Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tullihegem? Terhes vagyok, ilyenkor az ember erzekenyebb, azert kerdezem. Ugy erzem, parom nem szeret igazan, nem torodik velem es tiltakozik a baba ellen-tudat alatt
hidd el, ő olyan, mint a terhességed előtt is volt.
a terhesség során felnagyítódnak ezek a dolgok, a nő sokkal bizonytalanabb a párjában, és sokkal jobban kell neki a törődés, stb - én is voltam terhes - én is ilyen lettem mint te!!! és amikor kiderült, hogy terhes vagyok, a párom első mondata: "ó, akkor ezért voltál olyan kibírhatatlan :)"
Szerintem csak megijedt egy kicsit. Talán most úgy érzi, hogy véges az ideje, hogy 9 hónap múlva már nem csak magáért és érted kell felelősséget vállalnia, hanem még egy harmadik személyért is.
Ez hogy most felturbózza a kocsiját.. Mintha újra visszamenne a tizenéves, fiatal pörgős múltjába.(már ha ilyen volt neki)
Szerintem hagyjd, élje ki magát most egy picit, majd lehiggad. De azért azt elmondhatod neki, hogy jól esne egy kicsit több törődés. :)
Sok boldogságot, és egészséget! :)
Na... Megint agyban egy 10 éves...
Oké, hogy terhes vagy, de azért lehet látni,hogy támadsz mindenkit, és semmi nem jó neked.
Kívánom, hogy a pároddal ez legyen a legkisebb problémád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!