Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tullihegem? Terhes vagyok, ilyenkor az ember erzekenyebb, azert kerdezem. Ugy erzem, parom nem szeret igazan, nem torodik velem es tiltakozik a baba ellen-tudat alatt
OFF:
Elsőször nekem kérdésem volna: Biztos jól meggondoltad,hogy gyermeket akarsz szülni ennek az embernek?
igaz most már mindegy,de ilyenkor az ember 100x gondolja át előtte.
ON:
Ahogy előttem is írták,kicsit felfújod.Én jómagam két gyermeket szültem.Ha nekem gondom vagy problémám volt,felkerekedtem és elintéztem,8 hónapos kismamaként is,
40°C melegben,minden szó nélkül.
Ha most már ennyit problémázol,mi lesz ha megszületik a baba,várni fogsz a férjedre hogy vigye el orvoshoz,ha a gyereknek magas láza lesz?
Állj a sarkadra,már most hogy később ez már ne okozzon problémát.
"miert most csinaltat a kocsijan ilyeneket?mert tudat alatt tiltakozik az apasag ellen,szerintem,azert"
Júúúj... szerintem is túlliheged!!! Ne viccelj, attól, mert belerakat pár dolgot a kocsijába, még nem kell kombinálnod, h tuti azért csinálja, mert tudat alatt nem akarja a babát, vagy az apaságot! ne légy már ennyire buta!! :)
Kedves kérdező, én megértelek, mert én is babát várok, és hasonlóan éreztem a párommal kapcsolatban.
Igenis jól esne ha aggódna, ha megmasszírozna, ha nem várná el hogy este dög fáradtan még én készítsem elő a vacsit. elég nehéz időszakon vagyunk túl
azután egyszercsak megváltozott mostanság, meg is masszírozott, kedves aranyos, készül ő is a babavárásra... És érdekes módon nekem most már nincs igényem az aggódására, mert nem olyan típus. Szóval ha biztonságban érzi magát az ember nem is várja el a masszírt, stb.
A te eseted: szerintem kicsit légy türelemmel, még nem fogják fel, mi is a helyzet, de ha megszületik a baba, elolvad majd tőle.
Jaj...mert ha TE vagy beteg, akkor NEKED kell tudnod, hogy ez most olyan-e, amivel orovoshoz kell menni vagy sem...
Az autódat pedig TE használod, ha NEKED megfelel úgy, hogy nem jó a tükör, akkor a férjed mit könyörögjön, hogy csináltasd meg (nem is értem, ha használod és zavar, akkor miért kellene másnak felhívnia rá a figyelmed, hogy te csináltasd már meg...mindegy)
És lehet, hogy azért rohan a szerencsétlen minden apró bajával orovoshoz, mert fél, hogy NEKED és a BABÁnak baja lesz...
Mégis hány éves vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!