Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volegenyem volt baratnoje terhes. Mit tegyek?
"Mi az, hogy nem sírt utána? Szakítás után szex nélkül kell ücsörögni egy sarkoban bőgve?"
nem arról van szó (bár szerintem azért nem kellene rögtön kapcsolatba kezdeni, a szexnek ehhez semmi köze), hanem arról, hogy fél éves KOMOLY kapcsolatot tartott fenn a kedves vőlegény. Nekem ez már nem fér bele, pedig nem vagyok prűd:)
42:
nem kell sírni
de egy másik komoly kapcsolatba beleugrani túlzás
ha nem akart tőle semmit, akkor igenis húzzon gumit, mert a nő átcseszheti a tabival, meg én csak akkor választom a tabit, ha komoly a kapcsolat, a pasi addig húzzon gumit
"Most nem értem, hogy mi a baj azzal, hogy amígy szakítottak, nem voltak együtt addig a pasija összejött egy másik lánnyal."
Ezzel nekem semmi problémám nem lenne, ha nem lenne a fenti mondat:
"amig kulonvoltunk is mindig keresett"
Illetve ezzel sincs, mert semmi közöm hozzá, de azért ne mondjuk már, hogy ez egy ártatlan királyfi a fehér lovon.
Az mondjuk kérdező fel sem merül lehetőségként, hogy a lány ezért nem jelentkezett előbb, mert miután kiderült, hogy a pasi, akitől terhes lett, és addig is a volt csaját hívogatta, amíg vele volt együtt így is ragaszkodik a gyerekhez és nem akarta elvetetni? (gondolom a párod fizette volna az abortuszt is, amilyen lovag).
lattom
utanna
milyen egyetemre jártál te?
szerintem érettségid sincs meg
Kerdezo.Itt mindenki annyira okos hogy mar faj!Ramennek arra hogy hogy is jott ossze az a gyerek.En sokfele eletsztorit hallok munkam soran igy en mar barmit el tudok kepzelni,nem vagyok eloiteletes senkivel hiszen az a kerdezo dolga hogy miert alakult ugy hogy 3 ev utan szetmentek majd ujra egyutt.
A kerdes itt most a gyengebbek kedveert hangsulyozom ki,hogy nem ez.Hanem a hogyan tovabb?En is csak a sajat velemenyemet tudom leirni: ha az en paromrol mostmar 5 ev utan kiderulne hogy apa lesz es nem tolem,akkor... de nehez...leirnam hogy utana elhagynam,de nem tudom ezt igy kategorikusan kijelenteni.Ha megcsalasbol szarmazik a kisbaba akkor evidens,de ha elotte nem voltunk egyutt es akkoriban tortent a dolog l...talan akkor is .Nehez dontes hiszen ezt neked kell eldontened hogy mennyire tudod azt elfogadni hogy nem Te szulsz eloszor gyermeket parodnak.Fuggetelen hogy akarta/nem akarta,"direkt" esett teherbe a lany vagy veletlen.Az a gyermek az a parod gyermeke ha megtagadja ha nem,mindig is ott lesz,ha az o agyaban nem is,de a tiedben biztosan.Termeszetesen a mai vilagban mar elfogadott ha olyan pasival jossz ossze akinek gyerkoce van,mert mar volt hazas stb.stb...de egy ilyen szituban sajnos ez igenycsak kellemetlen erzes lehet szamodra hogy akivel hazasodni keszulsz tehat csaladot alapitani,gyakorlatilag nem te leszel az elso akinel elmondhatja hogy gyermeket szulsz neki.Na en ez ag amit nem tudnek feldolgozni.Ezt neked kell merlegelned.E. itt nem hibaztatnek senkit,egyszeruen gondold vegig hogy neked ez belefer-e vagy sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!