Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A volegenyem volt baratnoje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volegenyem volt baratnoje terhes. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Harom evig jartunk utanna tobb mint fel evig szakitottunk de rajott hogy engem szeret kibekultunk. A volt csaja meg terhes a volegenyem szerint direkt csinalta mert erezte hogy nem szereti es ezzel akarta megfogni. A parom fizette a gyogyszeret is. Most mit tegyek?
2014. aug. 14. 10:07
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
84%
Én nem azt mondtam, hogy eladó vagy a boltban, hanem, hogy világít a negró a szádban, ennek semmi köze ahhoz, hogy orvosira jártál vagy akárhová:) Ráadásul már a vőlegényed is a srác? Ezt eddig figyelembe se vettem. Áldásom a frigyetekre, mivel továbbra is tartom, hogy teljesen normális dolog szakítás után egyből másik kapcsolatot teremteni és felcsinálni egy másik nőt, majd pedig soha nem látogatni a saját gyermeked. (ja, nem, nem normális)
2014. aug. 14. 12:02
 42/59 anonim ***** válasza:
38%
Most nem értem, hogy mi a baj azzal, hogy amígy szakítottak, nem voltak együtt addig a pasija összejött egy másik lánnyal. Mi az, hogy nem sírt utána? Szakítás után szex nélkül kell ücsörögni egy sarkoban bőgve? Gondolom nem szépen váltatok el, hanem vita, veszekedés volt, szakítottatok. A pasi meg, ha csak a szex, kaland miatt is összejött valakivel, szabad volt, az is lehet, hogy csak így vígasztalta magát. Ettől még simán szeretheti a kérdezőt, abba a csajba sem kellett szerelmesnek lennie. A csajt kár ganúsítgatni, azzal, hogy nem szedte be rendesen a gyógyszert. Nincs 100%-os védekezés, de tabletta mellett nagyon minimális a teherbeesés veszélye. Lehet, mondani, hogy húzott volna gumit, de megbízott a csajban, hogy rendesen szedi és a tabletta mellett ugyan teherbe eshet, de nagyon kicsi a valószínűsége. Viszont az már a csaj hibája, hogy nem szólt korábban a terhességről és így már gyanús mert előfordulhat, hogy tényleg a párodra pályázik, a terhesség eszközével akarja visszacsalogatni magához. Így a párodnak nem is volt beleszólása. Szerintem gyerektartást mindenképpen kell fizetnie és a körülményket, a csaj hozzáállását fel lehet majd használni olvassatok alaposan utána, hogy mi hogy működik ilyenkor, viszont a gyerekkel nem kell foglalkoznia, ha nem akar. Ez az ő dötése és a te vőlegényed, szóval ez a "otthagy téged és te nem kellesz majd neki mert lesz egy saját családja és te csak belepiszkítasz az életükbe" duma hülyeség. Ezt meg kell beszélnetek, hogy hogyan tovább, igényt tart-e a gyerekre..stb. Nehéz kérdés mert én is úgy gondolom, hogy a pasi nem sok mindenől tehet, inkább a csaj a hibás és ő rontotta el a dolgokat. Gondold át, hogy ezek után, hogyan élnétek, mi változna és aszerint dönts. Gondolom szereted a párodat ezért nehéz döntés, de még van időd mást találni is... Szerintem én nem hagynám el a te helyedben.
2014. aug. 14. 12:43
 43/59 anonim ***** válasza:
95%

"Mi az, hogy nem sírt utána? Szakítás után szex nélkül kell ücsörögni egy sarkoban bőgve?"

nem arról van szó (bár szerintem azért nem kellene rögtön kapcsolatba kezdeni, a szexnek ehhez semmi köze), hanem arról, hogy fél éves KOMOLY kapcsolatot tartott fenn a kedves vőlegény. Nekem ez már nem fér bele, pedig nem vagyok prűd:)

2014. aug. 14. 12:45
 44/59 anonim ***** válasza:
86%
Én meg azt nem értem,ha a párod az a kis szegény drága,akit be palizta:)szerinted. téged sosem csalt meg,akkor hogy a bánatba terhes a z ex csaj?:))Nagyon buta lány vagy te.Ezért kár volt "agyon tanulnod" magad az egyetemen:)De tartsd meg a barátod ,sőt az legyen a büntetésetek sose tudjatok megszabadulni egymástól.Amugy nyugodj bele,meg lesz a gyerek a párod kiváncsi lesz,sőt meg eshet ujra lepattan tőled.
2014. aug. 14. 12:45
 45/59 anonim ***** válasza:
85%

42:

nem kell sírni

de egy másik komoly kapcsolatba beleugrani túlzás

ha nem akart tőle semmit, akkor igenis húzzon gumit, mert a nő átcseszheti a tabival, meg én csak akkor választom a tabit, ha komoly a kapcsolat, a pasi addig húzzon gumit

2014. aug. 14. 12:51
 46/59 Andizsuzsi ***** válasza:
95%

"Most nem értem, hogy mi a baj azzal, hogy amígy szakítottak, nem voltak együtt addig a pasija összejött egy másik lánnyal."

Ezzel nekem semmi problémám nem lenne, ha nem lenne a fenti mondat:

"amig kulonvoltunk is mindig keresett"

Illetve ezzel sincs, mert semmi közöm hozzá, de azért ne mondjuk már, hogy ez egy ártatlan királyfi a fehér lovon.

Az mondjuk kérdező fel sem merül lehetőségként, hogy a lány ezért nem jelentkezett előbb, mert miután kiderült, hogy a pasi, akitől terhes lett, és addig is a volt csaját hívogatta, amíg vele volt együtt így is ragaszkodik a gyerekhez és nem akarta elvetetni? (gondolom a párod fizette volna az abortuszt is, amilyen lovag).

2014. aug. 14. 12:51
 47/59 A kérdező kommentje:
Koszi 42-es eddig a te tanacsod volt a leghasznosabb. Ugy lattom vannak akik nem tudnak mondatot ertelmezni.
2014. aug. 14. 13:14
 48/59 anonim ***** válasza:
93%

lattom

utanna

milyen egyetemre jártál te?

szerintem érettségid sincs meg

2014. aug. 14. 13:16
 49/59 anonim ***** válasza:
51%

Kerdezo.Itt mindenki annyira okos hogy mar faj!Ramennek arra hogy hogy is jott ossze az a gyerek.En sokfele eletsztorit hallok munkam soran igy en mar barmit el tudok kepzelni,nem vagyok eloiteletes senkivel hiszen az a kerdezo dolga hogy miert alakult ugy hogy 3 ev utan szetmentek majd ujra egyutt.

A kerdes itt most a gyengebbek kedveert hangsulyozom ki,hogy nem ez.Hanem a hogyan tovabb?En is csak a sajat velemenyemet tudom leirni: ha az en paromrol mostmar 5 ev utan kiderulne hogy apa lesz es nem tolem,akkor... de nehez...leirnam hogy utana elhagynam,de nem tudom ezt igy kategorikusan kijelenteni.Ha megcsalasbol szarmazik a kisbaba akkor evidens,de ha elotte nem voltunk egyutt es akkoriban tortent a dolog l...talan akkor is .Nehez dontes hiszen ezt neked kell eldontened hogy mennyire tudod azt elfogadni hogy nem Te szulsz eloszor gyermeket parodnak.Fuggetelen hogy akarta/nem akarta,"direkt" esett teherbe a lany vagy veletlen.Az a gyermek az a parod gyermeke ha megtagadja ha nem,mindig is ott lesz,ha az o agyaban nem is,de a tiedben biztosan.Termeszetesen a mai vilagban mar elfogadott ha olyan pasival jossz ossze akinek gyerkoce van,mert mar volt hazas stb.stb...de egy ilyen szituban sajnos ez igenycsak kellemetlen erzes lehet szamodra hogy akivel hazasodni keszulsz tehat csaladot alapitani,gyakorlatilag nem te leszel az elso akinel elmondhatja hogy gyermeket szulsz neki.Na en ez ag amit nem tudnek feldolgozni.Ezt neked kell merlegelned.E. itt nem hibaztatnek senkit,egyszeruen gondold vegig hogy neked ez belefer-e vagy sem.

2014. aug. 14. 13:33
 50/59 anonim ***** válasza:
87%
Mióta a vőlegényed?Fél éve?Mióta kibékültetek?Vagy előtte is az volt?Mert,akkor csak megcsalt!Amugy érdekes pasi,összefekszik a volt csajával,aztán meg rájön téged akar,és gyorsan el is jegyez,vagy mi??
2014. aug. 14. 14:10
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!