Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A volegenyem volt baratnoje terhes. Mit tegyek?
"Ezt benézted előző mert egyetemre jártam és a vőlegényem is"
De minek? Disznónak moslékért? Vagy takarítani? Mert amiket összeírsz azok alapján a nyolc általánost nem nézem ki belőled - már az értelmi képességeid alapján.
Én sem igazán értem, mi célja ennek a kérdésnek.
Az, hogy egyetemre jártál, kb. semmit nem jelent. Okosabb nem leszel tőle, legfeljebb a lexikális tudásod gyarapodik. Nem mindegy.
Az íráskészséged, s értelmező képességed alapján ha valóban diplomázott vagy, akkor abból a fajtából amelyik talán jól keres - már ha kap munkát -, csak nem az eszével, hanem a papírját lobogtatva.
Megkérdezted, mit tegyél. Mindenki leírta a maga szubjektív véleményét (mégis mi mást lehetne erre válaszolni?), talán van köztük néhány személyesebb hangvételű is, dehát valamilyen módon ők is pusztán csak megindokolják, miért úgy gondolják, ahogy.
A te válaszaid végig azt tükrözik, amit fentebb írtak: a párod maga a szeplőtelen szent ember, a másik csaj az utolsó, szemét r.banc,és ezzel kész a képlet.
Nem fogod elhagyni a pasast, hogy éppen miért, az a te dolgod. Ő fizeti a gyerektartást a TI pénzetekből, hiszen tetszik vagy sem, ha két ember együtt él, sosincs külön kassza, még ha elvileg ott van is. Bármi közbejöhet, ha a reménybeli férjed egyszer elveszti az állását, elválsz? Az aztán az összetartó házasság...
Hogy mit tegyél? Tedd, amit jónak látsz. Előbb-utóbb úgyis pofára esel, ha ez a kérdés már megszületett.
A kedves párod meg egye meg, amit főzött. Garantálom, hogy románcotok végéig hallgatni fogja a dolgot :)
"Ha a vőlegényed nem ismerné el a gyermeket, simán apasági vizsgálatot kérhet a kismama. Onnantól , amíg felnőtt nem lesz a gyerek, marad a vőlegényed gyereke. Annak minden vonzatával. Kb olyan helyzetben fog lenni, mint egy elvált apa. Innentől neked kell eldöntened, akarsz-e így élni vele."
Ez így van, kivéve, azt, hogy addig lesz ez a gyerek a párodé, míg felnőtt nem lesz. Ez már nem így van! Később is lesz még ennek hátránya: ha lesz egy közös gyereketek és a párod majd meghal (egyszer), a párod mindkét gyereke egyformán örököl.
Gondolj bele abba, hogy amit egy életen át összehoz a párod, azt majd nem csak a közös gyermeketek örökli, hanem a másik is ugyanolyan örökös lesz. Ez most távolinak tűnik, de majd akkor rosszul fog esni..
A válaszolok 95 %-a egységesen úgy látja, hogy ez a pasi nem alkalmas arra, hogy vele tervezd az életed.
Ez nem ok arra, hogy elgondolkozz??
Ha nem érdekel a szignifikáns eredmény, ami a válaszokat illeti, miért írtad ki a kérdést??
Szíveskedj válaszolni!
Lehet, nem leszek nepszerü, de en nem hagynam el. Biztonsag kedveert megkernem, hogy csinaltasson apasagit.
A vedekezesröl annyit, hogy a parommal a kapcsolatunk elsö 4 eveben en is fogamzasgatlot szedtem, es elhitte nekem, hogy beveszem, mert igy beszeltük meg, es nem vedekezett mashogyan. En is "kicseszhettem" volna vele, de egy kapcsolatban altalaban elhisszük a masiknak, hogy ahhoz tartja magat, amit megbeszeltünk. Nyilvan a ferfi nem ugy ment bele a kapcsolatba, hogy ki is akart mar az elejen jönni belöle. A masik meg, hogy igenis van, akinek nem ugy reagal a szervezete a gyogyszerre, ahogy a többseg, tehat lehet, hogy a csaj eppen ugyanugy be van panikolva, es nem megfogni akarta a maganak a kerdezö völegenyet.
Most mar tökmindegy, hogy a völegenyed nem vedekezett, vagy hogy a csaj mit csinalt. A gyereket megtartja, ez azt jelenti, hogyha vele maradsz, es összehazasodtok, akkor a vagyonotok gondolom közös lesz, tehat ha a leendö ferjed fizeti a gyerektartast, azt tulajdonkeppen te is fizeted.
Van egy csomo elvalt ember, megis sikerült az uj parjukkal kapcsolatot kialakitani. Van, akiert megeri ezt is bevallalni. Ha en lennek ilyen helyzetben a ferjemmel, en vele maradnek, mert nagyon szeretem. Senki sem tökeletes, mindenki hibazhat. Biztos, hogy most mar utolag ö is felhuzna a gumit, ha tehetne.
"Nyilvan a ferfi nem ugy ment bele a kapcsolatba, hogy ki is akart mar az elejen jönni belöle."
De, ez a férfi úgy ment bele, hisz addig is folyamatosan hívogatta a volt barátnőjét, és vissza is ment hozzá, amint az visszaengedte.
56-os leírta amit akartam, ha egy kapcsolatban elkötelezem magam, nem hívogatom az exem, ha meg csak dugni kell vki, akkor felhúzom a kotont, nem a nőre hagyom
am a nőt is valahol meg lehet érteni, lehet szerelmes lett, és kiderült a pasi az exét hívogatta és remélte hogy gyerekkel magához láncolja, gusztustalan cselekedet, de talán itt van a gyökere!
Úgy látom itt mindenki nagyon okos és erkölcsös! Mindenki válaszol csak nem arra ami a lényeg lenne és mindenki úgy tesz, mintha ő az életében még soha senkit nem fogadott volna vissza. Egyébként se ezt kell tárgyalni, meg vitatni, mindenkinek szíve joga visszafogadni egy exet. Az hogy a csajnál ez szándékos vagy teljesen véletlenül tényleg csak baleset következménye ezt se tudni, de úgy látom itt mindenki látó is egyben.
Már megtörtént, sajnos ez van a problémára kéne koncentrálni, nem arra hogy ki mit csinált rosszul és miért így vagy úgy tette vagy a legfelsőbb bíróságon vagyunk?
Szerintem egyébként attól nem lesz nem terhes a nő ha ott hagyod a vőlegényed, összeakadhatsz ezután is olyan pasival akinek lesz gyereke ( most hogy ez hogy történt mindegy, hiszen nem tudjuk az igazságot) és ha tényleg véletlen akkor meg végképp hülyeség lenne ezzel foglalkozni. Szerintem azt kéne nézni, hogy amúgy milyen a kapcsolatotok? Jól megvagytok e? Számodra megfelelő partner e a párod? stb..stb..magyarán hosszútávon esetleg életed végéig el tudnád e képzelni vele az életet vagy nem. Azért eldobni egy kapcsolatot mert történt ez de amúgy minden jó, szerintem hülyeség. Ha ezeket letisztáztad magadba és a válasz igen akkor szerintem adott a válasz. Ha nem akkor ki kell lépni. Szóval én csak a kapcsolatot vizsgálnám és tenném mérlegre, hiszen ha tényleg nem érdekli a gyerek akkor úgysem fog vele foglalkozni ergo mintha nem is létezne. Ugyebár tudjuk hogy a pasiknak ez egyáltalán nem okoz gondot..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!