Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » A volegenyem volt baratnoje...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A volegenyem volt baratnoje terhes. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Harom evig jartunk utanna tobb mint fel evig szakitottunk de rajott hogy engem szeret kibekultunk. A volt csaja meg terhes a volegenyem szerint direkt csinalta mert erezte hogy nem szereti es ezzel akarta megfogni. A parom fizette a gyogyszeret is. Most mit tegyek?
2014. aug. 14. 10:07
1 2 3 4 5 6
 51/59 anonim ***** válasza:
90%
Miért írtad ki ezt a kérdést ha már döntöttél?Túl elfogult vagy a vőlegényeddel kapcsolatban és más szemszögből nem is akarod megvizsgálni a helyzetet.Csak azt fújod ,hogy a nő egy ravasz r..... Szerintem nem normális az ha egy komoly 3 éves kapcsolatot ,amibe el is jegyeztétek egymást meg sem gyászol.Inkább fut egy másik nőhöz ,akivel együtt van fél évet de közbe téged is keres.. És te csak simán visszafogadod? Mi miatt szakítottatok? Felmelegített dolgok sosem jók elöször mindenki lelkes és a legjobb oldalát mutatja és újra előjönnek a problémák és akkor megint lelép csinál egy gyereket te visszafogadod és gratulálsz neki ,hogy milyen kis ügyes .... .
2014. aug. 14. 18:23
 52/59 acelsziv ***** válasza:
83%

"Ezt benézted előző mert egyetemre jártam és a vőlegényem is"

De minek? Disznónak moslékért? Vagy takarítani? Mert amiket összeírsz azok alapján a nyolc általánost nem nézem ki belőled - már az értelmi képességeid alapján.

2014. aug. 14. 22:33
 53/59 anonim ***** válasza:
77%

Én sem igazán értem, mi célja ennek a kérdésnek.

Az, hogy egyetemre jártál, kb. semmit nem jelent. Okosabb nem leszel tőle, legfeljebb a lexikális tudásod gyarapodik. Nem mindegy.

Az íráskészséged, s értelmező képességed alapján ha valóban diplomázott vagy, akkor abból a fajtából amelyik talán jól keres - már ha kap munkát -, csak nem az eszével, hanem a papírját lobogtatva.

Megkérdezted, mit tegyél. Mindenki leírta a maga szubjektív véleményét (mégis mi mást lehetne erre válaszolni?), talán van köztük néhány személyesebb hangvételű is, dehát valamilyen módon ők is pusztán csak megindokolják, miért úgy gondolják, ahogy.

A te válaszaid végig azt tükrözik, amit fentebb írtak: a párod maga a szeplőtelen szent ember, a másik csaj az utolsó, szemét r.banc,és ezzel kész a képlet.

Nem fogod elhagyni a pasast, hogy éppen miért, az a te dolgod. Ő fizeti a gyerektartást a TI pénzetekből, hiszen tetszik vagy sem, ha két ember együtt él, sosincs külön kassza, még ha elvileg ott van is. Bármi közbejöhet, ha a reménybeli férjed egyszer elveszti az állását, elválsz? Az aztán az összetartó házasság...

Hogy mit tegyél? Tedd, amit jónak látsz. Előbb-utóbb úgyis pofára esel, ha ez a kérdés már megszületett.

A kedves párod meg egye meg, amit főzött. Garantálom, hogy románcotok végéig hallgatni fogja a dolgot :)

2014. aug. 15. 02:26
 54/59 Kései Sirató ***** válasza:
80%

"Ha a vőlegényed nem ismerné el a gyermeket, simán apasági vizsgálatot kérhet a kismama. Onnantól , amíg felnőtt nem lesz a gyerek, marad a vőlegényed gyereke. Annak minden vonzatával. Kb olyan helyzetben fog lenni, mint egy elvált apa. Innentől neked kell eldöntened, akarsz-e így élni vele."

Ez így van, kivéve, azt, hogy addig lesz ez a gyerek a párodé, míg felnőtt nem lesz. Ez már nem így van! Később is lesz még ennek hátránya: ha lesz egy közös gyereketek és a párod majd meghal (egyszer), a párod mindkét gyereke egyformán örököl.

Gondolj bele abba, hogy amit egy életen át összehoz a párod, azt majd nem csak a közös gyermeketek örökli, hanem a másik is ugyanolyan örökös lesz. Ez most távolinak tűnik, de majd akkor rosszul fog esni..

A válaszolok 95 %-a egységesen úgy látja, hogy ez a pasi nem alkalmas arra, hogy vele tervezd az életed.

Ez nem ok arra, hogy elgondolkozz??

Ha nem érdekel a szignifikáns eredmény, ami a válaszokat illeti, miért írtad ki a kérdést??

Szíveskedj válaszolni!

2014. aug. 15. 08:44
 55/59 anonim ***** válasza:
18%

Lehet, nem leszek nepszerü, de en nem hagynam el. Biztonsag kedveert megkernem, hogy csinaltasson apasagit.

A vedekezesröl annyit, hogy a parommal a kapcsolatunk elsö 4 eveben en is fogamzasgatlot szedtem, es elhitte nekem, hogy beveszem, mert igy beszeltük meg, es nem vedekezett mashogyan. En is "kicseszhettem" volna vele, de egy kapcsolatban altalaban elhisszük a masiknak, hogy ahhoz tartja magat, amit megbeszeltünk. Nyilvan a ferfi nem ugy ment bele a kapcsolatba, hogy ki is akart mar az elejen jönni belöle. A masik meg, hogy igenis van, akinek nem ugy reagal a szervezete a gyogyszerre, ahogy a többseg, tehat lehet, hogy a csaj eppen ugyanugy be van panikolva, es nem megfogni akarta a maganak a kerdezö völegenyet.

Most mar tökmindegy, hogy a völegenyed nem vedekezett, vagy hogy a csaj mit csinalt. A gyereket megtartja, ez azt jelenti, hogyha vele maradsz, es összehazasodtok, akkor a vagyonotok gondolom közös lesz, tehat ha a leendö ferjed fizeti a gyerektartast, azt tulajdonkeppen te is fizeted.

Van egy csomo elvalt ember, megis sikerült az uj parjukkal kapcsolatot kialakitani. Van, akiert megeri ezt is bevallalni. Ha en lennek ilyen helyzetben a ferjemmel, en vele maradnek, mert nagyon szeretem. Senki sem tökeletes, mindenki hibazhat. Biztos, hogy most mar utolag ö is felhuzna a gumit, ha tehetne.

2014. aug. 15. 09:59
 56/59 Andizsuzsi ***** válasza:
84%

"Nyilvan a ferfi nem ugy ment bele a kapcsolatba, hogy ki is akart mar az elejen jönni belöle."

De, ez a férfi úgy ment bele, hisz addig is folyamatosan hívogatta a volt barátnőjét, és vissza is ment hozzá, amint az visszaengedte.

2014. aug. 15. 10:25
 57/59 anonim ***** válasza:
85%

56-os leírta amit akartam, ha egy kapcsolatban elkötelezem magam, nem hívogatom az exem, ha meg csak dugni kell vki, akkor felhúzom a kotont, nem a nőre hagyom

am a nőt is valahol meg lehet érteni, lehet szerelmes lett, és kiderült a pasi az exét hívogatta és remélte hogy gyerekkel magához láncolja, gusztustalan cselekedet, de talán itt van a gyökere!

2014. aug. 15. 11:05
 58/59 anonim ***** válasza:
95%
Szerintem nem érdemes itt azon gondolkodni hogy kinek a hibája a fogamzás gátlás sikertelensége. Itt neked csak azon kell gondolkodnod hogy alaposan végiggondolva mindazt a tényezőt amit a baba érkezése jelent a ti közös életetekben végigveszel és most még végiggondolod hogy számodra megéri-e így is ez a kapcsolat. Nagyon alaposan gondold át. Főleg akkor ha családot is terveztek a közeljövőben. HOgy ki és mi módon használta a fogamzásgátlót az már egyáltalán nem fontos. Az viszont igen, hogy be tudsz e vállalni egy nyakatokra járó egyedülálló anyát aki srófolja mindíg följebb a tartásdíjat és szeretné visszaszerezni a gyermeke apukáját maguknak. Abba is gondolj bele hogy lehet hogy a ti gyerekeiteknek nem fogtok tudni megadni olyan tábort, nyaralást, hobbit, vagy játékot amire vágynak mert kell a pénz a tartásdíjra. Gondolj bele abba is hogy anyaként hogyan fogsz a dolgokhoz hozzáállni.
2014. aug. 15. 13:20
 59/59 anonim ***** válasza:
2%

Úgy látom itt mindenki nagyon okos és erkölcsös! Mindenki válaszol csak nem arra ami a lényeg lenne és mindenki úgy tesz, mintha ő az életében még soha senkit nem fogadott volna vissza. Egyébként se ezt kell tárgyalni, meg vitatni, mindenkinek szíve joga visszafogadni egy exet. Az hogy a csajnál ez szándékos vagy teljesen véletlenül tényleg csak baleset következménye ezt se tudni, de úgy látom itt mindenki látó is egyben.

Már megtörtént, sajnos ez van a problémára kéne koncentrálni, nem arra hogy ki mit csinált rosszul és miért így vagy úgy tette vagy a legfelsőbb bíróságon vagyunk?

Szerintem egyébként attól nem lesz nem terhes a nő ha ott hagyod a vőlegényed, összeakadhatsz ezután is olyan pasival akinek lesz gyereke ( most hogy ez hogy történt mindegy, hiszen nem tudjuk az igazságot) és ha tényleg véletlen akkor meg végképp hülyeség lenne ezzel foglalkozni. Szerintem azt kéne nézni, hogy amúgy milyen a kapcsolatotok? Jól megvagytok e? Számodra megfelelő partner e a párod? stb..stb..magyarán hosszútávon esetleg életed végéig el tudnád e képzelni vele az életet vagy nem. Azért eldobni egy kapcsolatot mert történt ez de amúgy minden jó, szerintem hülyeség. Ha ezeket letisztáztad magadba és a válasz igen akkor szerintem adott a válasz. Ha nem akkor ki kell lépni. Szóval én csak a kapcsolatot vizsgálnám és tenném mérlegre, hiszen ha tényleg nem érdekli a gyerek akkor úgysem fog vele foglalkozni ergo mintha nem is létezne. Ugyebár tudjuk hogy a pasiknak ez egyáltalán nem okoz gondot..

2014. dec. 12. 08:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!