, én odaadnám a volt asszonykának, legyenek csak egy család.
szakítottatok, ő egyből fél évet járt komolyan egy csajjal (az azért már komoly, én ha nem szeretek valakit, 2 hét a max), és újra veled van, mellette még nem is védekeznek rendesen (nem ellenőrizte).
fura az élet, az ilyen férfiaknak (?) két nő is jut, a szerelem kategóriában meg tök normális fiúk vannak egyedül. durva.
"volegenyem szerint direkt csinalta mert erezte hogy nem szereti"
Aha, a vőlegényed meg csak véletlenül volt rajta.
figyelj: ha nem szerette, akkor ugye gyereket sem akart tőle --> húzott volna kotont, mert ezzel bebiztosítja magát, de nem, gondolom élvezte a gumi nélküli dugást, itt a leve.
te is gumi nélkül dugtál ebben a félévben?
Hagyjuk már ezt, hogy aki szexel annak gyereke lesz. Ez hülyeség. Aki szexel és nem védekezik RENDESEN, annak lesz gyereke. Az ilyen "védekezés mellett" becsúszott gyerekek 99%-ánál kiderül, hogy nem volt rendben a védekezés.
A vőlegényed NEM védekezett, így járt. Én nem kötném vele össze az életemet, az biztos. Ha a nő így akarta megfogni, akkor mindent be fog vetni (főleg a gyereket), hogy tönkretegye a kapcsolatotokat. Állandóan jelen lesz az életetekben. Én ezt nem bírnám hosszú távon elviselni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!