Ha esetleg összejött a baba, akkor érzékenyebb lehet a mell? vagy ilyen esetbe tuti h megjön?
Nekem sose volt érzékeny a mellem, csak amikor baba volt a dologban. Nekem ez volt az első tünetem.
De ez még nem feltétlenül jelent babát. Ha nem jön meg, akkor tesztelj, és reméljük baba lesz! :)
Semmi se tuti. A mellfájdalom jelenthet menzit és lehet terhességre utaló jel is.
Nálam egyik ciklusban elkezdett fájni a mellem menzi előtt, reménykedtem is, aztán megjött, és onnantól minden menzi előtt fájt (pé-től). Amikor a lányom megfogant a nem várt előtt ismét fájt. Most hogy a kistesó is jön, -bár menzim nem állt be- semmi mellfájdalom nem volt. Talán most kezd kicsit érzékenyebb lenni a 9. hét körül.
Szóval bármi lehet, 2 nap múlva ha nem jön meg, már megpróbálhatsz egy tesztet.
Szia, van egy ismerősöm akinek, mint neked "csak" a mellfájdalom volt, mint tünet.
Hozzáteszem, 4. lombikja volt. A cicije annyira fájt, hogy nem bírt elviselni melltartót, ha hozzáért a póló ordítani tudott volna. Persze előtte neki sem fájt a cicije.
Még tesztet is csinált, ami szerint nem volt babája, teljesen elkenődött, de hál istennek azóta lassan másfél éves a kisfia.
Nagyon drukkolok neked, és majd írd meg mi lett...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!